O en çok kazanana eşitlere maddesi bazen çok can sıkıcı olabiliyor ben leo yaşamıştım her transfer yağışımda yüksekse hemen onunda artıyordu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O en çok kazanana eşitlere maddesi bazen çok can sıkıcı olabiliyor ben leo yaşamıştım her transfer yağışımda yüksekse hemen onunda artıyordu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Rehberlerde kesinlikle yapmayın dediğim şeyi kendi kariyerimde yaptım vallaBir daha da yapmam.
Oyuncuyu geliştirme listesine eklersen kulüpler kiralayabiliyor. Bunun haricinde şöyle bir şerefsiz yol da var. Oyuncu ile konuşuyorsun, diyorsun ki antrenman performansın iyi değil! O da diyor ki sen bana böyle bir şey söyleyemezsin, ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen de diyorsun ki seni satılık listesine, kiralık listesine koyarım. o da diyor ki elinden geleni ardına koyma.
İşte o zaman oyuncu gitmeye gönüllü oluyor. Bu sene öyle bir şey çıkartmışlar ki oyuncu kulüpten kiralık olsa bile ayrılmaya sıcak bakmıyor. Oyuncu ile arayı soğutarak kulüpten gitmesini sağlayabiliyorsunuz.
Aldığım her oyuncuyu satmam lazımYoksa dönmez. Maaşı 2 milyona kesinlikle inmezdi çünkü zaten oradan aldığı maaş 3.8 milyondu. Ayrıca gözlemcilerim minimum 4 milyona bu işi bağlayabileceğimi öngörmüşlerdi. Neyse Kardan %30 zaten çok da büyük para değil. Zarar etmeyelim de
Sattığım oyuncularla güç kaybettiğimiz aşikar. Onların yerini dolduracak oyuncuları da yetiştiriyoruz. Maaş konusunda ise şu Arda işi çok bozacak gibi gözüküyor. Ancak denemem lazımdı...
![]()
Last edited by sentugo : 05.Haziran.2014 at 10:47
Sentugo.