Şampiyonlar Ligi son maçında teşvik yapıldığı hakkında söylentiler var doğru mu?
Şampiyonlar Ligi son maçında teşvik yapıldığı hakkında söylentiler var doğru mu?
Sezon başında epey bir teşvik verdik. Kazanmaları durumunda 8.5 milyon pound oyunculara dağıtılacaktı ve öyle oldu
Henüz istatistiklerde öne geçemediğimiz bir takım yokBir kaç 5 ve 7 gol yediğimiz Avrupa karşılaşmaları dışında her takımı şut, kaleyi bulan şut, direkten dönen top, topla oynama konularında eziyoruz.
Ayrıca bildiğiniz üzere kalecim Onurcan Piri'nin boyu 170 olarak girildiğinden ve zıplama ve havasal üstünlük özellikleri 5-6 seviyelerinde gezdiğinden, neredeyse yediğimiz her gol korner ve frikikten oluyor. Şöyle bir çıkardığımda sezonda 8-9 gol yiyoruz ligte. Avrupa'da ise yediğimiz 13 golün bir çoğu yine duran top organizasyonu.
Yabancı sınırlaması olduğundan ve Onurcan'dan daha iyi bir Türk regen kaleci henüz çıkmadığından mecburen bu golleri görmeye devam edeceğiz. En nihayetinde Onurcan bizi şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı ve Türk milli takımının vazgeçilmez oyuncusu oldu. Sezon sonu kontratı bitiyordu. Kendisiyle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladık.
Bu sezonun nasıl geçtiğini gösteren, Türkiye Süper Kupa maçı hariç (ki onu da kazandık biliyorsunuz) tüm maçlarımı ayırdım. Sonuç beni bile şaşırttı. Açıkçası içten içe yenilgisiz şampiyon olmak istiyordum ama olmadı. Yeni sezondaki hedefim bu olacak.
BU SEZON KATILDIĞIMIZ HER TURNUVADAN KUPA İLE AYRILDIK !
Sentugo.