Sayfa 1134 / 1204 İlkİlk ... 1346341034108411241132113311341135113611441184 ... SonSon
33,991 ile 34,020 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Uğur'un sözleşmesi uzatılmıştı diye hatırlıyorum.

Bu kadro ile çok zorlanırız. Mutlaka kilit pozisyonlara transfer yapmamız lazım.

Şöyle bir kadro kurmak zor değil aslında.

Sağ beke mutlaka yabancı transferi şart. Türkiye Liginde Sabri ve Veysel ile o bölgeyi götürebiliriz ama Avrupa'da çok sıkıntı çekeriz. Avrupa maçlarından dönüldüğünde ise artık Selçuk ve Melo'dan birinin kesilip, yerine benzer kalitede bir oyuncuyu monte ederek rotasyon sağlamak lazım. O yüzden oraya ya yabancı yada Türk ( Jem Karacan gibi ) bir oyuncu transfer etmek lazım. Kanatlardan ise Gökhan - Olcan ikilisini alabilirsek çok rahat ederiz. Yedeklerde de performans durumuna göre Bruma ve Hajrovic'e yer verdiğimizde yedek kulübemizinde kalitesi artar.

Forvet konusunda ise mutlaka yabancı transferinin yapılması taraftarıyım. Burak, Umut ve Mevlüt'le üç kulvar yürümez. Zaten hazırlık maçlarında Mevlüt'ü hiç beğenmedim.

Kısaca; yabancı sağ bek, türk yada yabancı bir ortasaha, yabancı forvet, olcan ve Gökhan töre transferleri yapılırsa bu yıl üç kulvarda da başarı sağlayabileceğimizi düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Veysel takıma alıştığında Eboue(formda hali) kadar olmasa da onun yokluğunu aratmayacaktır ve istikrarlı bir performans gösterecektir.Sabır gerekiyor,Türkiye'de futbolcular 25-26 yaşından sonra açılıyor,kendine geliyor.

İlla sağ bek alınacaksa Şener Özbayraklı hariç kimse alınmamalı,zaten oraya alınacak yabancı kulübeye hapsolacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Oraya semih chedjou yaziyorsunuz ya heh iste orasi oyle oldugu surece diger yerlerin ne oldugunun onemi yok. Ilk gunden beri söylüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kimi yazalım ? Servet Çetin-Gökhan Zan falan mı yazalım ?

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abinle doğru konuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Abinle doğru konuş.
    Abim alınmaz benim,o beni anlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hiç fena değil

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kulubun mali yapisini dusundugumuz icin semih chedjou yazmak zorunda kaliyoruz. Sonucta bu adam 8 milyon euro gibi yuksek bir ücretle transfer edildi. Bende isterim o bölgeye hem sert hemde lider vasifli bir oyuncunuj transfer edilmesini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ bekte Hamit çok iyi oynar gibi geliyor bana eğer şans verilirse. Veysel de sağ bek yerine Melo'nun yedeği olarak Savaşçı Orta Saha olarak oynatılmaya başlamalı artık. Tam o tipte bir oyuncu. Salih Dursun'da stoper olarak oynamaya başlamalı diye düşünüyorum özellikle de Anadolu deplasmanlarında fiziksel güce ihtiyacımız olacağı için.
    Eğer ki Semih, Koray ikilisi hava toplarında ezilir diye düşünüyorsanız Koray'ın hava hakimiyeti boyuna göre fazlasıyla iyi diye düşünüyorum. Hakan Balta'nın o boyla hiç hava topu alamadığını düşünürsek eğer Koray ilk 11'i bence daha fazla hakediyor. Semih'ten de kaliteli bir kumaşı var.

Soldaki ilk 11, sağdaki yedekleri olarak bir kadro yazarsam eğer;

Muslera ----- Ufuk

Hamit ----- Sabri
    Semih ----- Hakan , Salih D.
    Koray ----- Chedjou
    Telles ------ ?????

Melo ----- Veysel , Ceyhun
    Selçuk ----- Yekta , Umut G.

Bruma ----- Hajrovic
    Sneijder ----- Emre
    Olcan ------ Sabri

Burak ----- Umut , Berk İ.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hamit hollanda milli macinda sag bek oynadi, hamitten sag bek mi olur dedik butun ulke. cok net hatirliyorum o gunu o pek mumkun degil gibi hocam bence. sag bek orjinli aslinda ama sakatliklardan ve bu yasindan sonra o direnci kaldiramaz bek pozisyonunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Allah'ım sana şükürler olsun...

Lyon ile sözleşmesi sonra eren Bafetimbi Gomis gelecek sezon için kararını verdi

Lyon'un sözleşme yenileme teklifini reddeden Gomis, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giymek istiyor. Gomis'in menajerinin Newcastle United'lı yöneticilerle 2. kez görüşme yaparak maaş konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit'ten sağ bek olur ama 4-2-3-1'in veya 4-4-2'nin sağ beki olmaz. Hele karşısında Robben falan varken hiç olmaz. 3-5-2, 5-3-2 gibi sistemlerde ya da nispeten daha güçsüz rakiplere karşı 4-2-3-1'de olur. Öbür türlü her ne kadar büyük problem yaratma riski de olsa o mevkide şu anda Sabri'den iyisi yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri sol bek olum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Türkiye'de Sabriyle, Veyselle, Hamitle o bölgeyi bir şekilde götürürsünde Avrupa'da olmaz. Umarım teknik ekipte bunun bilincindedir ve o bölgeye yabancı bir sağ bek takviyesi yaparlar.

