Kolay kolay dönmez o şampiyonluk ama bu seride herşey olabiliyor. O yüzden aman dikkat !![]()
Kolay kolay dönmez o şampiyonluk ama bu seride herşey olabiliyor. O yüzden aman dikkat !![]()
TariboWest
Dikkatli olalım,şampiyoluğu kaptırmayalım ayrıca Barça AL'ye düşünce şok geçirdim![]()
Hahahahha 16 puan al sen oyunun her sene paralar saçan PSG ile karşılaş eleneceksin Barça şansı 1 kere olurPSG tokatlar
Geçen sezonki stresi yaşamak istemiyoruz, ona göre tedbirlerimizi alacağız
İnşallah hedeflediğimiz noktaya geleceğiz![]()
Olympiakos'un başarısını gözardı etmemek gerek. Adamlar Barça'ya 2 maçta da kök söktürdüler ve gruptan bileğini hakkıyla çıktılar![]()
Takım olarak kendimize güveniyoruz. PSG her ne kadar üst düzey isimlerle donatılmış olsa da, takım oyunu bireylerden önce gelir![]()
Sağ beke Valencia'daki Pereira'yı öneririm.
Tavsiyen için teşekkür ederim
GIULIO DONATI YUVAYA GERİ DÖNDÜ !
İnter'de yetişmiş olan Donati'yi geçen serilerden de takip ederdim. Zanetti'nin alternatifi olarak tanıdık bir ismi kadroya katmak oldukça iyi oldu. Bu transfer için kasamızdan yaklaşık (bonuslarla) 7.5m € çıktı. Yıllık 1.8m €'den 4 yıllık sözleşme imzaladık kendisiyle.
Spoiler: Donati'nin Profili
Basın toplantısında da bu transferden duyduğumuz memnuniyeti de dile getirdik
Regene bayıldım, oyunculara pek sadık olmasan da inşallah bu gencimizi kollarsın
![]()
Vallahi sağlam regen çıkarttık bu seferÜzerine titriyorum resmen. Catania maçına ilk 11'de başlattım ve fena da oynamadı. Birkaç tecrübeli isimden özel ders aldırdıktan sonra düzenli olarak ilk 11'de oynatmayı düşünüyorum.
İcardı neymiş öyle be.Maşallah diyelim![]()
Maşallah regen iyi imiş. Hayırlı olsun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maçlar ve regen iyi![]()
MARCO VERRATTI INTER'DE !
Spoiler: Oyuncu Profili
Gerek İtalyan olması gerekse aradığımız üst düzey ortasaha oyuncusu tanımına harfiyen uyması nedeniyle birçok isim arasından Verratti'yi tercih ettik. Kasamızdan 40m € gibi astronomik bir meblağ çıksa da buna değeceğini düşünüyoruz. Bu transferle birlikte devre arası transfer dönemini kapattık.
Spoiler: Transfer Geçmişi
SERIE A - 22.HAFTA
Spoiler: Maç Verileri
SERIE A - 23.HAFTA
Oyuncu iyi ama 40'ı görünce içim cız etti
Murru, şahane topcudur, bedelsiz katman guzel ancak hep oynatmalısın.
Last edited by egmnblgn : 23.Haziran.2014 at 17:56
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Verattiye çok para gitmiş.Ligde yine fenayız.
