1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

4-1'den sonra adamlara nefes aldırmamışsın Old Traford'da helal olsun boşver yenil

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    4-1'den sonra adamlara nefes aldırmamışsın Old Traford'da helal olsun boşver yenil
    Aynen kök söktürdük. Grubun averaj takımı gözü ile bakılıyorken bir den korkulacak takımı olduk. Bir ara tek kale maç yapıyorduk kalecileri ile ama adam çoştukça çoştu.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Spoiler: İstatistikler 

Takıma monte etmeye çalıştığım taktiğim ve gençlerim alışıyorlar.

Sanki karşımda Casillas vardı. Adam oyuncularımı durdurmayı başardı ama 4 tanede yemekten kurtulamadı. Birde Oosm ye aldığım her adam sakatlandı.

Maçta 4-0 ı bulduktan sonra rehavete kapıldık az daha cesur olsalar beraberliği yakalayacaklardı.

Şimdi süpriz bir maç sonucu geliyor bir sonraki güncellemede

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Yeni Adana Stadında Futbol Dersi

Maçın başında süper golcümle golü buldum hemde süper bir goldü.Arkasında sol kanat oyuncum kırmızı gördü. Bana göre bir şey yoktu ama maç sonunda asistan da kartı haklı bulduğunu söyledi. Ona rağmen ne uyarı ne ceza verdim.
    Maça gelince taktiği değiştirip değiştirmeme dizilişi ayarlamama kararsızlığı yaşadım. Ve ellemedim aynı şekilde bıraktım.Oyuncularım sanki karşılarında Atletico değilde 3. lig takımı varmış casına saldırdılar. Az daha şanslı olsak tarihi fark atacaktık. ŞL de ilk yılımızda çok can yaktık ve dahada yakabileceğimizi biliyoruz. Adamlar hem Manuyu hem Romayı yendiler. ve bu maçlarda gol bile yemediler. Ama biz ne MAnu yuz nede Roma biz Adana yız affetmeyiz.
    Roma evinde ilk başlarda penaltıdan geriye düşselerde maçı 4-1 almayı başardılar. Grupta puanlar karıştı. Yenilselerde AL garanti gibi bir şey olacaktı. Ama bu performansımızı sürdürürsek bu gruptan çıkarız. Demek ben Manu deplasmanında korkak oynatmasam başlarda şimdi namağlup lider bile olabilirdik.

Mesaj Yetkileri