Sayfa 1151 / 1204 İlkİlk ... 1516511051110111411149115011511152115311611201 ... SonSon
34,501 ile 34,530 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mali durum dusunulurse galatasaray hedeflerden uzaklasmamali, boyle bir luksu yok. sportif basariyla mali yonden de gelirler artiyor. o yuzden gelecek planlari uzerine takim kurulacagini zannetmiyorum. sadece 1 sene SLye gidilmedigi takdirde bile mali yapi altust olabilir. kuculmeye gidilecekse de orasini bilemem. ama bayaa bir kuculmek gerekebilir. o yuzden kisa vadeli hedeflerin pesinde oldugunu dusunuyorum yonetimin. SLde gruplardan cikilmisken devre arasinda milyonlar harcanarak drogba ve sinonun alinmasi buna bir ornektir. yonetimin stratejisi hemen sonuc almak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamza Hamzaoğlu gelsin isterdim, isteyen de çok kişi vardı ama Hollanda - Meksika maçında öyle ibretlik Sneijder yorumları yaptı ki, fikrim tamamen değişti. Uzak olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hamza Hamzaoğlu gelsin isterdim, isteyen de çok kişi vardı ama Hollanda - Meksika maçında öyle ibretlik Sneijder yorumları yaptı ki, fikrim tamamen değişti. Uzak olsun.
    Maalesef Türkiye'de yabancılara bakış açısı ancak bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamza hoca ağır saçmaladı.Sneijder'in sözlerini sanırım Türk oyunculara hakaret olarak algıladı.Anlamsız yere boş laflar söyledi.Birçok Galatasaray'lı kıl kaptı kendisine.Bir önceki mesajımda gelecek yılllarda mutlaka bizi yönetecektir dedim ancak kalsın gelmesin.Yabancı düşmanlığı onun yaptığı.Milli takımda yanında yer alıcak oyuncularına laf kondurmasın.Hepsi zaten milyon euroları hak ediyor bir Sneijder hak etmiyor.
    Sneijder'i geçen sezon kadrodan çıkar takım 8.felan olurdu abartmıyorum.Özellikle yerliler beklenenin çok altındaydı.
    Belki de Fatih hoca mesaj atmıştır Sneijder'in söyledikleri hakkında konuş diye.Beraber gitmişler Brezilya'ya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Hollanda'nın 10 numarası'' tanımı bile Selçuk ile Burak'ın maaşlarını toplayıp ikiyle çarpar ama gel gör ki işte Türk Futbolu'nda Hamza Hamzaoğlu gibi böyle hoca da,futbolcu da,yönetici de,yorumcu da,taraftar da var.İşte o yüzden bizden bir halt olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hamza hocanın maçları izlemediği çok belli. Üstteki arkadaşların söylediklerine katılmakla birlikte, bu yıl takımımızın en iyi oyuncusuydu bence Sneijder.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olcan bitmis hayirli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sohbete de yazdim, hamza hoca biraz da gercek mi degil mi belli degil ama spiker guvendigim biri, sinonun roportaji uzerine gaza geldi. turk futbolunu kucuk dusurucu laflar etmis olmasini icerlemis olmali. bence de sino kendisinin de en iyi sezonlarindan birini gecirdi bu yil. hamza hoca elestrisinin dozajini kacirdi biraz o kizginlikla.

olcan tamam, siradaki bence yusuf erdogan. 1-2 yil daha pissin pilot takimda, sonra alir gs

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Küçük düşürücü bir şey söylediği yok ki, basit oynamasını bilmiyorlar demiş özetle. Yalan da değil. Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'e yaranmak için, Hollanda - Türkiye maçında Sneijder'in attığı gole içerlediği için veya Akhisar'da fark yerken Sneijder'in attığı gol ve yaptığı asistlere bozulduu için böyle konuşmuş olabilir. Sebebi ne olursa olsun ağır saçmaladı.

Ülkemizde Türk futbolcu ve Türk antrenör faşistliği var resmen. Sneijder'in aldığı paraya gelene kadar bütün sezon kayıp olan ama zamı kapan Burak ve Selçuk için eleştiri getirilmesi gerekir. Bu maç elbette bunun yeri değildi ama hiçbir platformda yapılamıyor zaten. Türk hoca ve futbolcular haber kaynağı çünkü. Türk oyuncu kötü de oynasa koşarsa, mücadele ederse kral. Yabancı ağzıyla kuş bile tutsa tu kaka. Bu zihniyete dur demek lazım artık, pasaport üzerinden değerlendirme ile bir yere varamıyoruz. Öve öve bitirilmeyen Türk futbolcular adam olsaydı da keşke başka takımlar yerine kendi Milli Takımımızı destekleyebilseydik.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

oyle diyosun da yerli futbolcularin da pek oyle kral olduklari yok. ama aldiklari maas ve bonservislerine bakarsan haklisin. aldiklari parayi hakettiklerini ben de dusunmuyorum. ayrica hamza hoca da yakin zamanin aktif topcularindan, futbolun basit kuralini bilmedikleri iddaa edilirse alinmasi normal. ote yandan durum tam da sinonun dedigi gibi, alinmak yerine bu elestriden faydalanmaya bakmali ki kendisi de bunu biliyordur aslinda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Olcan bitmis hayirli olsun.
    Kaynak neresi abi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ohh be şükür. Olcan gibi bir adama çok ihtiyacımız vardı.. Yaşı ne olursa olsun şu kısıtlı sistemde çok işimize yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu arada olcan fenerbahce fabrikasindan. alt yas kategorisinde olaganustu bir topcuydu. bugunku kariyerinin cok uzerinde olmasi gerekirdi. turkiyenin harcadigi tipik bir yetenek daha kendisi.

