Löw diyollağ...
Löw gelirse Mancini gibi alışma süresi uzun sürer çünkü malum,adam Almanya'nın başında,rahat Haziran sonuna kadar Brezilya'da kendisi,mantıklı bir hamle olmaz.
Löw diyollağ...
Löw gelirse Mancini gibi alışma süresi uzun sürer çünkü malum,adam Almanya'nın başında,rahat Haziran sonuna kadar Brezilya'da kendisi,mantıklı bir hamle olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hikmet hocam gelsin ligi herturlu alir ama avrupada ne yapa bilemem. Sahsen surekli kendini gelistiren bir hoca bir sansi hak ediyor
Yahu ne Hikmet Karaman'ı abi,bize Türk hoca sadece ; Terim,Güneş ve Denizli gelebilir.Diğerleri fos.
Derwall'in genç versiyonunu bulabilsek keşke.
Abi yıl olmuş 2014 hala hikmet hoca diyosun. Fatih Terim galaxy s5, 2000 liraysa hikmet karaman çift hatlı çakma samsung 199 lira.
hikmet karaman hakkında tam yorum yapacağım, bir gülme geliyor![]()
Ya beyler Yılmaz Vural'a ne dersiniz? Adamla o kadar dalga geçiliyor ama hiç istediği şansı alamadı.Tam Türk takımına uygun bir hoca olduğunu düşünüyorum ben.Oyuncuları Fatih Terim gibi gazla çalıştırır.Bir şansı hakediyor bence.
Arkadaşlar biz deneme tahtası mıyız yahu? Yılmaz Vural, Hikmet Karaman şans hakediyor diye mi gitti Mancini? Mancini den daha üstün biri gelmezse eğer yönetimin işi zor. Ünal aysal bunun altında ezilir. Kulübü iyice kendi oyuncağı yaptı. Hevesini alınca inşallah ardında bir enkaz bırakmaz.
Ünal Aysal yönetimi hatalı olabilir,başarısız olabilir ancak kulübün çitasını,itibarını her türlü yükseğe taşımışlardır,gittikleri zaman da çok başarılı bir Galatasaray olmasa da artık her sene şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray olacaktır.Başkanı ''şampiyonu biz belirleyeceğiz.'' gibi vizyonsuz,ezikçe cümleler kurmayacaktır.
Ama ben bu teknik direktör seçiminde Ünal Aysal'a güvenmiyorum,getirilecek teknik adam çoğumuzun içine sinmeyecek.Onun da ömrü en fazla Mancini kadar olacak.
Tamam beyler vurmayin![]()
Gerets gelse keşke
bize diego simeone gibi hırslı bi takım yaratacak ya da Klopp gibi sistemli bi hoca lazım işte benzer birini bulun![]()
Ottmar Hitzfeld diyolla
Screw you guys, I'm goin' home
Emekli olcak aciklamisti
Artık birisi olsun yahu,çıldıracağım.Mancini'yi özledim ben
Kocasız kalamayan orta yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi.Tanım pek uygun olmadı ama durum bu![]()
Thomas tuchel kim cogu takip ettigim kisi keske gsye gelse falan diyorlar nasil bir hoca ki hic takip etmedim
tip olarakda benziyormus evet.![]()
Tuchel çok güzel olur.Bende tanımıyorum ama genç olarak Ümit Özat'ı getirsenler derim ki hani bir plan var,gelecek için sistem oturtsun diye geldi derim ama yaşlı istemiyorum,Alex Ferguson'u getirsinler istemem.(İSTEDİ)
![]()
Tuchel çok beğendiğim bir hoca o da Kloop gibi Mainz'de başladı bizle şaha kalkar tamamen.![]()
Ralf Rangnick geliyo galiba beyler. Bu hoca hakkında bilgisi olan ?
İşe yaramaz bence.
Tuchel falan sende bende sevinç yaratır da standart bir Galatasaray taraftarını kesmez. 2. haftadan itibaren ayağını kaydırmaya çalışırlar.
Screw you guys, I'm goin' home
Daum falan gelmesinde![]()
Bunlar hep provokasyon,bunlar hep dış mihrakların işi.
Kardeşlerim,bunların tuzağına düşmeyin !!! Kulübümüz,takımın başına çok iyi olmasa da,dünyaca ünlü veya potansiyel ünlü bir hocayı getirecektir !!!! Paralel yapının oyununa kanmayın !!!!
Yeni Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışıyor bunlar !!!?!?!?!?
![]()
Yok beyler ne Daum'u allasen. %90 Ralf Rangnick gelicek. Arif abi kadar olmasada sağlam duyumlar aldık![]()