Sayfa 869 / 896 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879 ... SonSon
26,041 ile 26,070 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yerli alternatif almayıyoruz kafamızı çok duvarlara vururuz biz. Ben artık Kuyt çıktığında oyuna giren oyuncu olarak M.Topuz'u görmek istemiyorum. Burhan Eşer, Jimmy, Cenk Şahin gibi bir kaç alternatif ilaç olurdu. Birde stoper. Bruno canımıza ot tıkar bu sene. Çok aksıyor. Neyse Ersun Hocam'ın vardır bi bildiği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ersun Hoca'ya kalsa eminim 7-8 kişi gider bir o kadarı da gelir ama kararlar tamamen yönetimin(aziz yıldırımın'ın) inisiyatifinde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçenlerde yazılıyordu Fenerbahçe artık belirli bedellerin altında olduğu zaman, transfer ve sözleşme yenilemelerinin açıklamasını KAP'a bildirmeyecek diye. Şu iki bildirime istinaden;
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=366754
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=366752

Doğruymuş demek ki.
    Futbolcumuz Miroslav Stoch; Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ain FC takımına 1 milyon euro karşılığında, 1 yıl süreyle kiralanmıştır.

Yapılan anlaşma gereği Stoch, kiralık olarak oynayacağı Al-Ain Kulübü tarafından 5 milyon euro bedelle sigortalanacaktır.

Bu arada Miroslav Stoch’un kulübümüzle 2016 yılına kadar olan sözleşmesi de, 2018 yılına kadar uzatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kalsın isterdim ama bence daha güzel olmuş böylesi. Sözleşmesi uzatıldığına göre kendisini istiyor Ersun Yanal. Yaşı 25'e gelmiş olsa da 1 sezon daha pişsin bakalım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stoch'un Asya'da da olsa Şampiyonlar Ligi hayali gerçekleşmiş olacak, transferde etkili olmuş olabilir bu durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Valla herhalde bu kafayla Galatasaray 4. yıldızı rahat takar..
    Takımın acilen stoper,orta saha, kanat ve yedek forvet ile yedek sağ beke ihtiyacı var. Prandelli gelir de işine karışılmazsa bu sene yönetimin cimriliğinden kaybetmiş olacağız...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Stoch'un Asya'da da olsa Şampiyonlar Ligi hayali gerçekleşmiş olacak, transferde etkili olmuş olabilir bu durum.
    Çok ezbere yapılan bir yorum olmuş

Transferin amacı Stoch'un sürekli oynayarak hazır hale gelmesi,o yüzden sözleşme uzatıldığını düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Stoch için en güzel senaryo oldu bence. Arap liginde bi vites yükseltse yeter bir sonraki sene çok iyi paraya okuturuz onu. Gerçi Ali Yıldırım denen elemen olmasa hiç böyle şeylerle uğraşmicaktık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transfer politikamızı beğenmiyorum. Diego yu almakla iş bitmiyor maalesef. Stoper kanat, sağ bek alternatifsiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kanata emrah bassan, jimmy, mervan celik, sefa gibi yerli ve kadroyu klubede guclendirecek isimler lazim bence de. ayrica yine turk olmak sartiyla bir de stoper ihtiyaci var. uzun vadeli is yapacak, max 25 yasinda almanyadan ya da superligden ilk 11de siritmayacak bir stoper bulmaliyiz. salih de gidecekse yine ortasaha icin kaliteli yerli isimlere ihtiyac var. elimizde sadece alper ve topal var sayilir. yerli forvet de isterdim ama henuz alabilecegimiz kapasitede oyuncu yok, sow-kuyt-emenike-webo varken o bolge sikinti olmaz.

stoch ile ilgili adimi pek anlayamadim. kiraya ver, kontrati uzat. pissin diyorsan katarda ne kadar piser. bizde pisse olmaz mi? ya da gonder hollandaya biraz ayagi acilsin, gol mol atar hem de vitrine cikmis olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi mantıklı düşünün.

Bank Asya topçusu olamayacak Aykut Kocaman ürünü Krasiç, Kadlec gibi yıllık 2 milyon € üzeri oynayan adamları kim ister? Cristian, Holmen vs saymıyorum bile. Bir şeyin ederi varsa para eder. Çöpler elde kalıyor, Para edebilecek kalitede olanlar ise değerlendiriliyor.

