Oyunu çok yönlü oynuyorsun gerçekten çok güzel.Hem antrenörler hem oyuncu alımları takım konuşmaları bunları çoğu kişi yapmıyor.Takımda çok iyi gidiyor transferler çok iyi.Yıldıray geleceğin Burak Yılmazı olacak gibiBaşarılar takipteyim.
Oyunu çok yönlü oynuyorsun gerçekten çok güzel.Hem antrenörler hem oyuncu alımları takım konuşmaları bunları çoğu kişi yapmıyor.Takımda çok iyi gidiyor transferler çok iyi.Yıldıray geleceğin Burak Yılmazı olacak gibiBaşarılar takipteyim.
Teşekkür ederim hocam.Biraz yorucu ama görselliğe önem veriyorum,takip eden kişi kendi oynuyormuş gibi hissetsin istiyorum.Kötü bir altyapıdan Yıldırayın çıkması şaşırttı beni açıkçası.Benim için çok güzel bir şans.Gençlere özel antrenman ve özel eğitim uyguluyorum bu sayede sürekli gelişiyor.Eren Tozlu alt ligde yedek takımdaydı oradan çıkardım şimdi A milli takıma seçildi.Forvet oynuyordu ama özellikleri sağ açığada çok uygundu şimdi sağ açıkta oynatıyorum bitiricili özelliği sayesinde ve içeri kat etme antrenmanı sayesinde çok gol buluyor.Baya bir araştırma yaptım genç ve yıldız olabilecek oyuncular buldum.2 tanesini aldım Fernandes ve Lulic.Birkaç tanede 2015 te sözleşmesi bitiyor yeni sözleşme imzalamazlarsa onları almak istiyorum eğer onlarıda kadroya katarsam bu takımı kimse tutamaz![]()