1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kusura bakmayın ama adam 15 milyon mu ne bütçe var demişti. O paraya gidipte hem yedek hem as forvet hemde kalan mevkilere nasıl bir transfer yapacak? Bence belirlediği bütçeye en maliyeti düşük oyuncu olarak Edinho'yu buldular.
    Ben hem yedek hem as forvet alalım demedim ki. Edinho'yu düşünüyorsan elinde çok iyi forvetin vardır hali hazırda ve sen Holosko, Eneramo gibi adamların yerine düşünüyorsundur. O zaman da kimse çıkıp demez ne işi var bu adamın diye. 15 milyon euro bütçe de, kullanmayı bildikten sonra az değil bence. Oğuzhan'ı 500 bin euroya, Simao'yu 900 bin euroya, Fernandes'i 2 milyon euroya bitirmiştik önceleri. Kaldı ki, bonservisi elinde olan Gomis, Mame Diouf tarzı golcüleri alabildikten sonra zaten en zor kısmı geçmiş olacaksın; ancak Diouf Stoke'ye gitti, Gomis de Newcastle'ye gidiyor sanırım. İş, böyle adamları maliyetleri fazla yokken alabilmekte. Anlatmak istediğim de bu, kısaca.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben hem yedek hem as forvet alalım demedim ki. Edinho'yu düşünüyorsan elinde çok iyi forvetin vardır hali hazırda ve sen Holosko, Eneramo gibi adamların yerine düşünüyorsundur. O zaman da kimse çıkıp demez ne işi var bu adamın diye. 15 milyon euro bütçe de, kullanmayı bildikten sonra az değil bence. Oğuzhan'ı 500 bin euroya, Simao'yu 900 bin euroya, Fernandes'i 2 milyon euroya bitirmiştik önceleri. Kaldı ki, bonservisi elinde olan Gomis, Mame Diouf tarzı golcüleri alabildikten sonra zaten en zor kısmı geçmiş olacaksın; ancak Diouf Stoke'ye gitti, Gomis de Newcastle'ye gidiyor sanırım. İş, böyle adamları maliyetleri fazla yokken alabilmekte. Anlatmak istediğim de bu, kısaca.
    Ben biraz yanlış okumuşum mesajı. Bende aynı fikirdeyim işte. As oyuncu olarak taşıyabilecek bir adam mı emin değilim. Ligde iyi bir performansı var ancak bizim ligimiz için yabancı oyuncu transfer kriterleri biraz zorlaştırılmalı. Çok ekstra bir performans göstermeyen adamlar alınmamalı. Sen yabancı as forvetinle yolları ayırmışsan en aşağı onun kalitesinde bir adam almalısın. Almedia > Edinho bence şuanda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Önder Özen'e bu kadar güvenilmesini anlamıyorum.

Geldiği süreden bu güne güvenin hakkını verecek bir yararı olmuş mu bu takıma?

Önder Özen göreve ilk geldiğinde ben büyük bir telaşa kapılmıştım çünkü harika bir hamle olarak gözüküyordu kendisini bu göreve getirmek. Ntvsporda yaptığı yorumlarla herkesi bilgisi ile kendisine hayran bırakan birisiydi ama kulübün içine girmek ekran karşısında teknik adamı eleştirmekten daha zor olsa gerek ki pek bir yararı bence olmadı.

Şimdi belki diyeceksiniz ki, Önder Özen'in istediği adamları yönetim almıyor ki bir şey göresin. Bence olay bundan ibaret de değil.

Böyle bir sıkıntı olsaydı Özen çoktan görevden ayrılırdı.

Özen'in tek gördüğüm olayı bulunduğu mevkiden dolayı kanallara ya da gazetelere demeç vermek olduğunu düşünüyorum.

Tabii bunlar benim görüşüm tersini düşünenler ve Beşiktaş'a yararı olduğunu düşünenlerde olabilir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri