Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Çaykur Rizespor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Fenerbahçe-Çaykur Rizespor

Fenerbahçe 3'te 3 yapmak istiyor.Süper ligin ilk 2 haftasında 6 puan alan Sarı-Lacivertliler bugün evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçını da kayıpsız atlatmak istiyor.

Appiah'ın cezalı, Luciano'nun sakat olduğu takımda Anelka da sorunlar nedeniyle forma giymeyecek. Bülent Yıldırım'ın düdük yöneteceği mücadele 21.45'de Şükrü Saracoğlu'ndan oynanacak. Karşılaşma Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE:
    Rüştü,
    Serkan,
    Can,
    Önder,
    Ümit,
    Mehmet Yozgatlı,
    Aurelio,
    Tümer,
    Alex,
    Tuncay
    Murat (Semih)

Forvet hattında formsuz olan Semih'in yerine Murat Hacıoğlu'nun görev alabileceği öğrenildi. Çaykur Rizespor ise bugün deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Rizespor'un muhtemel 11'i:

Ç.RİZESPOR
    Zdravkov
    Emrah,
    Beşir,
    Yasin,
    Victoria,
    Ergin,
    Hasan Uğur,
    Tjikuzu,
    Ferdi,
    Altan,
    Dia Cire

STAT: ŞÜKRÜ SARACOĞLU
    SAAT: 21.45
    YAYIN: LİG TV
    HAKEM: BÜLENT YILDIRIM

FENERBAHÇE İLE ÇAYKUR RİZESPOR LİGDE 23. MAÇA ÇIKIYOR

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, ligde 23. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 22 lig maçının 12'sini Fenerbahçe, 5'ini Çaykur Rizespor kazanırken, 5 maç ise berabere sona erdi. Fenerbahçe rakip filelere toplam 41 gol atarken, Çaykur Rizespor, sarı-lacivertlilere 19 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe deplasmanda 2-1 kazanmış, İstanbul'daki maç 1-1 bitmişti.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

Fenerbahçe, rakibiyle İstanbul'da yaptığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı. İstanbul'daki maçlarda Fenerbahçe 25, Çaykur Rizespor ise 8 gol attı.

-İPTAL EDİLEN MAÇ-

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları arasında ligde 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılan maç çok ilginç gelişmelere sahne oldu. 8 Kasım 2003 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan ve 1-1 sonuçlanan maçta hakem Ali Aydın, 86. dakikada 2. sarı kartı gösterdiği Çaykur Rizesporlu futbolcu Gustavo Anders Victoria Rave'ye kırmızı kart göstermeyince, oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verildi. 18 Ocak 2004'te yapılan tekrar maçını Fenerbahçe 4-1 kazandı.

-FARKLI SKORLAR-

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1986-87 sezonunda İstanbul'da 6-0 yenerek aldı. Sarı-lacivertliler ayrıca, 103 golle şampiyon olduğu 1988-89 sezonunda da Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 yenmeyi başardı.

ÇAYKUR RİZESPOR, FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ İDDİALI

Teknik direktörü Güvenç Kurtar, Saraçoğlu Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe maçında sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı planladıklarını söyledi.

Güvenç Kurtar, Fenerbahçe maçına sorunsuz hazırlandıklarını, yeşil mavili takımında sakat ve cezalı futbolcu da bulunmadığını açıklarken şöyle konuştu:

"Yeni transfer ettiğimiz futbolcularımız da arkadaşlarıyla hemen hemen uyum sağladı. Fenerbahçe maçında iyi bir oyun ortaya koyacağımıza ve rakibimizi zorlayacağımıza inanıyorum. Ligin ilk 2 haftasını beraberlikle kapatmamız nedeniyle bu haftaki maçın önemi, bizim için arttı. Bu hafta Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamamız, ilk bakışta şanssızlık gibi görünebilir ama aslında bunu bir şans olarak da değerlendirebiliriz. Çünkü bu maçta alacağımız puan, ilerleyen haftalarda bize önemli katkı sağlayacak ve futbolcularımızın morali de yükselecek."

Ç.Rizepsorlu futbolcular Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu. Hasan Uğur, "Çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe son iki maçında ikide iki yapıp iyi bir hava yakaladı. Oraya gidip en kötü bir puan almak istiyoruz. İyi çalışıyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla döneriz" dedi. Altan ise, deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu yıl zaten ligde tüm maçlar zor. Büyük küçük takım ayrımı da pek yapamıyorsunuz. Bu haftada geçen haftadaki gibi mücadelemizi sahaya yansıtıp gol bölgelerinde biraz daha dikkatli olursak puan yada puanlar alacağımızı dşünüyorum. Fenerbahçe geçmiş yıllardaki kadrosunu bozmadığı için daha uyumlu görünüyor. Daha oturaklı bir kadrosu var. Herkes birbirinin ne yapacağını iyi biliyor. İyi bir ekip durumundalar. Bizde iyi bir ekibiz. İyi bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Emrah da, "Bu hafta çok zor bir maç bizi bekliyor. Fenerbahçe gol yollarında oldukça etkili bir takım. Biz tabii oraya ilk önce puan almak için gidiyoruz. Ama inşallah puanlarla döneriz. Elimizden geleni yaparak Rize'ye mutlu bir şekilde dönek istiyoruz.Fenerbahçe çok rahat gol atabilen bunun karşılığında ise az gol yiyen bir ekip. Bakıldığında lige en hazır ve en iyi giren takım Fenerbahçe görünüyor. Ama bu bizi hiç korkutmuyor. Biz gereken önlemlerimizi alacağız" diye konuştu.