Gidisat iyi. Verratti'ye baya bir miktar para vermisiz, umarim hakkini verir. Yasi da genc zaten yine guzel bir fiyata satabilirsin![]()
Mali durum ne durumda bilmiyorum ama biraz daha zamanımız vardı 40 vermek için diye düşünüyorum
Yorumlar için sağolun beyler. Verratti'ye 40m €'yu verirken inanın içim çok rahattı. Henüz 22 yaşında olması ve profiline bakıldığında, ilerleyen sezonlarla çok daha astronomik fiyatlara satılabilecek bir isim. Ayrıca Pirlo, De Rossi, Cambiasso kalitesinde çok az İtalyan futbolcu kaldı günümüz futbolunda. Verratti de bunların son örneklerinden biri diye düşünüyorum. Zaten kariyerin ilerleyen zamanlarında da göreceksiniz![]()
Bu arada PSG hem takım hem bireysel olarak senden üstün gördüğüm için öyle dedim![]()
SERIE A - 24.HAFTA
SERIE A - 25.HAFTA
SERIE A - 26.HAFTA
SERIE A - 27.HAFTA
SERIE A - 28.HAFTA
SERIE A - 29.HAFTA
SERIE A - PUAN DURUMU
Ligde açık ara farkla lideriz. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Bu da başarımızın altında yatan en büyük faktörlerden biri. Diğer ciddi rakiplerimize bakıldığında yenilen gollerin etkisi bir hayli gözler önüne seriliyor. Tabi iç saha formumuzu da unutmamak gerek. Şampiyonlar Ligi maçlarıyla birlikte zaman zaman sıkışan fikstür; kadro derinliğimizden ötürü kolaylaşıyor. Bunu da sezon başında amaçladığım şekilde gerçekleştirmekten oldukça memnunum.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.TUR MAÇLARI | FC INTER vs PSG
1.MAÇ : PSG 1-0 FC INTER
Spoiler: Kadrolar
2.MAÇ : FC INTER 2-0 PSG
Spoiler: Kadrolar
İlk maçtaki taktiksel hatamdan dolayı sahadan mağlup ayrılmıştık. Fakat 2.maç hatamızı telafi ederek, rakibimize ezici bir üstünlük kurarak sahadan tur biletiyle ayrıldık. Rakibimize adeta futbol dersi verdik. Caner Erkin'in ŞL'deki 3.ya da 4.golü oldu sanırım. Olağanüstü katkı veriyor. Marin ve Icardi de Kovacic'in önderliğinde coştular. Şimdi rakibimizi bekleme zamanı
[YOUTUBE="52RARi58dFs"] MAÇ ÖZETİ [/YOUTUBE]
Last edited by dAleksic : 26.Haziran.2014 at 05:44
Player olarak paylaşmak şöyle kardeşim ; linkin gerçeği şu şekilde mesela "http://youtu.be/52RARi58dFs" sen sadece / bu çizgiden sonraki linki alıyorsun mesela "52RARi58dFs" sadece bu yazıları youtube görüntüsüne tıkla seçeneklerden "52RARi58dFs" bu yazıyı yapıştır " enter" a bas daha sonrasında hiç birşeye basmadan önüne seçilmiş yazılar gelecek ne diyor bu diyorsan birşeyi kopyalamadan önce kopyalayacağın yazıyı mouse ile üstünden geçersin ya aynı o şekil çıkıcak " enter" a bastıktan sonra oraya PSG 2-0 falan yazabilirsin sana kalmış artık.
Bu arada da ilk maçın istatistiklerine baktıktan sonra bala turu geçmiş diyordum ama 2.maçta PSG sahada yokmuşçasına oynamışsın helal olsun diyorum ucu ucuna olsa da beni alt ettin![]()
Öncelikle anlatım ve tebriğin için sağol dostumMaç konusuna gelince, cidden doğru taktik ve anlayışla yenilemeyecek takım yok bu oyunda. Bayern'i, Real'i, Barça'sı gelse de iş oyuncularda ve taktikte bitiyor. Biraz da şans da gerek tabi. 2.maç PSG'yi sahadan silip süpürmemize rağmen son dakikalarda sonuca ulaşabildik. Dzeko'nun 3 şutu direkten 1 golü de ofsayttan döndü. Dk.70'de Icardi'yi oyuna alarak rakibin defans hattını bozmayı hedefledim ve bunu başardık. Bu sayede kanat oyuncularını defansın arkasına sarkıtarak sonuca gittik
![]()
Tamam harika hocasınrica ederim yapmışsın eline sağlık daha güzel olmuş
![]()
Bu tarz güçlü takımlara pek yorumda bulunamıyorum yadiyeceğim tek şey başarı dilemek (: