1 ile 30 arası toplam 1597 sonuç

Konu: Dinar Bld. Spor Avrupa'ya açılıyor! (10.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi 3. lig baya zorlu geçiyor. Eski yıllardaki amatörlük artık yok bu ligde, baya zor takımlar var. Seneye hep beraber çıkarılım bu takımı. Birde abi mesela ben böyle alt liglerde oynarken 3. lig gruplarının oyuncu istatistiklerine bakarım. Orada öyle en çok gol atan en göze batan oyuncuları ayartırım bence bi bakmanı tavsiye ediyorum. Hatta SS koyarsan bizde bakarız hangi grupta hangi oyuncular öne çıkmış falan, Sertan mıdır nedir ona ayar oldum resmen hainlik yaptı. Bizde başkalarına yapmalıyız göster gücünüü abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Abi 3. lig baya zorlu geçiyor. Eski yıllardaki amatörlük artık yok bu ligde, baya zor takımlar var. Seneye hep beraber çıkarılım bu takımı. Birde abi mesela ben böyle alt liglerde oynarken 3. lig gruplarının oyuncu istatistiklerine bakarım. Orada öyle en çok gol atan en göze batan oyuncuları ayartırım bence bi bakmanı tavsiye ediyorum. Hatta SS koyarsan bizde bakarız hangi grupta hangi oyuncular öne çıkmış falan, Sertan mıdır nedir ona ayar oldum resmen hainlik yaptı. Bizde başkalarına yapmalıyız göster gücünüü abi
    Dediğin gibi zorlu geçiyor.Özellikle deplasman maçlarında oyuncuların motivasyonu bir anda dağılıyor. Sözleşmeleri bitecek olan yıldızlara bir bakalım. 3. lig yıldızlarına

Lidere karşı duramadık

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri