Bir kaç arkadaş haricinde kariyere pek ilgi olmadığı için bundan sonra maçları toplu paylaşacağım. Toplu maçlar ve puan durumu şeklinde olacak. Takip eden arkadaşlardan özür dilerim.
Bir yerden sonra ilgi olmayınca insanda pek istek kalmıyor.
Selçuku geçen sezon kiralık olarak oynatmış ve çok memnun kalmıştım. Epeyi bir almaya uğraşmıştım ama Fenerbahçe fahiş fiyatlar istemişti. Ocak ara transferde bedelsiz alacaktım ama Rize de ona talip olduğunu görünce ben almak için uğraştım. Oyuncunun sevdiği de olunca etkili oldu.
Raul'u stopere almıştım ama geldikten sonra milli maçta 3 ay sakatlandı. Benim maçımda bile oynayamadı. :S
Okay'ı bedelsiz alıyordum haziran ayında katılacaktı bize fakat orta sahada biraz sıkıntılı olunca hemen al seçeneğini kullandım. Kayseride fırsatı kaçırmadı 3 M TL kazık çaktı.
Gidenlerden Murat Yıldızı zaten geçen sezon ocak ayında satmıştık. Yaş tan dolayı şimdi gitti. Aslında satmak istemiyordum ama zaten elimde 4 forvet varken ki bunların 2 si yerli 2 si yabancı idi Muratla 5 oluyordu parada iyi olunca kaçırmadık. Cengiz Nemli yi geçen sezon ortasnda Beşiktaştan 875,000 TL ye almıştık. Memnundumda geleceği olan bir stoperimizdi. Fakat Rize çok ısrar etti en son 3,3 m
TL ve %50 satıştan yüzde verince gönderdim gitti. Son zamanlarda özelliklerinde düşme de olmaya başlamıştı.