Bu kulüpte satılabilecek kalitede olan adamlar bellidir. 2 tanesini şimdiden gönderdik. Oynayabilecek adamlar yine oynayacak, gönderilmek istenen ancak bizim gibi zeki olan hiç bir kulübün o paraları vermeyeceği oyuncular da (Holmen, Cristian, Kadlec, Krasiç, Webo vs) yine kalacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bruno alves, kadlec, yobo, meireles, baroni, holmen, krasic, stoch, kuyt, sow, emenike, webo

kim sisirdi kadroyu bu kadar anlamis degilim. 5+3 icin de en cok israr eden de bizim becerikli yonetimimiz. oyunda bile sunlardan kurtulmak icin ne taklalar atiyorsun. daha diego gelecek, en basta gonderilmesi gerekenler dururken dedigin gibi birinci isim stoch oldu. tek yol maasini cebine koyup kiraya vererek kadlec, yobo, holmen, krasic ve baroniden kurtulmak lazim tez elden. meireles de ilk teklifte gozu kapali gonderilmeli.

amerikada falan takim yok mu sunlari kakalayacagimiz ya da cinde. en kotu katara falan. aslinda kagit ustunde isimli adamlar hep, iyi bir pazarlamayla 3.sinif liglere gonderilebilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tam tahmin ettiğim gibi ilk giden Stoch oldu. Takımda bir sürü yabancı var ama satılmak istenenler çöp olduğu için ve yıllık ücretleri yüksek olduğu için kimse yanaşmıyor. Göndermek istediğimiz ve her türlü alıcısı olan tek oyuncu Stoch var o da gitti, Katar da tamamen yıllık maaşı ve kiralama bedeli sebebiyledir. Stoch'un maaşını Avrupa'da veya Türkiye'de hiçbir kulüp ödemez, sözleşme uzatma olayı da herhalde belki seneye satarız gibi bir düşünceden dolayıdır ama Katar'a giden oyuncuyu kimseye satamayız.

Şimdi Diego ile birlikte 12 yabancımız var(sözleşme imzalandı olarak farz edelim). Yobo, Holmen, Baroni ve Krasic gidecek oyuncular. Bu oyuncuların aldığı yıllık ücretleri ödeyecek yeryüzünde 1 tane bile kulüp yok. Mecburen para almadan hatta üstüne para vererek göndeririz. Holmen, Cristian, ve Yobo Türkiye'de takımlara gönderilip yerlerine genç oyuncular alınabilecek durumdalar. Ama oyuncuların maaşlarının farkını da biz ödemek zorunda kalacaz gibi duruyor. Krasic için de hiç uğraşmadan 2 yıllık alacağını verip göndermek lazım, kiralık bile alan olmaz bu saatten sonra.

Takımın bu halini görünce transfer yapmama politikası mantıklı geliyor, eldeki para mevcut oyuncuları göndermeye harcanacak. Hatta bu oyuncuları görünce yabancı sınırını bile destekleyesim geliyor, bir de serbest olsa ne hale geliriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Jimmy Durmaz ve Şener alınırsa bu sezon için yeterli olur.

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Jimmy Durmaz ve Şener alınırsa bu sezon için yeterli olur.
    Aynen katılıyorum.

Ayrıca Holmen ile Yobo'yu elden çıkarabiliriz.Ancak Cris ile Krasic aynı durum söz konusu değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holmen Başakşehir'e (İBB ) geri döner. Krasic ve Yobo da ya Katar'a ya da Rusya'ya gider.
    Screw you guys, I'm goin' home

Elimizde kanat oynayacak düzgün bir oyuncu olmamasından dolayı Ersun Yanal Gençlerbirliği'nde uyguladığı 3-5-2'ye dönebileceğini düşünüyorum.

Kadro ise şu şekilde olabilir:

Sow Emenike

Diego

Caner. Alper Mehmet. Gökhan

Egemen. Alves. Bekir

Mert

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-5-2ye zannetmiyorum ki dönsün Ersun hoca. Sow,Emenike'den biri bana göre satılacak. Aynı sistem avrupa'ya gitsekte gitmesekte devam eder.

dc---dc
    wbr--dm--wbl

Bekir'i kullanmak değil de Topal'ı 3.stoper olarak kullanmaya devam eder.

Öte yandan, Stoch neden kiraya verildi ve üstüne sözleşmesi uzatıldı mantık yürütmek oldukça zor kendi açımdan. Stoch artık bu takıma girmeliydi bu sene.

Holmen,Kadlec,Krasic,Cristian gibi gitmesi öncelik taşıyan futbolcular dururken en başta Stoch'u göndermek mantıksız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Elimizde kanat oynayacak düzgün bir oyuncu olmamasından dolayı Ersun Yanal Gençlerbirliği'nde uyguladığı 3-5-2'ye dönebileceğini düşünüyorum.

Kadro ise şu şekilde olabilir:

Sow Emenike

Diego

Caner. Alper Mehmet. Gökhan

Egemen. Alves. Bekir

Mert
    alper ve mehmet yetersiz kalır bence meirales olsa alperin yerine daha mantıklı olur

bence 4-2-3-1 yapacak

defans belli
    gg alves egemen caner "h.ali"
    -----mehmet meirales----
    kuyt"alper"----diego------sow "caner"
    --------emenike-------------

5 kişi kuralını unutmuşum
    caneri öne alıp arkaya hasan aliyi getirebiilr
    ya da alperi kuytun yerine düşünebilir
    bence kanatlardan vazgeçmez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abdullah Kığılı 2 ay önce Diego tamam, diğer transferler de 48 saat içinde biter demişti. Onun dediğin genelde tersi çıkıyor. Üstüne de Aziz Yıldırım transferi kapattık dedi. Burada yazılan oyuncu isimleri beklenti ve temenni mi yoksa Avrupa ihtimalinden dolayı mı? Veya Aziz Yıldırım transfer yapacağız dedi de ben mi kaçırdım?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kimse transfer beklemiyor ki, biz daha cok gonderme pesindeyiz

boyle giderse diego bile kontenjana takilacak

yalniz soyle bir durum var, transferi kapattik derken yabanci transferi icin dendi o. yerli isimlerden transfer olma ihtimali var ki gerekli de. bence transfer listesinde 3-4 kisi vardir mutlaka alinmasi gereken. kanat ve defans mevkileri icin yerli oyuncu takviyesi yapilcagini dusunuyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mevki ve isimler konuşulunca dedim herhalde ben bir şeyi kaçırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yok yok
    kimleri gonderelim geyigi donuyor. su sartlarda zaten yabanci transferi imkansiz. konusulan daha cok yerli piyasasi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kimse transfer beklemiyor ki, biz daha cok gonderme pesindeyiz

boyle giderse diego bile kontenjana takilacak

yalniz soyle bir durum var, transferi kapattik derken yabanci transferi icin dendi o. yerli isimlerden transfer olma ihtimali var ki gerekli de. bence transfer listesinde 3-4 kisi vardir mutlaka alinmasi gereken. kanat ve defans mevkileri icin yerli oyuncu takviyesi yapilcagini dusunuyorum ben.
    Abi İsmail Kartal da geçen röportajında Diego transferi dışında transfer yapmayı düşünmüyoruz belki 1-2 genç oyuncu alabiliriz ihtiyaç doğrultusunda. Tahminimce Cenk Şahin ve bir isim daha alınır transfer kapatılır. Gençte olsa bi stoper alalım artık

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    alper ve mehmet yetersiz kalır bence meirales olsa alperin yerine daha mantıklı olur

bence 4-2-3-1 yapacak

defans belli
    gg alves egemen caner "h.ali"
    -----mehmet meirales----
    kuyt"alper"----diego------sow "caner"
    --------emenike-------------

5 kişi kuralını unutmuşum
    caneri öne alıp arkaya hasan aliyi getirebiilr
    ya da alperi kuytun yerine düşünebilir
    bence kanatlardan vazgeçmez
    Alper bence o kadar yetersiz bir oyuncu değil.Zaten arkada 3 stoper ve yanında Topal gibi bir oyuncu varken çok sıkıntı yaşamayız.

transfer için avrupayı bekliyorlar gibi İFM kararını bi açıklasada rahat etse herkez

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Stoch bu takıma katkı verirdi. Yukarda yazıldığı gibi birçok gereksiz isim varken neden Stoch anlamış değilim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Stoch'un gitme nedeni piyasasi az bucuk olmasindan dolayi. Yoksa onlar da ilk olarak kadlec yobo holmeni gondermeyi dusunmuslerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sanırım stochu biz patlatamadık bi yerde patlarsa iyi fiyata okuturuz diye düşünüyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoch'un patlayacağı yer Al Ain değildir. Emin olun, olsa olsa daha geriye gider. Stoch'u şu saatten sonra zor satarız. En kötü kadroda tutmamız lazımdı.

Mesaj Yetkileri