Bence fenerbahçe bu maçı alıp 3 te 3 yapacak kiev e kafası rahat gidecek lugano da izler belki tribünden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rahat bi galibiyet alcaz bence 3-0 yada 3-1 olucak içime doğdu

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

4-1 3-1 veya 4-0 biter

Rahat kazanırız maç 4-0 biter.

Nesil
    2006

Fenerbahçe erken gol bulursa maçı koparabilir zaten rakibine göre çok iyi bir fizik gücüne sahip eğer diğer 2 maçtaki kadar rahat olurlarsa farklı bir galibiyet gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben iddaa da bu maça üst verdim 2-1 bitsin bizim olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fener zorlanmadan keyifli bi galibiyet alacaktırr.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yine farka gidecektir..

Fark olur bence, Alex, Tümer ve Tuncay'dan gol bekliyorum. Ha bir de, Semih'ten

direkten dondu

rize yüzde yüz golü atamadı

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

fenerbahçe karşısında böyle bir pozisyon yakalayıp atamıyorsan puan alamazsın
    mutlak bir gol pozisyonuydu çünkü

alcaz inşallah alczz

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

alex ne zıpladı öyle yaw hakan gibi 1-0

tam açtım tekrarına yetiştim ama sonuna kaleci yerde yatıyordu faul falan varmıydı?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bence yoktu kaleciyi engelleyecek bir durum yoktu
    zaten temas bile yok bence

ii ya 1-0 oldu ama daha gol bekliom bn !!!

2-0 oldu süper gidiyor maç !!!

2-1 oldu..............

Ya bu altan başımıza çorap örecek ya galatasaray nerden verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

çaykur rize çaykur rize haydi rize haydi rize haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii hadi be rizem al şu puanı da beşiktaşın önü açılsın

...NuRiSaHiN...

Maç bitti allaha şükürler olsun.

vasatın üstüne çıkamadığı oyunuyla maçı 2-1 kazandı fener... kiev maçı öncesi hiç iyi sinyaller vermedi

teknik direktör yeni bir sürü sorunları var fenerbahçenin 3 maç 9 puan süper bence.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    vasatın üstüne çıkamadığı oyunuyla maçı 2-1 kazandı fener... kiev maçı öncesi hiç iyi sinyaller vermedi

Ben maçı stadda izledim, o kadar da kötü değildi Fenerbahçe. Kaleye toplam 30 şut çekti ve 18'i kaleyi buldu. Çok gol kaçırdı Fenerbahçe, sadece ortada appiah'ın olmamasından dolayı bir pres boşluğu vardı o kadar.

Ben Lugano da takıma katıldıktan sonra ve de Appiah ortaya geçince Fenerbahçe'nin yenilmez armada olmaya doğru gideceğini düşünüyorum. Güçlü ve de becerikli bir de forvetimiz olursa (kaleye sırtı dönük oynayabilen) çok daha üstün bir Fenerbahçe izleyeceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

rize puanı aldı ama 0 puanı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ahh be neyse sağlık olsun bu arada 100.yılda fenere ilk golü altan atmış oldu hemen bi imzalı resim almam lazım ondan

...NuRiSaHiN...

Talking

Quote Originally Posted by nurisahin
    ahh be neyse sağlık olsun bu arada 100.yılda fenere ilk golü altan atmış oldu hemen bi imzalı resim almam lazım ondan

...NuRiSaHiN...
    bende senden imza alcam
    2006 nın en salak davranışı diye
    muahaha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wendel3272
    bende senden imza alcam
    2006 nın en salak davranışı diye
    muahaha
    Çocuk sana bişey mi dedi? Niye bozuyorsun anlamıyorum.. Senin yaptığın davranışın yanında o ne ki..?

Quote Originally Posted by WishbonE
    Çocuk sana bişey mi dedi? Niye bozuyorsun anlamıyorum.. Senin yaptığın davranışın yanında o ne ki..?
    sana ne
    ??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç pek keyifli değildi ama Alex ve Tümer ikilisinin yaptıkları beni keyiflendirdi. Bu ikili bu sene çok can yakacak....

Semih'le Hacıoğlu'yla olacak iş değil, bu takıma mutlaka 1 forvet lazım, hatta 2 forvet lazım. Tuncay iyi niyetiyle oynuyor fakat forvette ondan bekleneni yapamıyor.

Bir defans bir ortasaha ve bir forvetin bu takıma katılmasıyla bu kadar çok pozisyon verecğimizi sanmıyorum. forvet ve ortasaha Tümer Alex ikilisine biraz uyum sağlarlarsa çok daha keyifli maçlar izleyebiliriz. Kiev maçına daha başka konsantre olacaklardır ama bugünkü gibi pozisyon verirsek o maçta tur biraz zor görünüyor.

Can çok beğenmiştim bugün ama yenilen golde hatası büyük. Ümit'i beğendim. Eğer atağa çıkmazsa defansif anlamda çok faydası oluyor ama ileri çıkınca geriye gelmesi bi hayli zaman alıyor. Bence Aurelio yine görevini yaptı her zaman olduğu gibi. Başarılı futbolunu sürdürdü.

Tümer-Alex bu ikisi gerçekten birlikte oynayamaz diyenlere inat birlikte şahane oynuyorlar. Tümer'in bir pozisyonda sağ korner direğinden topu çıkarması hoşuma gitti.

Sonuç olarak pek keyifli bir maç değildi. Lugano ve Appiah'ın takıma katılmasıyla savunma da bu kadar açık olmayacaktır umarım yoksa böyle pozisyonlar verirsek başarı zor. Bu sıcaklarda yeni sistemle oynamaya başlamışken 3'te 3 yapmak da sevindirici. Kayıpsız yola devam ediyoruz bakalım....
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri