Sayfa 57 / 61 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efes'i Eurolig'de şampiyonluktan aşağısı kesmez herhalde. İvkovic reisin dönüşü efsane olacak elinde harika bir kadro var şampiyonluk gelir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gecen sene fenere de bu muamele yapilmisti, biraz temkinli yaklasmak lazim. takim uzerinde baski olusturmak hicbir ise yaramaz. beklentiler tabii ki yukseldi ama oncelikli final foura bi kapak atilsin da sonra sampiyonluk konusulur. medya da simdi sisirip duracak. belki fb gs gibi bir camia olmadigi icin efes bu konuda rahat olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunlar şimdi bi de Spanoulis'i almasın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

krstic - lasme
    dario saric--------------------berberoglu
    spanoulis

o da gelirse 5li tamamlanir. iyi de gencler var elinde, cedi osman, birkan batuk, dogus falan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Efes neyin peşinde

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Banvit'in normal sezonda yaptığını, Efes geliştirir bence. Ya namağlup bitirirler normal sezonu ya da 1 yenilgi alırlar. Sonrasında da şampiyonluğun en büyük favorisi. Eurolig'de ise 8'li finaller garanti, Final Four da şansına kalmış. Koraç Kupası'nı kazandığı yılların ruhu geri dönerse Efes, çok acayip işler yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.
    O ruhu yakalamak elbette kolay değil, o zamanki takım gücü inanılmazdı gerçekten de. Naumoski dışında tamamen Türklerin katkısıyla alınmıştı kupa. Naumoski de Makedon olduğu için çok uzak bir kültüre sahip değildi ve uyum açısından da sıkıntı yaşamadı. Her yönüyle üst düzey bir takımdı Efes kısacası. O ruhu bu sene geri yakalamak zor olabilir; ancak yakalanırsa da Efes'in önünde kimse duramaz, o kesin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.
    Olur da Teodosic'i alırlarsa ağır loser bir takıma dönüşecekler desene
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Efes şaka maka Krstic'i de duyurdu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arroyo kalıyormuş takımda. Bu arada 35 yaşında olduğunu bilmiyordum o kadar yaşlandı mı yahu Arroyo vay be.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yaşlı be müdür saç yok ya belli etmiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by himone View Post
    Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.
    Bo bilmiyorum da Kleiza'nın 3.3 M yıllık kazancı ve bunu haketmediği için yeni sözleşme imzalanmayacağını doğruladı bazı yöneticiler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
    Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
    Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.
    Ön planda olan sporlarımızda her zaman, erken başarı bekler toplumumuz nitekim ki Voleybol'da böyle bir durum olmadı ama yavaş yavaş o tarafa doğru gidiyor gibi de hava seziyorum.
    Ne kadar arka planda olursa bir spor bizim ülkemizde o kadar başarılı oluyor tabii bunların başında ki isimlerde doğru olursa.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aslında bu sezon Final-Four hedefi ile başlamadık. Sezon başında çok iyi performans gösterince böyle bir algı oluştu. Algıyı oluşturan da taraftar ve basın, yoksa kimse Final-Four beklemiyordu(özellikle geçen sene yaşanan faciadan sonra). Ben tam aksine planlı ve programlı gittiğimize inanıyorum, sonuçta uymayan parça ile ısrar etmenin anlamı yok. Mevcut kadro ışık verse zaten devam edilirdi.

Basketbol tarihimiz Ülker ile birleştikten sonra farklı bir boyuta taşındı ve son birkaç yıldır da hedefler büyütüldü. Daha 2-3 yıldır bu kadar iddialı sezonu açıyoruz o kadar da abartılacak bir durum yok. Hedef son 8'e kalmak olarak koyulur, sezon içerisindeki duruma göre de revize edilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ntvspor'a göre Bogdan Bogdanovic yakında açıklanır bi de Nando De Colo veya Hickman'dan biri gelecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlkan Karaman'ı serbest bırakmış Fenerbahçe.

Sofoklis Schortsanitis Galatasaray'da deniyor ayrıca.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nando De Colo devre arasında da konuşulmuştu ama gidip Jacson alındı. Bence bizim takımın ilacı olur, yanında da Bogdan Bogdanovic iyi oturur. Bildiğim kadarıyla bizdeki Bogdnovic'in sözleşmesi bitiyor ve onun yerine diğer Bogdanovic'i almak daha doğru bir karar, en azından özgüven sorunu yok. 1 numara olarak 2 aday da çok iyi bence her türlü faydalı olurlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aga Allahını seven şu takıma 1 tane pota alsın ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer çalışmalarını sürdüren takımımız Fenerbahçe Ülker, kadrosuna Euroleague'nin son şampiyonu Maccabi Tel Aviv takımından Ricky Hickman'ı kattı.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40627

