1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Maç motoru çok net kurgu. Bunu bi kez daha anladım. Yahu insana rahat maç izletmemek üzerine kurulu. Yediğim gollerin çok net 3te 1i aptalca. Mesela ani atağa çıkarken kendi oyuncum arkadaşının önünü kesiyor ve ona çarpan top bomboş rakibin önünde kalıyor. Ya da rakip bek çok geriden bi orta açıyor top direğe çarpıp rakibin önüne düşüyor. Ya da rakibin kale vuruşları doğrudan adamı kaleci ile karşı karşıya bırakıyor. Bunlar futbol tarihinde ender rastlanan şeylerken benim yediğim her 3 golden 1i bunlara benzer saçmalıklardan..
    3te 1i de duran toptan.

Yahu öyle maç oluyor rakiple top diye oynuyorum. 3-0 öne geçiyorum. Sonra bi bakıyorum adamların hepsi olmuş messi ronaldo.. Bi top oynuyorlar, bi ataklar, bi organizasyonlar.. Sanki real var karşınızda. Bi de bu saçmalıklar eklenince çileden çıkıyor insan. E sormazlar mı ulan madem böyle oynayabiliyordunuz 3 taneyi yerken nerdeydiniz diye.
    Fm 15 böyle çıkarsa direkt farklı tarzlara yöneleceğim artık. Bi eğlencemiz vardı o da 3 tane beyinsiz yazılımcı yüzünden gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son oynadığım maçta abartısız şöyle bir pozisyon gerçekleşti; Rakip korner kullandı top döndü. Orta alan oyuncum topu ayağına aldı ve 2 kanat (AMR ve AML) ile tek forvet (FC) hızlı bir şekilde ileriye doğru kontraya başladı. Bu arada rakip defansta sadece 2 oyuncu vardı ve ofsaytı bozuyorlardı.

Şimdi burada yapacağı 4 tane hamle var.

AMR'ye atarsın atak devam eder.
    FC'ye atarsın atak devam eder.
    AML'ye uzun atarsın atak devam eder.
    Hepsini geçtim topu sen sür devam ettiği kadar.

Ama o ne yaptı? Topu aldı olduğu yerde 90 derece döndü ve kaleciye geri pas attı. Topu alan rakip de öylece bakakalan kalecinin yanından geçip gidip golü attı. Bırakın oyundan çıkmak için çaba harcamayı vs direk Pc'nin reset tuşuna bastım (:

Oyun büyük hayalkrıklığı yarattı bu seride.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Yeni versiyon güncellemesi gelirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı 2 aydır güncelleme bekliyorum iyi kötü oynanabilir hale getirselerde oynasak..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Son oynadığım maçta abartısız şöyle bir pozisyon gerçekleşti; Rakip korner kullandı top döndü. Orta alan oyuncum topu ayağına aldı ve 2 kanat (AMR ve AML) ile tek forvet (FC) hızlı bir şekilde ileriye doğru kontraya başladı. Bu arada rakip defansta sadece 2 oyuncu vardı ve ofsaytı bozuyorlardı.

Şimdi burada yapacağı 4 tane hamle var.

AMR'ye atarsın atak devam eder.
    FC'ye atarsın atak devam eder.
    AML'ye uzun atarsın atak devam eder.
    Hepsini geçtim topu sen sür devam ettiği kadar.

Ama o ne yaptı? Topu aldı olduğu yerde 90 derece döndü ve kaleciye geri pas attı. Topu alan rakip de öylece bakakalan kalecinin yanından geçip gidip golü attı. Bırakın oyundan çıkmak için çaba harcamayı vs direk Pc'nin reset tuşuna bastım (:

Oyun büyük hayalkrıklığı yarattı bu seride.
    buna kisacasi
    "neden dondun sergen" diyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Maç motoru çok net kurgu. Bunu bi kez daha anladım. Yahu insana rahat maç izletmemek üzerine kurulu. Yediğim gollerin çok net 3te 1i aptalca. Mesela ani atağa çıkarken kendi oyuncum arkadaşının önünü kesiyor ve ona çarpan top bomboş rakibin önünde kalıyor. Ya da rakip bek çok geriden bi orta açıyor top direğe çarpıp rakibin önüne düşüyor. Ya da rakibin kale vuruşları doğrudan adamı kaleci ile karşı karşıya bırakıyor. Bunlar futbol tarihinde ender rastlanan şeylerken benim yediğim her 3 golden 1i bunlara benzer saçmalıklardan..
    3te 1i de duran toptan.

Yahu öyle maç oluyor rakiple top diye oynuyorum. 3-0 öne geçiyorum. Sonra bi bakıyorum adamların hepsi olmuş messi ronaldo.. Bi top oynuyorlar, bi ataklar, bi organizasyonlar.. Sanki real var karşınızda. Bi de bu saçmalıklar eklenince çileden çıkıyor insan. E sormazlar mı ulan madem böyle oynayabiliyordunuz 3 taneyi yerken nerdeydiniz diye.
    Fm 15 böyle çıkarsa direkt farklı tarzlara yöneleceğim artık. Bi eğlencemiz vardı o da 3 tane beyinsiz yazılımcı yüzünden gidiyor
    Çok güzel özetledin.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    3te 1i de duran toptan.

hocam aynılarını yaşıyorum çıkarken adamlarım birbirine çarpıyor vs birebir yaşadığım şeyler. kafayı yedirtiyorlar bana. bu kadar skandal bir fm nasıl yaptılar inanamıyorum. 2012 simülasyonu buna 10000 basar açık ve net.

ayrıca kurgu kısmına katılıyorum. her maçta 2-0 3-0 öndeyken rakiibin ilk atağı %70-80 gol oluyor. yani rahat maç izletmeyen maç simülasyonu var. ayrıca zayıf takımlara karşı yüklenirken o saçma gollerden yiyip geri düşüyorsun uğraşıp 2-1 e getiriyorsun son 5 dakikada 2 gol daha yiyip kaybediyorsun. çıldırıyorum ya. ''maç motoru kafaya koymuş illa kaybedecem'' cümlesini kaç bin kez kullandım hatırlamıyorum.

futbol sevgime sıçayım ki oyunu bırakamıyorum. antrenöre maçları veriyorum ama öyle de keyfi çıkmıyo maça ben girince de keyfi çıkmıyo.

Mesaj Yetkileri