Ahah biliyor musun onlar bile daha uyumluydu zamaninda.

Bizim o bolge problemli ujfalusi'den sonra toparlayamadik. Chedjou balta ikilisi cok daha uyumlu durdu sanki. Tabi tercihim stoper transferinden yana.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ahah biliyor musun onlar bile daha uyumluydu zamaninda.

Bizim o bolge problemli ujfalusi'den sonra toparlayamadik. Chedjou balta ikilisi cok daha uyumlu durdu sanki. Tabi tercihim stoper transferinden yana.
    Abi ben son maçlara dayanarak söylüyorum,Chedjou takıma alıştı,özellikle Trabzon maçında tam bir lider savunma gibi oynadı.Bence Chedjou seneye çok daha iyi olacaktır.O bölgeye yabancı bir stoper alınacaksa da hem Dany hem Chedjou Dünya Kupası'nda göze batan bir oyun oynamalı ki ikisi toplam en az 10 milyon falan bonservis ücreti getirsin öyle Astori'yi veya Mancini kimi istiyorsa onu alalım.Chedjou satılmadan yabancı stoper çok zor.

Edit: Bu arada 12 milyon euro transfer bütçesi varmış bizim ayrıca satılacak oyunculardan gelecek gelirlerde buraya gidecekmiş.

Amrabat - 5 milyon euro
    Dany - 2 milyon euro
    Eboue - 3 milyon euro
    Gökhan Zan - 250 bin euro
    Engin Baytar - 500 bin euro
    Sercan Yıldırım - 300 bin euro
    Yiğit Gökoğlan - 100 bin euro
    Chedjou(satılırsa) - 7 milyon euro

En fazla 30 milyon euro gibi bir bütçemiz olacak en iyi ihtimalle.Yeter de artar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı sağ bek alacak luksumuz yok ki daha yabancı forvet alamiyoruz, doğru düzgün kanat oyuncumuz da yok. Veysel falan her türlü götürür sağ beki. Hakan Balta, Semih Kaya, Selçuk İnan falan da Real Madrid de oynayip gelmediler sonuçta ama yeterli seviyede oynuyorlar avrupa maçlarında. Keza sabri gibi bir tecrübe de var.
    Ben Chedjou nun kalmasından yanayim gerçek chedjou yu seneye izleyeceğiz, son bir iki ay gördük performansını adam canavar, forvetlerle resmen dalga geçiyor akıllarını alıyor ayrıca duran toptan gol atan defans gönderilmez
    Bir an önce Olcan, Mevlüt ve Gökhan Töre veya ayarında yerli kanat lazım ve yeterli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamit'in temposu yetmez artık bek oynamaya, Hamit iyi bir rotasyon oyuncusu olacak önümüzdeki sezon, fazlası değil.

Stopere Koray'ı monte edip sağ bekte Semih ile devam ederse Mancini, şaşırmam.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Stopere Koray'ı monte edip sağ bekte Semih ile devam ederse Mancini, şaşırmam.
    stopere balta'yı koyup semih sag bekte devam edecek imzamı atarım.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Gene iddalı konuşma gene fav.

Gene iddalı konuşma gene fav.
    ne favmış arkadaş

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

ne favmış arkadaş
    Bi transfer yapsaydık iyi olacaktı. Şöyle Balotelli geleydi hayallerim suya düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de çok olası görüyorum bunu. Sabriyi de sol bekte sık sık göreceğiz.

Olcan için 1 M + Umut Bulut + Salih Dursun 2 yillik kiralik verilecekmis seklinde bir haber okudum da. Olcan ı bedavaya alsak herhalde anca bu kadar sevinebilirim. Hadi inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

italyan basinina gore mancini istifa etmis açiklancakmis diyorlar

http://www.corrieredellosport.it/cal...+il+club+turco

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben de çok olası görüyorum bunu. Sabriyi de sol bekte sık sık göreceğiz.

Olcan için 1 M + Umut Bulut + Salih Dursun 2 yillik kiralik verilecekmis seklinde bir haber okudum da. Olcan ı bedavaya alsak herhalde anca bu kadar sevinebilirim. Hadi inşallah.
    Şu sınırlamadan dolayı 1 adam için neler veriyoruz. Salih'in gitmesine sevinirim ama Umut kalsaydı Mevlüt kesin değil zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hajrovic bremen e gitti deniyor. 2. Ribery vakası

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Hajrovic bremen e gitti deniyor. 2. Ribery vakası
    kiralik gitti diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu sınırlamadan dolayı 1 adam için neler veriyoruz. Salih'in gitmesine sevinirim ama Umut kalsaydı Mevlüt kesin değil zaten.
    Umut un iki sene daha kapi gibi sözleşmesi var maasindan kurtuluruz daha iyisi ve genci olan mevlutu aliriz, salih de kendini geliştirir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence forvetten çok defans hattında yetersizlik var. Sağ bek sorunlu. Oraya bir transfer mutlaka şart. Sabriyle, Hamitle orası yürümez. Ş.L düşünülmeli yoksa çok sıkıntı yaşanır Avrupa'da.

@Unsal123

favları sil kardeşim, mancini gitti

Mesaj Yetkileri