Originally Posted by
el.nino
hayatım boyunca oynadığım en aptalca,salakça fm serisi.Kim bu oyuna güzel derse aklından şüphe ederim.İnanın elhamdülillah iyi bir müslümanım bu oyun beni dinden çıkardı.Ettiğim küfürlere oyunu kapattıktan sonra kendim şaşırıyorum.Yahu denemediğim taktik kalmadı.Kendi taktiğimi yaptım oda olmadı.Şu oyunu yıllardır oynuyorum.Kariyer hikayelerindekilere artık inanmıyorum.Çoğu kişi kapa aç yapıyordur.Çocuktuk eskiden bizde yapardık.Yok diyorum taha ne başarabiliyosan o kapa aç yapmıycaksın sadece kendini kandırırsın diyorum ama gel gelelim 3 şutta 3-0 geriye düşüp 20 şut 8 cc ile maçı 3-3 bitirdikten sonra kapatmayı kendime yediremediğim için laptop ımı kırdım.Benim kesinlikle aklım sırrım bu oyuna ermiyor.Daha geçen seneki oyunda hangi takımlarla neler başarabildiğim aklıma geliyor.Yani bu oyunu biliyosun diyorum niye yapamıyosun ama hata bizde değil bu gerizekalı maç motorunu yapan aynı seviyedeki arkadaşlarda.Ya 2-0 öndeyim 2 dakika için de çift sarıdan 2 tane kırmızı kartı ben ne fm hayatım boyunca ne de gerçek hayatımda görmedim.Verdiğim paraya yazık.Bu para haram zıkkım olsun diyorum hiç sevmem böyle şeyleri ama hakkımı helal etmiyorum.Bu oyunu bize kakalayanlara.Bu yazım içinde ceza vericekseniz kesinlikle size kızmam.Sadece insanları aptal yerine koymaya çalışanlara tahammül edemiyorum.Maç motoru bizimle dalga geçiyor resmen.
Not:Kariyer hikayelerindeki sözümü sadece fm14 için söyledim.