1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

37 yaşındaki Nuno Gomes i senelik 150 bin euro maaşla rizeye aldım. 8 maç da 8 gol 3 asist 8.03 ortalama. Süper lig gol kralı. En yüksek puanlı oyuncusu oldu

Cezalı forvetim Kweuke gelene kadar 5 hafta oynatırım sonra kovarım diye düşünüyordum ama 90 dk kondusyon hiç düşmüyor. Özelliklerinde "Gerekirse defansa gelir topu alır atağa çıkar" yazıyor. Yaş 37 ama iş bitmemiş

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    37 yaşındaki Nuno Gomes i senelik 150 bin euro maaşla rizeye aldım. 8 maç da 8 gol 3 asist 8.03 ortalama. Süper lig gol kralı. En yüksek puanlı oyuncusu oldu

Cezalı forvetim Kweuke gelene kadar 5 hafta oynatırım sonra kovarım diye düşünüyordum ama 90 dk kondusyon hiç düşmüyor. Özelliklerinde "Gerekirse defansa gelir topu alır atağa çıkar" yazıyor. Yaş 37 ama iş bitmemiş
    Aynen Nuno Gomes'i ben de 2 sene oynattım. False 9 ve Enganche görevlerinde döktürüyor maşallah

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Aynen Nuno Gomes'i ben de 2 sene oynattım. False 9 ve Enganche görevlerinde döktürüyor maşallah
    Ben yaratıcı forvet oynatıyorum.

Şimdi antrenman raporlarına baktım. 2 aydır hiç kadroya almamama rağmen 11 özelliği artmış 6 özelliği düşmüş. Bu yaşta oyuncuların bu kadar özelliği artması normal mi?

Mesaj Yetkileri