Benim daha çok merak ettiğim bu kadar kaliteli futbolcuları nasıl buluyorlar. Ya da nasıl bu kadar iyi hale getiriyorlar futbolcuları. Pepe , Mangala , James Rodriguez , Jackson Martinez , Falcao ve ŞL aldıkları kadrodaki oyuncular gibi adamlara sıradan futbolcu gözüyle bakarken Porto'ya geliyorlar ve coşmaya başlıyorlar. Sattıkları hiç bir oyuncu da boş çıkmıyor(Quaresma var tek hatırladığım tutunamayan isim , ondaki kalite de tartışılmaz zaten). Ödenen bu fahiş ücretlerden çok daha fazlasına anında satabilir alan büyük takımlar ve james(Yazın büyük bir takıma gider diye düşünüyorum) ve Falcao'daki gibi bunu yapan takımlar da oluyor. Gerçekten çok ilginç. Ama zengin takım olsam ben de Porto'dan alırdım bu fiyatlara oyuncuları çünkü yukarıda da dediğim gibi hiçbiri boş çıkmıyor
Dante'ye uyuz oluyorum ve hiç beğenmiyorum , umarım gelmez. Hummels te gelmezse zaten vay halimizeAma stopere en az 2 adam almak lazım , tek adam kurtarmaz. Şu an kadrodaki tek idare eder denilebilen stoper Phil Jones
![]()

Alıntılı Yanıtla