edit: aslen balikesirden yetisme, fenerbahcede istenen sicramayi yapamadi. her zamanki gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olcan bence çoktan bitti. Bence daha biten transferler var ancak başkan biraz bekletiyor bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kaynak neresi abi ?
    Trabzon cephesinden bir kac isim dogruladi bu transferi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Olcan bence çoktan bitti. Bence daha biten transferler var ancak başkan biraz bekletiyor bizi.
    Lucescu ile anlaşılmasa Mancini gönderilmezdi teorisi gibi bu. Aynı şekilde Mancini ile anlaşmasalar Terim gönderilmezdi iddiasına da benziyor. Bence biten transfer olsa çoktan açıklarlardı. Teknik direktör sorunu her geçen gün büyürken taraftarın gazını almanın en kolayı yolu transfer çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Olcan bitti yarin aciklancak 4.5 + 1 oyuncu... Bu arad mevlutte bitmis en gec persembe aciklaniyormus.net gereksiz transfer

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yabancı sınırı olan bir yerde Mevlüt'ten başka kimi alacağız ? Kimseyi.Muhammet Demir desen 6-7 milyondan aşağıya bırakmaz Antep,Cenk gitmemiş olsaydı belki alabilirdik.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Mevlut yeni Milan Baros olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Mevlut yeni Milan Baros olur.
    Hangisi ? Emre Belözoğlu öncesi mi,sonrası mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o bir oyuncuda salih dursun diyorlar..

europeanconquer; kardesim umut ile mevlut ayni tip oyuncular o yuzden gereksiz adem buyugu alsak deniz yilmazi alsak bisi demezdim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mevlüt alınacaksa Umut yollansın. Eğer yönetim yabancı forvet almazsa büyük tepki görür bence. Burak'ın ŞL'de gol olup yağdığı sezondan sonra bile yabancı forvet alınmalı demiştim ŞL'de daha ilerisi için şart kesinlikle yabancı bir forvet. Burak'ı gördük 0 golle tamamladı ŞL'yi yerliler şanslı olursa atıyor olmazsa yok. İşi şansa bırakmayıp yabancı forvet almamız lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    o bir oyuncuda salih dursun diyorlar..

europeanconquer; kardesim umut ile mevlut ayni tip oyuncular o yuzden gereksiz adem buyugu alsak deniz yilmazi alsak bisi demezdim
    Aman abi sende,gelsin izleyelim öyle karar verelim.Milli Takım hariç çokta bilgi sahibi olduğumuz birisi değil kendisi,Milli Takım performansına bakarsak her türlü Umut'tan iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Mevlüt sıradan forvet baba boşa para valla çöp olur yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kanayan yaraya parmak basmak gibi olacak ama 75 milyonluk ülkede "Bu adam Galatasaray'da oynar" denilebilecek forvet yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence de Galatasaray'ın yabancı bir forvete ihtiyacı var. Kafamda tam Galatasaray'a hayal ettiğim bir forvet var aslında. İngiltere'de Lig 1 takımı Peterborough United'in forveti Britt Assombalonga. Bu sezon baya gol attı adam. Hatta Premier Lig takımlarının istediği bile konuşuluyordu. Türkiye'de pek bilen yok, hatta şuan dünyada da pek tanındığını sanmıyorum ama büyük yerlere geleceğini düşünüyorum, henüz 21 yaşında eleman. Galatasaray alsa keşke iyi paraya satar. Bu sezon 58 resmi maçta 33 gol attı. Herif kanatlarda ve forvette oynuyor.

http://www.premierligturkiye.com/pre...-assombalonga/

https://en.wikipedia.org/wiki/Britt_Assombalonga

( Gerçi kulüp yetkilisi £5 milyon Assombalonga’dan vazgeçmemiz için yeterli değil açıklamasını yapmış )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bakıyorum zenci mi evet gelsin tamamdır. Valla Joel Campbell'i almamızı çok isterdim de adam artık Arsenal'de oynamaya başlar. Enner Valencia'yı da isterim ama onu da kaparlar. Hiç isim de yazılıp çizilmiyor henüz gündemimiz de yabancı forvet yok sanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benimde kafamdaki forvet Dzeko abi.

Yıllardır ben bu adamı Galatasaray'a yakıştırıyorum. Kendi takımıma gelse bu kadar sevinmem ama Galatasaray alsın çok istiyorum.

Gelse sanki bi Hakan Şükür effect olacak gibi ama almak çok zor hatta bana göre imkansız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neyse sabredelim bakalım kim gelecek

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Neyse sabredelim bakalım kim gelecek
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Benimde kafamdaki forvet Dzeko abi.

Yıllardır ben bu adamı Galatasaray'a yakıştırıyorum. Kendi takımıma gelse bu kadar sevinmem ama Galatasaray alsın çok istiyorum.

Gelse sanki bi Hakan Şükür effect olacak gibi ama almak çok zor hatta bana göre imkansız.
    Sizin içinizde bir Galatasaraylılık olduğunu tahmin etmiştim zaten.

Mesaj Yetkileri