Yeni sezon bütçeleri hayal kırıklığı yaratsa da revizyonu yapmakta kararlıyım sonu ne olursa olsun...
Yeni sezon bütçeleri hayal kırıklığı yaratsa da revizyonu yapmakta kararlıyım sonu ne olursa olsun...
TariboWest
Risk alacaksın yani dikkatli ol![]()
Kiralıklarla beraber birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
Takımın bir anda azalmasıyla ilk etapta hedefimizdeki 7 oyuncuyla anlaşma sağladık.
Bryan Oviedo - Everton - 2.8 m €
Vegar Eggen Hedenstad - Freiburg - 1.7 m €
Federico Viviani - Roma - 1.3 m €
Sebastian Coates - Liverpool - Kira - 1 m € satın alma opsiyonu
Ruben Ligeon - Ajax - Kira
Alfred Duncan - İnter - Kira
Marco Benassi - İnter - Kira
TariboWest
Transferler güzel,devamı gelecek mi?
Bütçe yetmediği için bir defansif orta saha ve bir merkezi orta saha alarak transfere son noktayı koyduk.
Kamohelo Mokotjo
Ngolo Kante
Transfer Özeti
Bu sezon kullanmayı düşündüğüm taktik ve ilk 11
TariboWest
Peki Darmian sol bek daha iyi değil mi kardeşim ?
Eh Şöyle Yahu Enazından Geçen Seneden İyi Bu Adamlar
İlk 6'ya Oynarız Bir Sürpriz Yapabilirsek 3'lük Gelebilir.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
TariboWest
Almanya Kupası 1. Tur
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
Ne tesadüf ki bu kadar önemli maç öncesi iki kalecimiz de sakatlandı...
Puan Durumu
Sezona kötü bir başlangıç yaptık. Bir an evvel seri galibiyetler alıp yukarıya doğru çıkmamız gerek. Yoksa bu sezon çok büyük hayal kırıklığı olacak...
Takımla bir toplantı gerçekleştirdik.
TariboWest
2. Tur
Geçen sezon elendiğimiz Sandhausen'e bu sezon da aynı turda elendik ve kupaya veda ettik.
7. Hafta
1-0 geriye düşmemize rağmen önce beraberliği yakaladık. Sonrasında fırsatlardan yararlanamadık. KieBling ise son sözü söyledi.
Kaderin Cilvesi ( Bu seride kaçıncı kovuluşum oldu ben de hatırlamıyorum artık )
Bu maç benim için kader maçıydı. Sandhausen'e elendikten sonra yönetimle bir toplantı yapmıştık. Önümüzdeki maçta bunu telafi edeceğimi söyleyerek acı sonu sadece 1 hafta ertelemiştim. Çünkü formda Leverkusen'i geçemeyeceğimi biliyordum. 2 sezon boyunca küme düşme hattının yanına bile yaklaşmıyorken, yukarıyı zorluyorken yağlama yıkama yapan yönetim ilk düştüğümüz anda bize elini uzatmayı tercih etmeyip üzerimize bastı geçti. Daha da vahimi ise takımın başına Futbol Direktörü olarak getirdiğimiz Ralf Rangnick'in bizi kovması oldu...
TariboWest
Kötü olmuş ya helede senin getirdiğin adamın bunu yapması çok dramatik.
Cidden senin getirdiğin adamın senin yerini almış olması çok kötü
Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Fenerbahçe Başkanı Fikret Koçak Braunschweig eski teknik direktörü Ümit Boğa ile anlaştıklarını açıkladı.
Ntvspor'da programa telefonla katılan Ümit Boğa ise bu şansı kendisine veren Başkan Fikret Koçak'a teşekkür ederken, yıllarca bu anın hayali kurduğunu ve hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.
Lig
İki sezondur Bilic yönetimindeki Beşiktaş şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor. Bu yarışta Galatasaray ve Gençlerbirliği Beşiktaş'ın en büyük rakipleri olmuşlar. İki sezonda birbirleriyle yer değiştirerek 2 ve 3. sıraları paylaşmışlar. Ayrıca yukarıyı zorlayan en önemli 3 takım ise Karabük, Bursa ve Kayseri. Bu sezon ise Bursa'nın yerini Eskişehir almış gibi görünüyor.
Kadro
Kadroda köklü değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Mali durum gayet sağlam görünüyor. Önce iskelet kadromuzu kurup ard arda lig kupasını kaldırmayı sonrasında ise Avrupa'ya yönelmeyi planlıyorum.
TariboWest
FenerbahçeHayırlı olsun
Yeni takımın hayırlı olsun![]()
TariboWest
Yanında çalıştırdığın adamlara dikkat et aga![]()
Hayırlı olsun hocam.Takım değeri çok düşmüş.Bence gençleri takıma monte et.Almanya ve Amerika genç takımından manyak oyuncular çıkıyor bi bak derim.
16. Hafta
İlk maçımızda mağlup olduk fakat takım ilerisi için bana umut verdi.
17. Hafta
Beklediğim patlamayı yaptık. Tek kelime ile herşey muhteşemdi.
Puan Durumu
Bakıldığında ligden kopmuş gibi duruyoruz. Fakat Galatasaray, Gençlerbirliği ve Kayserispor ile ilk dört hafta içinde oynayacağız. Seri yapmamız durumunda avantaj bize geçebilir. Yani bu lig herşeye gebe.
İlk yarı sona erdi.
TariboWest
2.maçta 5 mutlak gol şansı çok iyi![]()
As takım, rezerv takım ve genç takım olmak üzere birçok oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık.
TariboWest
Çok Dramatik Bir Ayrılış Olmuş. Aslında Transferler Geçen Yıla Oranla Daha İyiydi Ama Kimyası Tutması Heralde.
Yine Yeniden Fenerbahçe ile Başarılar Revizyonu Merakla Bekliyorum
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fenerbahçe kötü durumdaymış.Başarılar![]()
Fenerbahçe ile başarılar dilerim.
Mehdi yi göndermeseydin.
Emenike'yi neden gonderdin kardeşim ? Meraktan soruyorum karşı olduğum için değil![]()