Sayfa 1156 / 1204 İlkİlk ... 156656105611061146115411551156115711581166 ... SonSon
34,651 ile 34,680 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pardon ya spaletti demisim prandelli olacak italyan milli takimindan istifa eden sanki o gibi bir his var icimde ismi medyada cikmayan...

icimdeki his dogru cikti keske cikmasaydi , italyan hocalari sevmiyorum....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mancini'yi niye yolladın derler adama. Prandelli ile aralarında bi fark göremiyorum ben Mancini daha iyidir hatta.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Almeida bence harika transfer,ben bu hamleyi Fenerbahçe'den bekliyordum.Ligde minumum sakatlık çok yaşamassa 15-20 tane atar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Prandelli iyi olabilir de Almeida nedir arkadaş. Sezon bittiğinden beri adı geçen forvetlerin hepsi "Ulu Kazma"ydı aralarında en ulusu geldi Bizim problemimiz pozisyon değil ki bitirici adam. Neden gidip en kazmasını arayıp bulduk anlamadım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Mancini'yi niye yolladın derler adama. Prandelli ile aralarında bi fark göremiyorum ben Mancini daha iyidir hatta.
    kanka biz yollamadik ki kendi gitti mancini , biz yollasaydik catir catir parasinida odemek zorunda olurduk.

bas scotumuzda onayi vermis 2012"den

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ben tam tersini düşünüyorum valla, zaman gösterecek artık kimin iyi kimin kötü olduğunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

almeyda galatasaraya mı gidiyomuş ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalnız çok enterasan bir durum var. Fiorentina sonrasına yine aynı döngü, Terim - Mancini - Prandelli.

Melo'nun eski hocası aynı zamanda hafızam beni yanıltmıyorsa, 4-2-3-1 ana formasyonu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ünal Aysal nasıl bir profesyonel yahu? Hani Alman ekolüydü? Prandelli'yi getirmek için mi yolladık Mancini'yi.. Tam anlamıyla profesyonel bir kulüp diyor ama hiç alakamız yok. Saçmasapan transferler yapılıyor, transfer çalışmaları bonservis pazarlıkları rezalet.. Şimdi Almeida adı geçiyor. Almeida'yı alıp napacaz acaba?? Ne işimize yarayacak?? Hakan Şükür 2 ay antrenman yapsın takıma katılsın Almeida'dan daha çok işimize yarar. Bu sezon benim için başlamadan bitmiştir. Fenerbahçe şampiyonluğu kutlu olsun şimdiden. Eski saçma günlere geri döneriz muhtemelen.. Ligi 3-7 arası yerlerde bitiririz.. Ünal Aysal başkanlıktan hevesini bir an önce alsa da gitse.. Prandelli gelecek, sezonu açacak, takımı tanıyacak, ligi tanıyacak, koşulları öğrenecek, takıma takviye yapacak, işler yolunda gitmeyince 3-5 aya evinin yolunu tutacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Ünal Aysal nasıl bir profesyonel yahu? Hani Alman ekolüydü? Prandelli'yi getirmek için mi yolladık Mancini'yi.. Tam anlamıyla profesyonel bir kulüp diyor ama hiç alakamız yok. Saçmasapan transferler yapılıyor, transfer çalışmaları bonservis pazarlıkları rezalet.. Şimdi Almeida adı geçiyor. Almeida'yı alıp napacaz acaba?? Ne işimize yarayacak?? Hakan Şükür 2 ay antrenman yapsın takıma katılsın Almeida'dan daha çok işimize yarar. Bu sezon benim için başlamadan bitmiştir. Fenerbahçe şampiyonluğu kutlu olsun şimdiden. Eski saçma günlere geri döneriz muhtemelen.. Ligi 3-7 arası yerlerde bitiririz.. Ünal Aysal başkanlıktan hevesini bir an önce alsa da gitse.. Prandelli gelecek, sezonu açacak, takımı tanıyacak, ligi tanıyacak, koşulları öğrenecek, takıma takviye yapacak, işler yolunda gitmeyince 3-5 aya evinin yolunu tutacak.
    Vur dedik de sen öldürmüşsün dostum sakin o kadar da değil. FB ile GS'ye şuan hiç bi takım yetişemez bence yine ilk 2 bu 2 takımın olur ama bu planlamayla gidersek FB yine şampiyon olur gibi. Feda yılı geçireceğiz galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine defansif futbolu seven bir hoca. Gerçi İtalyan ekolünün getirisi bu. Ancak Türkiye Liginde bu sökmez, yine sökmeyecektir. Mancini'nin gidişine ne kadar üzüldüysem, Prandelli'nin gelişine bir o kadar sevindim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her Türk hoca aynı mı? Değil. Her İtalyan da aynı olacak diye bir kural yok, Mancini - Prandelli - Spaletti. Hepsi çok farklı tarzlar. Alman ekolü denildi ama Lucescu da denildi. Lucescu gelse yine hani Alman ekolü diyecek miydin? Mancini, Lucescu umuduyla gönderildi, orada patlayınca da alternatife yöneldiler. Saçma sapan hocalardan iyidir Prandelli her türlü.

Almeida konusunda haklısın, umarım o haber balondur.
    Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Yine defansif futbolu seven bir hoca. Gerçi İtalyan ekolünün getirisi bu. Ancak Türkiye Liginde bu sökmez, yine sökmeyecektir. Mancini'nin gidişine ne kadar üzüldüysem, Prandelli'nin gelişine bir o kadar sevindim.
    Çok ezbere yapılan bir yorum olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim teknik direktörlerde İtalyan arabaları gibi.

Terim:Lamborghini
    Mancini: Ferrari
    Prandelli: Fiat

Prandelli'den sonra Şahin falan alacağız herhalde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hocamız olacak beyler bir de bu açıdan bakmak lazım. Benim tek tepkim Aysal'a güzel ters köşe yaptı @UnalBasgan bile şaşırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen abi haklısın aslında,en azından teknik direktörümüz olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Her Türk hoca aynı mı? Değil. Her İtalyan da aynı olacak diye bir kural yok, Mancini - Prandelli - Spaletti. Hepsi çok farklı tarzlar. Alman ekolü denildi ama Lucescu da denildi. Lucescu gelse yine hani Alman ekolü diyecek miydin? Mancini, Lucescu umuduyla gönderildi, orada patlayınca da alternatife yöneldiler. Saçma sapan hocalardan iyidir Prandelli her türlü.

Almeida konusunda haklısın, umarım o haber balondur.

Abi ben Lucescu'nun gelmesine de karşıydım zaten. Her yıl aynı senaryolar.. Biri gidince Luce de Luce diyoruz.. Ben sıkıldım artık bu takımda her yıl farklı hoca, farklı taktik, farklı kadrolar görmekten.. Bir sistemimiz olsun istiyorum. Bir hoca gelsin 5-10 yıl gitmesin şu takımdan.. Herkes taktiğimizi, sistemimizi bilsin. Her sene, her maç bu hoca şöyle oynatır, şu defansif futbol sever, bu hücuma yöneliktir diye bahsetmeyellim..

Prandelli mevcut durumda alınabilecek en iyi yabancı hocaydı. Hayırlısı olsun özellikle fiorentina günlerinde hayran kalmıştım tarzına. Umarım başarılı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beğensem de beğenmesem de destek çıkacağım Prandelli'ye,bu sezon bir şey beklemiyorum,zamansa zaman sabırsa sabır,o bende var ama şimdi gelişini övenler ileride de ilk gitsin diyenler olacaklardır.Beklenti büyük olunca hayal kırıklığı da fazla oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abi ben Lucescu'nun gelmesine de karşıydım zaten. Her yıl aynı senaryolar.. Biri gidince Luce de Luce diyoruz.. Ben sıkıldım artık bu takımda her yıl farklı hoca, farklı taktik, farklı kadrolar görmekten.. Bir sistemimiz olsun istiyorum. Bir hoca gelsin 5-10 yıl gitmesin şu takımdan.. Herkes taktiğimizi, sistemimizi bilsin. Her sene, her maç bu hoca şöyle oynatır, şu defansif futbol sever, bu hücuma yöneliktir diye bahsetmeyellim..
    O hepimizin hayali ama hiç gitmez dediğimiz Fatih Terim bile gittiyse bu çok gerçekçi değil maalesef.

Prandelli üst düzey bir hoca, her zaman söylüyorum. Şampiyonluk yarışı vereceğimiz takımların başında Mourinho, Pep, Kloop yok. Enseyi karartmaya gerek yok bu kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hiç tanımam etmem. Açıkçası Mustafa Denizli gelseydi daha çok sevinirdim. İtalyan hocalara kanım ısınmadı bir türlü. Hayırlısı olsun diyelim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Prandelli, Mancini gibi kötü br hoca değil bence. 3-5-2 oynatacaktır. Dünya Kupasın da İtalya milli takımı gayet iyi oynadı. Ama yine de başarılı olması zor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ali Ece: ''Prandelli, Selçuk İnan'ı Galatasaray'ın Pirlo'su olarak kullanacaktır.''

Nesil
    2006
    Yer
    06

Böyle saçma bir yapılanma olamaz. Al birini vur ötekine. Madem İtalyan alacaktın neden gönderiyorsun Mancini'yi. Bu adam İtalya milli takımını ne hale getirdi kimse bunu görmüyor m.Hangi aklı eksik bu öneri başkanın önüne koyduysa GS'liliğinden şüphe ederim.
    Valla Mustafa Denizli'nin gelmesini ben de çok istiyordum. Ya onu geçtim kıytırıktan Türk hoca gelse bin kat daha iyi olurdu. Ne zaman tanıyacak bu adam ülkeyi, takımı, ligi.. Ölme eşeğim ölme. Özetle geçmiş olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kim olursa olsun Fener kötü olursa Galatasaray, Galatasaray kötü olursa Fener olur. Bu kadar kasmayın bence. Karamsarlığa gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida'yı niye begenmiyorsunuz yahu? Rotasyona alınabilecek, skora katkı yapmaktan ziyade besleyecek ligimizde en iyi forvet. Bonservisi de yok. Az maaş verilirse neden olmasın? Drogba 3 sene önceki Drogba olsa ben de Drogba derdim ama bu sene son 6 aydaki Drogba kulübede bile oturmasın istemem. Gitsin artistlik yapsın filmlerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Böyle saçma bir yapılanma olamaz. Al birini vur ötekine. Madem İtalyan alacaktın neden gönderiyorsun Mancini'yi. Bu adam İtalya milli takımını ne hale getirdi kimse bunu görmüyor m.Hangi aklı eksik bu öneri başkanın önüne koyduysa GS'liliğinden şüphe ederim.
    Valla Mustafa Denizli'nin gelmesini ben de çok istiyordum. Ya onu geçtim kıytırıktan Türk hoca gelse bin kat daha iyi olurdu. Ne zaman tanıyacak bu adam ülkeyi, takımı, ligi.. Ölme eşeğim ölme. Özetle geçmiş olsun
    http://devrimderki.blogspot.com.tr/2...prandelli.html
    http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/0...asaray-analiz/
    http://www.ligtv.com.tr/haber/mancin...dellinin-farki
    http://www.youtube.com/watch?v=1C4ot...ature=youtu.be

Sorularının cevapları bu linklerde mevcut.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Almeida'yı niye begenmiyorsunuz yahu? Rotasyona alınabilecek, skora katkı yapmaktan ziyade besleyecek ligimizde en iyi forvet. Bonservisi de yok. Az maaş verilirse neden olmasın? Drogba 3 sene önceki Drogba olsa ben de Drogba derdim ama bu sene son 6 aydaki Drogba kulübede bile oturmasın istemem. Gitsin artistlik yapsın filmlerde.
    Kazma forvet istemiyorum ben. Kafası güzelken bile bombalayan Jardel istiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yahu anlamadiginiz birsey var gs yollamadi manciniyi yollasa tazminat ederdik, mancini kendi gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Geçiniz bu pohpohlamaları .Biraz objektif bakabilmeyi öğrenin artık. Prandelli şöyle iyi böyle iyi diye daha çok yazılıp çizilecek hiç merak etme. Peki o kadar süper hocaydı da İtalya sınırları dışında çalıştırdığı 1 tane takım var mı. Gene şişirip taraftarın gazını almaya devam
    İnşallah yanılırım ama Mancini'yi ararız diye korkuyorum.

Mesaj Yetkileri