[YOUTUBE="y7L3OQ8teNU"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="y7L3OQ8teNU"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="Xwf3_pnGw4Q"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Reali yenelim hoca![]()
Kariyerini baştan sona okudum çok iyi işler yapmışsın.Eren Tozlu'dan fena verim almışın ŞL'de ise Madrid'i yenersin umarım![]()
Dün gördüm baya takip ediyordun,baştan sona okumana sevindim.Eren Tozlu benide şaşırttı aslında ama çok iyi gelişti.Tabiki ilk sezon Mehmet Yıldızın performansı kötüydü bir deniyelim dedik oda hakkını verdi.Dengeli bir kariyer oluyor ama artık Fenerbahçe maçına bile medya favori gösteriyor takımımızı.İyi yoldayız yani![]()
Real'i yenmessen yüzüme bakma sakınn![]()
Rahat alırız![]()
[YOUTUBE="zApMXkkDFIg"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Madrid maçı kötü olmuş gönül isterdi ki 1.olalım ama gruptan çıkmak da güzel bir başarı bence.
İleride görüşeceğiz hocam bu Madridlilerle![]()
[YOUTUBE="00VtaRyHAa0"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="2TbuwEPPOC8"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Gruptan çıkmak bile büyük başarı. bundan sonra fazla ilerlemeyi düşünme. ileriki sezonlarda kadroyu korursak dahada iyi yerlere geliriz
Aynen kadroyu korursak ilerde birşeyler yapabilirz.Bakalım 2. turda gelecek rakibe göre belki şansımız olabilir.Celtic ve Benfica çıkarsa belki bir şansımız olabilir.Şampiyonlar liginde forma giyebilecek takviyelerde olacak en azından sol bek sorunumuz ortadan kalkacak.Bu kadro Avrupa Liginde daha ileri gidebilir fakat burası biraz dişli bizim için daha![]()
Bir harikasın dostum
Ronaldo üzmüş be![]()
Tebrikler gruptan çıkma başarısını göstermişsin.