Ayrıca Partizan'ın 21 yaşındaki oyuncusu Bogdan Bogdanovic'le de büyük ölçüde anlaşılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hickmanin kariyere baktim da cok parlak degil. maccabide son sezon cok parlak bir sezon gecirmis, bir de italya 2.liginde mvp secilmis 3-4 yil once. maccabi maclarinda begendiydim ama devami gelir mi soru isareti. cok iyi bir sutor. keza bogdan da. bojan da kalacak olursa dis atislarda cok tehlikeli bir takim haline gelebiliriz. pota altina da kalipli bir pivot getirdik mi tamamdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hickmanin kariyere baktim da cok parlak degil. maccabide son sezon cok parlak bir sezon gecirmis, bir de italya 2.liginde mvp secilmis 3-4 yil once. maccabi maclarinda begendiydim ama devami gelir mi soru isareti. cok iyi bir sutor. keza bogdan da. bojan da kalacak olursa dis atislarda cok tehlikeli bir takim haline gelebiliriz. pota altina da kalipli bir pivot getirdik mi tamamdir.
    Hickman'ı bende pek parlak bulmadım ama bu sezonu iyi geçirmiş. Devam ederse ne ala.
    Bojan kalır büyük ihtimalle. Bogdan'da gelirse muazzam olur.

Semih Erden'i de alabilirmişiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hickman kadar güzel bir haber var. Emir'in statüsü değişmedi.

TBF yeni tüzüğü açıkladı.
    http://www.tbf.org.tr/docs/default-s...-2014-2015.pdf

12 Türk oyuncu ile ve 7 yabancı oyuncu ile imzalanabilecek. Türk statüsü 22. maddesinde, yabancı statüsü de 23. maddesinde açıklandı. 12 Türk oyuncudan 2 tanesi, T.C. Vatandaşı ve Milli Takım'da oynamış devşirme statüsünde oyuncular olabilir. Emir bu statüye giriyor. Hatta Milli Takım'a yeni devşirilerek yabancı oyuncu da bu statüye girecek. 1 adet de doğum ile kazanılmış KKTC vatandaşı da yerli statüsü sınırı içerisinde oynayabilecek.

Michael Wright ve Erwin Dudley gibi devşirme oyuncular devşirme haklarını kaybediyorlar bu tüzük ile. Alt yaş kategorisinde de devşirme statüsü, lig yönergesi dahilinde Ümit, Genç ve Yıldız Milli Takımlarında oynamış oyuncularla sınırlanmış. Doğumdan sonra Türk Vatandaşlığı kazanılması zorunluluğu, büyükler de dahil olmak üzere maddenin tamamına sınır olarak konulmuş. Bu nedenle beklentide olunduğundan kurala göre durumunu açıklayayım; Kristijan Nikolov da yabancı sayılacak.

Düzeltme: Farketmemişim. TBF, 18.4. maddesi ile devşirme hakkı için ek 1 kontenjan vermiş. Michael Wright ve Erwin Dudley için sorun kalkmış. Hatta Vidmar da T.C. Vatandaşlığı alırsa kalabiliyor. Emir'in durumu etkilemiyor. Dudley kalırsa Nikolov yine yabancı kalır.
    Last edited by Cengo : 02.Temmuz.2014 at 15:58
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hickman'ı geçtim de yeni Bogdanovic çok iyi olur Fener alırsa

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hickman iyi transfer ama çok büyük beklenti içinde olmamak lazım, ben Nando De Colo'yu tercih ederdim ama Hickman da iyi bence. Avrupa'da tepeyi hedefleyen takımlar için çok fazla oyun kurucu seçeneği yok. Emir'in yerli statüsünde kalması çok iyi oldu, Bogdan Bogdanovic de alınırsa kısa rotasyonunda iyi duruma geliriz. Sırada pota altı var, benim düşüncem Zoric kalsın ve Vidmar'ın yerine sağlam bir pivot alalım. Hatta bir tane de 3-4 oynayabilecek oyuncu alabiliriz(eğer yabancı sınırı Abooo'nun dediği gibiyse).
    Last edited by himone : 02.Temmuz.2014 at 03:03

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Winner bi oyun kurucu tercihim olurdu. Gerçi Bo giderse 1 oyun kurucu daha alınır. Bogdan çok iyi hamle keza alınırsa Semih içinde aynısını söyleyebilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Liv Hospital, Litvanya'lı skorer 3 numara Martynas Pocius ile senelik 600 bin €'dan 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. (Sportando)

Sayfa 57 / 61 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon

Mesaj Yetkileri