1 ile 30 arası toplam 338 sonuç

Konu: "Başarıya Doymayan Adam | FC Bayern München"

Hybrid View

James'i alırsan takıma çok büyük katkı sağlar. Gil transferininde bedelsiz olması çok iyi olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SametOzoglu View Post
    James'i alırsan takıma çok büyük katkı sağlar. Gil transferininde bedelsiz olması çok iyi olmuş
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kanka al la şu James'i
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    O JAMES buraya gelecek !
    Çok fena para almışız Kovacic'ten

James için girişimlerimiz sürüyor. 45M€ serbest kalma maddesi var fakat daha ucuza alabilirmiyiz ? bunu araştırıyoruz. Ayrıca Kovacic, bence ucuza gitti fakat oyundan sıkılmaya başlamıştım ve biraz değişimin olması iyi olur diye böyle bir karar verdim.

Ara Transfer Dönemi sürerken lig ve kupa maçları oynadık. Genel durum ;

Puan Tablosu

Devre arasında oluşan sıkışık fikstürü iyi değerlendirdik ve 2 maç eksik olarak lider Milan'ın 1 puan gerisinde yerimizi koruduk. İtalya Kupası'nda yarı finale kadar yükseldik. Yarı finalde ise Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kaldık ve 2.maç için avantaj elde ettik.

INTER'DE ŞOK !

Sözleşmemin bitmesine 6 aydan kısa bir süre kaldı. 2 kez sözleşme önerdiler fakat sözleşme şartlarında anlaşamadık. Yıllık 2.1m€ önerdiler ve bunu reddettim. Böylesine büyük bir başarı yakalattık takıma fakat hala neredeyse takımın en düşük maaş alan ismiyiz. Bu saçmalığa göz yummadık ve yönetime resti çektik. Eğer daha iyi bir teklifle gelmezlerse, başka maceralara atılabiliriz

Mesaj Yetkileri