Bu arada stad ve forma reklamı konusunda 50 milyon € gelir elde edecek bir teklif var deniyor inşallah doğrudur. Baya bir mali açıdan rahatlarız.
Bu arada stad ve forma reklamı konusunda 50 milyon € gelir elde edecek bir teklif var deniyor inşallah doğrudur. Baya bir mali açıdan rahatlarız.
Ben Emenike'nin gitmesini istiyorum ama bir şartla. Herkes Emenike'yi gönderip yerine yine forvet almanın peşinde bence kanat oyuncusu alınmalı ve Sow forvete geçmeli. Öbür türlü Emenike'yi göndermek boşu boşuna takımı bozmak olur, yerine gelecek forvet te yok zaten. Beni asıl ilgilendiren Meireles haberi oldu, gerçekten West Ham 5 milyon veriyorsa 2 saniye düşünmeden satmalıyız. Önceki 2 yılda hiçbir şey vermeyen adam bu saatten sonra hayatta oynamaz.
Elimizdeki forvetlerin 3 tanesi Afrika ülkesi vatandaşı ve önümüzdeki Ocak'ta Afrika Uluslar Kupası var. Ülkeleri katılabiliyor mu diye bakmadım şu an ama katılıyorlardır 3'ü de çağırılacaktır büyük ihtimalle. Bu durumda 1 ay kadar kadroda yer alamayacaklar. Ben Emenike'yi de beğenmiyorum. Tamam, muadili bir forvet bulmak zor olabilir ama geçtiğimiz sezon büyük sıkıntı yarattı. Attığı goller kadar bencilliği nedeniyle çok pozisyonu da harcadık. Elimizde yerli forvet yok. Transfer de yok. 5 yabancı sınırı var ve 3 forvetle oynayan takımın elinde sadece yabancı forveti var. Büyük sıkıntı olacaktır önümüzdeki sezon.
Sponsor almak maddi olarak rahatlatsa da, ben stadyuma ve formaya ekstra sponsora karşıyım. Stadyumun ismine de karşıyım gerçi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yerli forvet almamız şart. Mevlüt kimse tarafından beğenilmiyor ancak çok iyi alternatif olabilirdi takım için. Sow veya Emenike'nin olası transferlerinde yerli forvet almamız lazım. Aslında 5-6 milyon verip Enes Ünal'ı alsak çok iyi olur ama satmazlar bize![]()
Enes Ünal'la olacak iş değil. Enes kötü değil, henüz pişmedi. Gelişmesi için forma vereceğin değil, maç alması, giden maçı çevirmesi için forma vereceğin bir forvet lazım. Benim aklıma da elle tutulur bir tek Adem Büyük ve İlhan Parlak geliyor Süper Lig'den.
İlhan Parlak'ı hiç beğenmiyorum ben. Bir ara bizde de oynamaya çalışmıştı. Ancak tekrar alınmasına karşıyım. Adem Büyük belki olabilir.
İlhan Parlak bize geldiği dönemkinden daha olgun ve geliştirdi kendisini. Mutlaka transfer edilmeli demiyorum zaten, ligimizde yerli forvet yok. En göze batanı da onlar. Enes Ünal'ın alınmasını ben de isterim ama ona şans verip yetiştirmeye çalışmaktansa Beykan'a, Semih'e, Aziz'e şans verilsin. Daldan dala atlıyorum ama Beykan demişken geçen sezon sanırım sadece idmana çıkması için Karabükspor'a kiralanmıştı. Tolunay Kafkas'ı hiç sevmem. Kendisinin de Fenerbahçe'ye karşı bakışının hiç olumlu olmadığını tahmin ediyorum. Önümüzdeki sezon için de İbrahim Serdar Aydın'ı vermişiz Kafkas'ın ellerine. Oynatacağını hiç sanmıyorum. Bari bizim kadromuzda olsaydı da, bizim oyuncularımızla idmana çıksaydı.
Gaziantepspor'dan Muhammet Demir bence iyi bir tercih olabilir.Tabi sakatlık problemini atlatabilirse.
ilhan parlak erciyesle anlasti diye biliyorum. zaten transferi hickimseyi tatmin etmezdi bence.
altyapidan ya da enes gibi alt yas gruplarinda parlayan potansiyelli bir forvet koymamiz lazim yedek klubesine. eskiden semihin ya da serhat akinin yaptigini yapacak isimler bulmaliyiz bence de.
Sadece kulübe olarak bakmamak lazım. Mevcut kadroya göre Afrika Kupası başlayınca arka arkaya maçlara çıkacak o oyuncu(lar).
onlarin yerini doldurur diyebilecegin yerli bir forvet var mi ki? mevlut var hali hazirda sadece, onu da istemiyormusuz. baskasi aklima gelmiyor. tek care bu forvetlerden birini yollayip afrika disindan birini bulmak.
Onların yerini dolruabilecek yok. Ama idare edebilecek de kimse yok kadroda. Bari idare edebilecek birilerini alsınlar derdindeyim. Forvet olması da şart değil, Kuyt da oynar orada. Da, bu durumda sağ kanatta Topuz'u izlemeye mecbur bırakılmayalım. Yerli kanatlar da ihtiyaç aslında. Sol kanatta Caner ve Stoch (kalırsa) idare ederler de sağ kanatta Topuz, büyük sıkıntı.
krasic var sag kanatta![]()
He ya. Geçen "Bastia ile sözleşmem 1 yıllıktı. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'deyim" diye açıklama yapmış.
Alper kanatta dusunulmeli bence. Forvet icin ersun hocanin altyapidan semih adinda bi gence sans verecegi soyleniyordu.
Stoch galiba düşünülmüyor yine, Krasic'inde bu sınırlama varken düşünüleceğini sanmıyorum.
Yerli forvete ihtiyacımız yok ki. Afrikaya gittiklerinde Hücum hattımız Stoch-Kuyt-Alper olur. Yedek kulübesi zayıflar sadece. Beykan kiraya gönderilmeyip takımda şans verilebilir tabi. Yoksa hangi Türk forveti alırsak alalım çok müthiş katkı almayacağız. O yüzden gerek yok.
Forvette de Emenike'yi Sow'a tercih ederim. Daha çok güven veriyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Stoch'un kalacağını düşünüyor musunuz gerçekten?
Meireles'in gidişi en çok Baroni'ye yarar o yüzden umarım satmayız. Meireles en azından maça asılmasa bile ayağına top atınca teknik olarak bir şeyler katıyor. Baroni'nin bize herhangi bir katkısı da yok.
Yanıyorum yanıyorum da yıllarca imrenerek izlediğimiz Alex'e jübile yapmayan kulübümüz Baroni gibi gereksiz bir adama jübile yapacak bu gidişle ona yanıyorum. Heykelini de bizzat başkanmız diker herhalde.
Emenike'yi neden bu kadar yollamak istiyoruz ben onu anlamıyorum. Bu adamdan kâr falan edemeyeceğiz biz anlayın artık şunu. Chelsea bu adama 20 falan vermez madem kâr edemiyoruz bari katkısını versin.
Bana göre gayette güzel katkı veriyor, Sow'u tek forvet olarak takımda düşünürsek vay bizim halimize.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İnşallah kaza bela bi stoper alırız. Bruno ile bu iş yürümez.
diego ne zaman geliyor
baroni sivasa dogru diyorlar, ama balon gibi geldi. yillik ucreti fazla gelmis, dogal olarak. yokluyorlar sanirim. gonderelim brezilyaya olsun bitsin.
Elimizdeki yabancıları göndermeden Diego ile imzalayamıyoruz maalesef, federasyon buna izin vermiyor. Bizim yönetimin de buna yönelik bir başvurusu var, istediğimiz yabancıyı kadroya katma konusunda.
Sivas Baroni'yi istiyormuş, artık 3-5 bakmadan kiralık satılık bu adamları göndermek lazım.
Diego ne oldu normal sartlarda simdiye kadar aciklanmasi lazimdi galiba olmucak gibi yada fenerbahcede 17 temmuzu bekliyor...
yabanci kontenjaninin dolu olmasi transfere engel oluyor galiba.
Salih dışında giden olmayacaksa Diego'dan başka transferde olmaz.
Daha Yobo falan bile gidemedi Stochtur.Çok yabancı var Fener'de. Krasic'te vardı onun da akıbeti ne oldu acaba önce kiralık gelenleri yollaması şart Fener'in.