Sayfa 1157 / 1204 İlkİlk ... 157657105711071147115511561157115811591167 ... SonSon
34,681 ile 34,710 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Zaten tüm İtalyan uyruklular aynı. Sadece isimleri değişik. Hepsi aynı futbolu oynatıyor. Gene defansif futbol. Falan filan.

Prandelli'nin sonuna kadar arkasındayım. Kendisi bir taktik dehası. Başarılı olacağına sonuna kadar inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Prandelli yabancı transferi isteyecektir.Peki yapacağı transferler kadroya nasıl monte edilecek büyük soru işareti.Mancini sınırlamadan dolayı ve düşük bütçeden dolayı gitti.Prandelli bunu kabul ederek göreve gelicek.O zaman buna göre kadro kurar umarım.Mancini gibi ligimizde kontrollü oyun oynatmayıp hücumu düşünsün,90.dakikada saçma sapan değişiklikler yapmasın ve son olarak Burak başta olmak üzere özellikle yerli oyuncuları mevkisinde kullansın.
    Mancini saydığım bu 3 özellik ile emsalsizdi.Daha kötüsünü Prandelli yapamaz heralde.En azından 40 maçın 40'ında farklı kadro görmeyiz.Umarım hayırlı bir tercih olur Prandelli.Keşke Mustafa Denizli olsaydı ama yapacak birşey yok.Desteğimizi veririz.

Aysal,Alman ve Hollanda ekolü diyerek kendi başına iş açtı.Laf ağızdan çıkıyorsa ona göre hareket etmeliydi.Prandelli çok sürpriz bir isim oldu.Hele Mancini sonrası yeni bir İtalyan hiç beklenmiyordu.Mancini gelmeden önce gelmesini istiyordum ve çok olumlu düşünüyordum ama tam tersi oldu.Şimdi Prandelli'nin bu sınırlama ile çok zorlanacağını düşünüyorum.Umarım yine tersi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biraz araştırdım da, Mancini'ye kıyasla daha düşük bütçeli ve orta sınıf takımları üst sıralara çıkarıp, başarılı sezonlar geçirmiş bir teknik direktörmüş Prandelli. İnşallah başarılı olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Prandelli gelmeden once illaki manciniyle konusmustur...elindeki kadroyu iyi kullanir manciniye oranla.kariyeri onu gosteriyor..

Sportif hoca denizli olabilirmis + tarik camdalda buyuk yol katledilmis

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gs elindeki yabancilari elden cikarmadan yabanci almasi cok sacma

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Zaten tüm İtalyan uyruklular aynı. Sadece isimleri değişik. Hepsi aynı futbolu oynatıyor. Gene defansif futbol. Falan filan.

Prandelli'nin sonuna kadar arkasındayım. Kendisi bir taktik dehası. Başarılı olacağına sonuna kadar inanıyorum.
    Benim gibi düşünen birinin daha olması çok sevindirici.

Pasaport üzerinden değerlendirme yapanlara göre, Fatih Terim, Aykut Kocaman, Tolunay Kafkas gibi 3 benzemez de aynı olarak değerlendirmeli mantık olarak ama iş Türk antrenöre gelince yorumlar değişiyor nedense.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@Bordo61mavi

Drogba,Hajrovic,Burdisso kesin gitti.

Dany,Eboue,Muslera,Melo,Chedjou,Telles,Bruma, Amrabat, Wesley,Ontivero.

Dany,Eboue satılır,Ontivero kiralanır,Almeida gelir.Bu kadar basit.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ameida + Sefa Yılmaz + Emrah Bassan gelsin. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleyeyim

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Aysal Almeida yı alırsa taraftarın gözünde bitme noktasına gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Prandelli başarılı olur Manciniden üstün 3-5-2 gibi sisteme falan takılı kalmaz zaten elinde ki kadro neye uyarsa onu oynatabilecek esnek bir hoca İtalya milli takımında denemediği diziliş kalmamıştır herhalde, ayrıca oyuncularla arası da çok iyi Balotelli,Cassano gibi sorunlu adamlardan verim almayı hep başardı.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Manchini'nin de denemediği sistem kalmamıştı

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Prandelli Manciye göre düşük bütçeli takımları başarıya taşıması en önemli yönü ayrıca kendisi bir taktik dehasıdır sorunlu oyuncuları takımdan keserek degil onlardan en iyi verimi almayı planlar örnek balotelli defansif diyerek basmakalıp konuşanlarıda anlamıyorum açın izleyin euro 2012 yi italya defansif futbol mu oynamış

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Biraz araştırdım da, Mancini'ye kıyasla daha düşük bütçeli ve orta sınıf takımları üst sıralara çıkarıp, başarılı sezonlar geçirmiş bir teknik direktörmüş Prandelli. İnşallah başarılı olur.
    benim de elestrim burdan olacak. dusuk butceli takimlarla basari farkli bir sey, favori takimla basari baska bence. defansif futbolla, kontra oyunla bu tip takimlari nispeten basarili kilabilirsin ama sampiyonluga oynamak baska turlu bir durum. italya milli takimi da ne elemelerde ne de dunya kupasinda pek goz doldurmadi. bence gs icin ve superlig icin en uygun ekol alman ya da hollanda ekolu, aysalin da basta hedefledigi gibi. buyuk takimlar hucum futbolu oynamali. italyadaki gibi oynatirsa taraftari yine sikici maclar bekliyor demektir. deplasmanda da bol beraberlikli bir sezon. bunlarin yaninda avrupada favori olmadigimiz icin o kulvarda yine minimum bir gruptan cikma basarisi gelebilir prandelli faktorunden dolayi. ancak superlig icin dogru bir tercih denemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Prandelli Galatasaray için Mancini'den daha hayırlı olacaktır bana göre fakat Almeida için aynı şey geçerli değil kesinlikle Prandelli'nin onayı ile olan bir transfer de olmayacaktır
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

almeida da bence turkiyedeki kariyeri hic kotu olmayan bir forvet ama sakatliga cok yatkin biri. sezon boyunca ligde maksimum 20 mac oynar. riskli bir transfer bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Prandelli'nin gelmesini çok istiyordum çünkü kendisi çok iyi bir taktisyen.Ben başkanın doğru kişiyi bulduğunu düşünüyorum.Eğer bu sezon doğru transferler yapılırsa çok güzel bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlüt için 10 milyon euroya kadar çıkdıkları için vazgeçmişiz.St.Etienne şaşırmış heralde.Mevlüt olsa iyi olucaktı ama bu paralara gerek yok.4 milyon maksimum ederi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Prandelli'nin gelmesine çok sevindim.Terimsporlular ilk olumsuz sonuçta İmparator Fatih Terim diye böğürüp takımı baltalamazlarsa şampiyon oluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Prandelli ilk defa İtalya dışına çıkacak. Mancini'nin City kariyeri falan vardı. Bakalım ya hoca geldi ya önemli olan o Prandelli'de isim olarak kötü değil Aysal'ın aradığı tarzda bir isimdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal: Prandelli bizim kriterlerimize sahip bir teknik direktör

Ünal Aysal: Prandelli'yi bir iki gün içinde KAP'a bildireceğiz.

Ünal Aysal: Prandelli ile lig şampiyonluğunu rahat bir şekilde yakalayabiliriz.

Ünal Aysal: Prandelli Pazartesi günü takımın başında olacak.

Ünal Aysal: Almeida ile görüştük ama Prandelli'nin öncelikli listesinde yok.

Ünal Aysal: Mevlüt konusunda kararı Prandelli verecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocayı beğenmesem de hele şükür bir teknik adama kavuştuk,umarım beni yanıltıp başarılı olur.

Almeida öncelikli değil,demek ki Mevlüt olmazsa Almeida gelecek herhalde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Baskan cok rahat konusuyor 4. Yildiz falan galiba bildigi birsey var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi Olcan,Almeida ve Mevlüt transferleri hariç kimi alacağımız da belli değil.Prandelli umuyorum başarılı transferler yapar.Gerçi bu sezon çok bir şey yapacağını sanmam zaten elinde neredeyse hazır bir takım var.Gelecek sezona kadar kalabilirse daha çok kendi tarzına yönelik oyuncular transfer edecektir,artık tarzı nedir bilemem

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aysal her şeyi Prandelli'ye bırakmış durumda umarım iyi işler çıkarır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Melo ve Selçuk ilk sezonlarındaki gibi verimli olabilirler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aysal başkan çok rahat konuştu valla bu adam ne dediyse yaptı ŞL çeyrek yapıcam dedi yaptı lig bizde dedi aldı valla şimdi de yine lig şampiyonluğunu rahatlıkla vadedebilirim diyor. Arifin dediği gibi vardır bir bildiği ben sıcak bakmaya başladım sonuçta daha fazla beklemeden geldi hoca Pazartesi'de iş başı yapıyor iyi ya kurtulduk şu hoca sorunsalından. Prandelli'nin listesini merak ediyorum İtalyan bir stoper getirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    06

İnşallah Prandelli hakkında yanılırım , inşallah benim gibi düşünenleri utandırır. Amin diyin amin

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Aslında bizim geçen sene başarılı olmamızın nedeni ve yerli oyuncuların düşük performansı Fatih Terimin gitmesiydi bunun en iyi örneği Selçuk az kala birbirlerine tekme tokat dalıyorlardı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Prandelli iyi hoca yalniz selcuktan pirlo yaraticam diyorsa kafadan ilk on hafta cop olur. Benim merak ettigim sneijderi nasil kullanacagi.

Mesaj Yetkileri