Maç pek keyifli değildi ama Alex ve Tümer ikilisinin yaptıkları beni keyiflendirdi. Bu ikili bu sene çok can yakacak....

Semih'le Hacıoğlu'yla olacak iş değil, bu takıma mutlaka 1 forvet lazım, hatta 2 forvet lazım. Tuncay iyi niyetiyle oynuyor fakat forvette ondan bekleneni yapamıyor.

Bir defans bir ortasaha ve bir forvetin bu takıma katılmasıyla bu kadar çok pozisyon verecğimizi sanmıyorum. forvet ve ortasaha Tümer Alex ikilisine biraz uyum sağlarlarsa çok daha keyifli maçlar izleyebiliriz. Kiev maçına daha başka konsantre olacaklardır ama bugünkü gibi pozisyon verirsek o maçta tur biraz zor görünüyor.

Can çok beğenmiştim bugün ama yenilen golde hatası büyük. Ümit'i beğendim. Eğer atağa çıkmazsa defansif anlamda çok faydası oluyor ama ileri çıkınca geriye gelmesi bi hayli zaman alıyor. Bence Aurelio yine görevini yaptı her zaman olduğu gibi. Başarılı futbolunu sürdürdü.

Tümer-Alex bu ikisi gerçekten birlikte oynayamaz diyenlere inat birlikte şahane oynuyorlar. Tümer'in bir pozisyonda sağ korner direğinden topu çıkarması hoşuma gitti.

Sonuç olarak pek keyifli bir maç değildi. Lugano ve Appiah'ın takıma katılmasıyla savunma da bu kadar açık olmayacaktır umarım yoksa böyle pozisyonlar verirsek başarı zor. Bu sıcaklarda yeni sistemle oynamaya başlamışken 3'te 3 yapmak da sevindirici. Kayıpsız yola devam ediyoruz bakalım....