Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gruptan Hangi İki Takım Çıkar ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Almanya

27 96.43%
  • ABD

2 7.14%
  • Portekiz

21 75.00%
  • Gana

3 10.71%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 131 sonuç

Konu: G Grubu

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Eder gerçekten çok kötü vurdu. Ronaldo'nun zorlandığı belli.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

portekizi zorla brezilyaya goturmusler gibi. bu maci kaybederse donecekler ama pek umurlarinda degil. meireles falan jubilesini yapmis topcular gibi. onlarda da bir revizyon sart gibi, bu kadro misyonunu tamamlamis. geride costa alves falan, ciksalar bile daha ileri gitmez bu takim.

bu arada ceko, beto iyi kalecidir. bi kac macini izledim, refleksleri falan sahane. kaleci konusunda cok da sikintili bi ulke degildir portekiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ne kaçırdı be Amerika.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bradley iyi ki avlayacak dedim kaçar mı be o eleyin şu Portugal'ı gram oynamıyorlar, Klinsman'ın taktiksel anlamda başarısını izliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eder oyun zekasindan bayagi yoksun, pas tercihleri falan hep hatali fizigi olmasa çöp

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Eder oyun zekasindan bayagi yoksun, pas tercihleri falan hep hatali fizigi olmasa çöp
    Fiziği olsa da çöp sanki, en azından görüntü öyle. Reis de sıkıntılı bugün, en azından etrafında 2 kişi gezdiriyor tabi, derken ABD attı..
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Şükür gol yaa.. Şaka maka Avrupa takımı kalmayacak kupada. Çok iyi oldu ama. Adamlar bitse de gitsek havasında.

Meireles az kalsın atıyordu
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sonunda yazdılar uzaktan

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu Jones bizde nasıl oynuyordu burda nasıl oynuyor ayıp ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Fiziği olsa da çöp sanki, en azından görüntü öyle. Reis de sıkıntılı bugün, en azından etrafında 2 kişi gezdiriyor tabi, derken ABD attı..
    Herhalde DK diye heyecanli o fizigi de hic kullanamiyor.

Bu arada oyuna giren varelayida uzun zamandir gormemistim kilo almis gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Jones'a bak sen. Golün geleceği belliydi zaten Portekiz bunu alsa bile Gana bunları duman eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Nani'de iyi ki bir gol attı haa bütün atakları yedi.. Almanya karşısındaki Gana, bu Portekiz'i harcar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla ne kadar Portekiz'i desteklesemde cok sevindim su gole.Bu kadar isteksiz bir futbol mu olur ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Klinsman'ın zekasına dua etsin Amerikanlar Portekiz'e de elveda dedik artık.. Çok sevindim. Dün Bosna bugün Portekiz.. Sanarsın tonlarca kupa kaldırdılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hak eden önde bu güzel oldu ama o defansta yerde yatan adam sen yatmaya devam et ofsaytıda bozdun 3-4 gün sonraki maçtan sonra yatmayı hak ettin iyi tatiller sana

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu şu Varela'yı oynatın işte adam her turnuvada sonradan girip atıyor bir kere de ilk 11de deneyin su adamı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ronaldodan muazzam orta geldi , maçın başında sorguluyordum neden Eder "Varela varken anlamıştır inşallah pozisyon almayı bilen adam neler yapıyor. Amerika da şişirip atacağı topları berbat değerlendirdi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tüh.. Adamların hevesleri kursaklarında kaldı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oh be yahu Ronaldo'da grup aşamasında veda etmesin turnuvaya. Üstelik Bruno, Meireles gibi oyuncularımızda oynuyor. Portekiz için altın bir gol oldu ancak son maçı kazanmaları lazım kesinlikle.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ronaldo açtı güzel bir kafa golü geldi ve şanslar son maça kaldı. Ama yine de Portekiz elenir. Bence Gana'ya iyi bir fırsat verdiler bunu değerlendirir zenciler.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Almanya Abd ile berabere kalır ikisi beraber çıkarlar gruptan. Ne de olsa Klinsman hoca

Portekiz'in ortasahasında göbekte oynayan William Carvalho çok potansiyelli gözüküyor. Topu alışı, pas verişi çok muazzam geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

almanya - abd 0:0, elele 2.tura. bosuna kasmasin portekizle gana.

bu arada jones ne gol atti be, icime dogduydu onun gol atacagi. zaten cok da istekliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Almanya Abd ile berabere kalır ikisi beraber çıkarlar gruptan. Ne de olsa Klinsman hoca

Portekiz'in ortasahasında göbekte oynayan William Carvalho çok potansiyelli gözüküyor. Topu alışı, pas verişi çok muazzam geldi bana.
    bende şimdi onu araştırmaya başlıyordum. dikkatimi çok çekti maçta. 90 dakika ''pogba çakması'' dedim durdum. bakalım kimin nesiymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ronaldo muthis kesti ortayi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanya son mac abd ye fark atmasi gerek ayni sekilde portekizinde ganaya fark atmasi gerek ki Portekiz ciksin, cok zor yani. Belki gana yenerde cikar.
    Ayrica

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Dünya Kupası G Grubu’nda Portekiz’le kritik bir maça çıkacak olan Gana Milli Takımı'nda yaşanan prim krizi yüzünden futbolcular maça çıkmama kararı aldı.

Turnuva öncesinde hükümet, kupaya katılma ödülü olarak futbolculara kişi başı 75 bin Dolar sözü vermesine rağmen, ödemeyi yapmayınca Ganalı futbolcular maça çıkmayacaklarını söyledi. Ödenmeyen primler yüzünden mücadeleye çıkmayacak olan Gana Milli Takımı, G Grubu'nda 1 puanla 3.sırada bulunuyor ve bir üst tura çıkma şansı azda olsa halen devam ediyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Milli takım ruhuna bak

Gerekirse olum riski varsa bile MİLLİ maca cikacaksin arkadas.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hakaten bu ne rezilliktir. Bizim ülkede yapsalar o futbolcuları ülkeye sokmayız. Haklı olarak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bizim ülkede de milli takım kampında jeep pazarlıklarının döndüğü unutulmuş sanırım. Biraz daha yakını milli maçtan sonra "Maddi, manevi" diye röportajlar veren kaptan gördük. Yıllarca omuzlarda taşındı, kahraman ilan edildi. Açık açık maça çıkmayız demediler belki ama pazarlıklar esnasında neler döndüğünü bilmiyoruz. Ülkeye girişlerinde bir sıkıntı olmadı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri