Mancini'yi niye yolladın derler adama. Prandelli ile aralarında bi fark göremiyorum ben Mancini daha iyidir hatta.
Almeida bence harika transfer,ben bu hamleyi Fenerbahçe'den bekliyordum.Ligde minumum sakatlık çok yaşamassa 15-20 tane atar.
Prandelli iyi olabilir de Almeida nedir arkadaş. Sezon bittiğinden beri adı geçen forvetlerin hepsi "Ulu Kazma"ydı aralarında en ulusu geldiBizim problemimiz pozisyon değil ki bitirici adam. Neden gidip en kazmasını arayıp bulduk anlamadım
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yalnız çok enterasan bir durum var. Fiorentina sonrasına yine aynı döngü, Terim - Mancini - Prandelli.
Melo'nun eski hocası aynı zamanda hafızam beni yanıltmıyorsa, 4-2-3-1 ana formasyonu.
Ünal Aysal nasıl bir profesyonel yahu? Hani Alman ekolüydü? Prandelli'yi getirmek için mi yolladık Mancini'yi.. Tam anlamıyla profesyonel bir kulüp diyor ama hiç alakamız yok. Saçmasapan transferler yapılıyor, transfer çalışmaları bonservis pazarlıkları rezalet.. Şimdi Almeida adı geçiyor. Almeida'yı alıp napacaz acaba?? Ne işimize yarayacak?? Hakan Şükür 2 ay antrenman yapsın takıma katılsın Almeida'dan daha çok işimize yarar. Bu sezon benim için başlamadan bitmiştir. Fenerbahçe şampiyonluğu kutlu olsun şimdiden. Eski saçma günlere geri döneriz muhtemelen.. Ligi 3-7 arası yerlerde bitiririz.. Ünal Aysal başkanlıktan hevesini bir an önce alsa da gitse.. Prandelli gelecek, sezonu açacak, takımı tanıyacak, ligi tanıyacak, koşulları öğrenecek, takıma takviye yapacak, işler yolunda gitmeyince 3-5 aya evinin yolunu tutacak.
Yine defansif futbolu seven bir hoca. Gerçi İtalyan ekolünün getirisi bu. Ancak Türkiye Liginde bu sökmez, yine sökmeyecektir. Mancini'nin gidişine ne kadar üzüldüysem, Prandelli'nin gelişine bir o kadar sevindim.
...
Her Türk hoca aynı mı? Değil. Her İtalyan da aynı olacak diye bir kural yok, Mancini - Prandelli - Spaletti. Hepsi çok farklı tarzlar. Alman ekolü denildi ama Lucescu da denildi. Lucescu gelse yine hani Alman ekolü diyecek miydin? Mancini, Lucescu umuduyla gönderildi, orada patlayınca da alternatife yöneldiler. Saçma sapan hocalardan iyidir Prandelli her türlü.
Almeida konusunda haklısın, umarım o haber balondur.
Çok ezbere yapılan bir yorum olmuş.
Bizim teknik direktörlerde İtalyan arabaları gibi.
Terim:Lamborghini
Mancini: Ferrari
Prandelli: Fiat
Prandelli'den sonra Şahin falan alacağız herhalde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hocamız olacak beyler bir de bu açıdan bakmak lazım.Benim tek tepkim Aysal'a güzel ters köşe yaptı @UnalBasgan bile şaşırdı.
![]()
Aynen abi haklısın aslında,en azından teknik direktörümüz olacak![]()
Abi ben Lucescu'nun gelmesine de karşıydım zaten. Her yıl aynı senaryolar.. Biri gidince Luce de Luce diyoruz.. Ben sıkıldım artık bu takımda her yıl farklı hoca, farklı taktik, farklı kadrolar görmekten.. Bir sistemimiz olsun istiyorum. Bir hoca gelsin 5-10 yıl gitmesin şu takımdan.. Herkes taktiğimizi, sistemimizi bilsin. Her sene, her maç bu hoca şöyle oynatır, şu defansif futbol sever, bu hücuma yöneliktir diye bahsetmeyellim..
Prandelli mevcut durumda alınabilecek en iyi yabancı hocaydı. Hayırlısı olsun özellikle fiorentina günlerinde hayran kalmıştım tarzına. Umarım başarılı olur.
Beğensem de beğenmesem de destek çıkacağım Prandelli'ye,bu sezon bir şey beklemiyorum,zamansa zaman sabırsa sabır,o bende var ama şimdi gelişini övenler ileride de ilk gitsin diyenler olacaklardır.Beklenti büyük olunca hayal kırıklığı da fazla oluyor.
Hiç tanımam etmem. Açıkçası Mustafa Denizli gelseydi daha çok sevinirdim. İtalyan hocalara kanım ısınmadı bir türlü. Hayırlısı olsun diyelim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Prandelli, Mancini gibi kötü br hoca değil bence. 3-5-2 oynatacaktır. Dünya Kupasın da İtalya milli takımı gayet iyi oynadı. Ama yine de başarılı olması zor.
Ali Ece: ''Prandelli, Selçuk İnan'ı Galatasaray'ın Pirlo'su olarak kullanacaktır.''
Böyle saçma bir yapılanma olamaz. Al birini vur ötekine. Madem İtalyan alacaktın neden gönderiyorsun Mancini'yi. Bu adam İtalya milli takımını ne hale getirdi kimse bunu görmüyor m.Hangi aklı eksik bu öneri başkanın önüne koyduysa GS'liliğinden şüphe ederim.
Valla Mustafa Denizli'nin gelmesini ben de çok istiyordum. Ya onu geçtim kıytırıktan Türk hoca gelse bin kat daha iyi olurdu. Ne zaman tanıyacak bu adam ülkeyi, takımı, ligi.. Ölme eşeğim ölme. Özetle geçmiş olsun
steam : aytekin79
Kim olursa olsun Fener kötü olursa Galatasaray, Galatasaray kötü olursa Fener olur. Bu kadar kasmayın bence. Karamsarlığa gerek yok![]()
Almeida'yı niye begenmiyorsunuz yahu? Rotasyona alınabilecek, skora katkı yapmaktan ziyade besleyecek ligimizde en iyi forvet. Bonservisi de yok. Az maaş verilirse neden olmasın? Drogba 3 sene önceki Drogba olsa ben de Drogba derdim ama bu sene son 6 aydaki Drogba kulübede bile oturmasın istemem. Gitsin artistlik yapsın filmlerde.
Yahu anlamadiginiz birsey var gs yollamadi manciniyi yollasa tazminat ederdik, mancini kendi gitti.
Geçiniz bu pohpohlamaları .Biraz objektif bakabilmeyi öğrenin artık. Prandelli şöyle iyi böyle iyi diye daha çok yazılıp çizilecek hiç merak etme. Peki o kadar süper hocaydı da İtalya sınırları dışında çalıştırdığı 1 tane takım var mı. Gene şişirip taraftarın gazını almaya devam
İnşallah yanılırım ama Mancini'yi ararız diye korkuyorum.
steam : aytekin79