1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

M.Ali abi ara sıra Admin oluyo ama sonra geri Gönüllerimize dönüyor sanırım site içinde bazı yetki sorunlarından bu oluyor ( Geçiş ). Lugano hayırlı olsun iyi bir transfer. Ayrıca egocum seni bu 3'cü sobelenişin.Sakın sende o Fenerbahçe Taraftar sitesinden yararlanmış olmayasın diğer konularda olduğu gibi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi daha yenilemiştik bu luciano ya ben aldık sanıodum ya

Quote Originally Posted by EreN
    M.Ali abi ara sıra Admin oluyo ama sonra geri Gönüllerimize dönüyor sanırım site içinde bazı yetki sorunlarından bu oluyor ( Geçiş ). Lugano hayırlı olsun iyi bir transfer. Ayrıca egocum seni bu 3'cü sobelenişin.Sakın sende o Fenerbahçe Taraftar sitesinden yararlanmış olmayasın diğer konularda olduğu gibi.
    3. sobelenişim? Ben taraftar sitelerinden almadım, isim veremem, bir menajerden aldım bilgileri. Lugano ile Sevilla'nın çok ciddi ilgilendiğini ve 5 milyon euro teklif ettiğini de yazıyor mu o taraftar sitesi? Zico çok büyük etken olmuş Lugano'nun FB'yi tercih etmesinde. Milan da ilgilenmiş, fakat sonra vazgeçmiş, Liverpool da ilgilenmiş. Ben menajere "pürüz çıkar mı son anda?" diye sorduğumda, "ne pürüzü, ortada imza var" demişti. Lugano da "1 ay önce imzalamıştım" dedi. Yani burada benim doğru söylediğim ortada ve bu bilgileri taraftar siteleri veya forumlarında bulamazsın. Milyonlarca kişinin ulaşabildiği transfer haberlerini yayınlamıyorum. Bak buraya yazmıştım, Oliveira da gelecek diye, o da gelecek.

Ricardo Oliveira'nın hafta içinde İstanbul'a gelip Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Real Betis kulübünden yapılan açıklamada Ricardo Oliveira için Fenerbahçe ve Betis'in 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığı belirtildi. Brezilyalı golcü bir yıl forma giydikten sonra, taraflar Oliveira'nın bonservisi için masaya oturacaklar. Ricardo Oliveira'nın bonservisinin 12 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

Mesaj Yetkileri