Aynen ya çok zor oluyor bu kadroyla.Ayrıca gençleri de oynatıyorum en önemli bölgemi oyunukurucuları 2 genç ortasahamla doldurdum.Vertout ve Trebel.
Reis cevabı vermişiyiki 11 tur oynamadık da 9 turdan başladık
Yavaş yavaş iniyoruz![]()
Son maçlar sıkıntılı![]()
Ligde yenilsekte puanlarımız yakın bir seri ile gene yaklaşırız. Fransa kupası veya lig kupasından birini kaparsak hoş olur.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Dostum özür dilerim, konunu yeni farketmişim, görür görmez hemen okudum.İlk sezona göre normal gidiyoruz.
Sen burayı da Trabzon'a çevirirsin yakında.![]()
Ajaccio maçında bütün iddacıları yatırdın![]()
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Düşmeye çok aldırma bence çünkü lige yeni çıkan bir takımı bu yerlere getirdiğin için yönetim seni ayakta alkışlayacaktır.
Destekleyin ya düşüş düşüş demeyin aha işte 3. =)
Hadi 2.olalım![]()
İlk sezon için şahane başarı bence.Güzel hamlelerle Avrupa'da iyi işler yaparsın.Bir de Adrian Trebel sende miydi hiç oynattın mı veya ?
Ettiene macini kazansaydik SL gelirdi be.Yinede ilk sezona gore iyi bir performans ortaya koyduk.
Tebrikler lige yeni çıkmana göre büyük başarı bence seneye daha yükseklere oynarız.
Teşekkür ederimAdrian Trebel i oynattım genç olmasına rağmen trebel ve vertout u neredeyse bütün maçalarda oynattım.
Aynen gelirdi ama olmayınca olmuyor,Toulouse maçında rakip kalecinin muhteşem performansı ve Ettiene maçında bizim kalecinin hatası ŞL ye gitmemizi etkiledi.Bu arada teşekkürler
Teşekkür ederimTabiki üstüne koyarak ilerleyeceğiz
Tebrikleryeni çıkan bir takımla avrupa biletini kapmak kolay değil
![]()
Tebrikler.Bekle bizi Avrupa.![]()