Transfer döneminde 4 kiralık oyuncu aldık. Bunlardan üçü geçen sezon kadromuzda olan isimler. Bir de forvete Standard Liege'den Celestin Djim'i kiraladık.
Transfer Özeti
TariboWest
Djim iyi imiş. Umarım özelliklerinin hakkını verir.
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
Puan Durumu
Geçen sezon da dahil 11 maçtır kaybetmiyoruz. Sezona da ilk defa iyi başladık. Rüzgar arkamızdan öyle bir esiyor ki kesilmediği takdirde bu sezon herşeye gebe.
Stadyumdaki genişletme çalışmaları tamamlandı. Artık kapasite 13141
Ve ilk full maçımız
TariboWest
Çok güzel bir başlangıç yapmışsın. Eğerki bu seri erken kesilmezse Avrupa bileti alırsın.
İyiyiz gelirler de artmıştır stadyumla.
Son maçlarda muhteşem bir mağlubiyet serisi yaparak yukarıdan koptuk.
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
TariboWest
Devre arası transfer döneminde 3 oyuncuyu kadromuza kattık.
Islam Slimani
Tonny Trindade de Vilhena
Christian Grindheim
Transfer Özeti
TariboWest
Yine kar etmişiz klup kazanıyor.
Çeyrek Final
Yarı finalde Utrecht ile oynayacağız.
22-23. Hafta
Üst üste iki hafta daha kaybedince takımla bir toplantı yaptık.
TariboWest
Sparta kariyeri açasım geldi o kadar zorlu olması insanı motive ediyordur..
Playofflarde elensekte seneye gideriz diye düşünüyorum.Gençlere yoğunlaş birazcık.
Christian Grindheim bodyguard gibi adam laa
Amerikan güreşinden mi aldın
13,141 kişilik stadında elenmen kötü olmuş evinde taraftarını üzme :S
Ve Sparta'da Bir Dönem Sona Erdi !
İstifasının ardından bir basın toplantısı yapan Ümit Boğa Sparta ile yollarını ayırmasından dolayı üzgün olduğunu söyledi. 3 sezondur çok yıprandığını, bu saatten sonra kendisinin Sparta'ya katacak birşeyi olmadığını düşündüğü için istifa ettiğini açıkladı. Bu süreçte hiçbir kulüple görüşmediğini fakat şu andan itibaren teklifleri değerlendirmeye hazır olduğunu söyleyen Ümit Boğa Hollanda'da kalmaya ve yaşamaya devam edeceğini söyledi. Bu kulübün bir taraftarı olarak her zaman takibini sürdüreceğini söyleyen Ümit Boğa yönetime ve taraftarlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
TariboWest
AZ Alkmaar Takımın Başına Ümit Boğa'yı Getirdiğini Açıkladı.
İmza töreninde konuşan AZ başkanı Rene Neelissen bu senenin 50. yılı olduklarını ve kulübün geleneklerini sürdürmeye devam ettikleri için mutlu olduklarını açıkladı. Ümit Boğa'yı seçmelerindeki en büyük etkenin genç oyuncularımıza verilecek şanslar olduğunu söyledi.
Kural basit. Transfer bütçesi ve maaş bütçesi yok. Mevcut genç oyunculara ve alt yapıdaki genç oyunculara şans verilecek. Bonservisiyle giden oyuncunun bonservis bedelinin %5 i bütçeye, %95'i kasaya kalacak. Eğer maaş bütçesi olursa serbest transfere izin var. ( Şimdi ben bu maddeleri kabul ettim ama nasıl kabul ettim, hangi akla hizmet kabul ettim onu düşünüyorum.)
TariboWest
AZ zor takım.Yine yıpranacaksın.Ama altyapı kaliteliyse o felsefeyle hiç zorlanmadan iyi yerlere gelirsin.
Yeni takımda başarılar abi , AZ'ye gideceğine keşke Sparta'da kalsaydın.![]()
Öncelikle mali durumdan bahsetmek istiyorum. Ben takımın başına geldiğimde mali durum kötü olduğu için transferde sınırlama vardı. Kadrodan yolladığım oyuncularla birlikte kulüp kar edince sınırlama önce %5 ten %40 a sonra da %70 e çıkartıldı. Rilwan Hassan'ı 4.5 m € ya satarak hem transfer bütçesini hem maaş bütçesini yükselttik. Şimdi transferde elimiz oldukça güçlendi.
Önce gidenler
Transfer sezonunun başında üç oyuncu kiraladık.
Lorenzo Pezzi
Rajiv van La Parra
Eski öğrencimi de yanımda getirdim.Kendi isteğiyle transfer listesindeydi. Herhalde Sparta bonservisini vermek istemediği için kiralık yollamaya razı oldu.
Marco Russu
TariboWest
İyi kara geçmişsin.Transferler güzel.Devamı gelir umarım.