1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Üç Büyük Yok Tek Büyük Var --> GALATASARAY SK. [ Sezon 1 ]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Gelenler iyi, gidenler iyi, sunum da şahane

Bu sezon ligde rahatlıkla şampiyon olacağını düşünüyorum ama bakalım önemli olan ŞL

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Gönderilen isimler çok yerinde , Emirates Cup'ı tekrar kazanmakta şahane ^^
    Aynen kardeşim gözümü kararttım tek tek gönderdim. Emiratesi kazanmak zordu gerçekten ama zor olanı başardık mutluyum.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Gelenler iyi, gidenler iyi, sunum da şahane

Bu sezon ligde rahatlıkla şampiyon olacağını düşünüyorum ama bakalım önemli olan ŞL
    Eyvallah kardeşim sağolasın. İnşallah bakalım Lig ve ŞL periyodu bize ne gösterecek.

" GALATASARAY - FENERBAHÇE "
    Süper Kupa Karşılaşması

11 Ağustosta oynanacak olan Süper Kupa finali öncesi Kayseriyi heyecan sardı. Futbolculara özel ilgi gösteren Kayseri halkı havalimanında oyuncuları coşkuyla karşıladılar. Emniyet güçleri maçta olay çıkmaması için 6.000 polis görevlendirdi. Bir tatsızlık yaşanmaması için maç öncesi stada giren taraftarların detaylı aranması kararı verildi...

~ ÜNLÜLERDEN KUPAYA SKOR YORUMU ~

Acun Ilıcalı; 3-1 Fenerbahçe kazanır.

Şahan Gökbakar; 1-0 Galatasaray.

Hıncal Uluç; 0-0 maçı Fenerbahçe penaltılarda alır.

Emrah Kayalıoğlu; Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi Galatasaray'ın 2-0 lehine sonuçlanır. Çünkü Galatasaray çok farklı. Bu maçta da benzer bir grafiği yakalayacağını düşünüyorum. İlk golün erken gelmesi durumunda Galatasaray bana göre farka gider.

Kenan Işık; Galatasaray'ın bu karşılaşmayı 3-1 yeneceğini düşünüyorum. Yenilen takım kupa iddiasını kaybeder ve lige moralsiz başlar. Galatasaray iyi bir takım oynu ile Fenerbahçe'yi yener.

Hakan Dilek; 2-1 Galatasaray kazanır.

Ebru Şallı; 2-1 Galatasaray alır.

Tamer Karadağlı; 2-1 Fenerbahçe kazanır.

İbrahim Tatlıses; 1-0 Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Rasim Öztekin; 3-1 maçı Galatasaray alacaktır.

" ENGİN BAYTAR GERİ DÖNDÜ !!! "

Onur ALTUN'un kısa bir süre önce kadro dışı bıraktığı Engin Baytar kadroya geri çağrıldı. Galatasaray A2 takımıyla antremanlara çıkan Baytar teknik direktör ALTUN'un talebiyle yeniden A takıma çağrıldı. Engin'in tekrar maçlara hazır olabilmesi için teknik ekibine talimat veren Onur ALTUN yeni sezonun bombasını Engin Baytar'la patlatması bekleniyor.

~ MAÇ ÖNCESİ ~

" İŞTE MAÇTAKİ İDEAL İLK 11'İMİZ "

~ Galatasaray 3 - 0 Fenerbahçe ~
    " KAYSERİ DE BİTİRİCİLİK FARKI "

~ Maç Sonu Açıklama ~

Teknik direktör Onur ALTUN ilk deneyimin de Süper Kupayı kazanarak kendisi hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. ALTUN'un yaptığı açıklama şu şekilde; " Kadromda forma isteyen kendisi canını dişine takarak formayı kapması gerekecek. Bazı oyuncular ile yollarımızı ayırdık. Büyük bir revizyon geçirerek yeni bir kadro yapısı yaratmaya çalışıyoruz. Pato iyi bir oyuncu bize katılması aramızda olması tabiki sevindirici bir durum kendiside alışırsa takımıma olumlu şeyler katacağından şüphem yok. Maça bakacak olursak kazandık. Oyuncularımı başarılarından ötürü kutluyorum. Kazanılan başarıyı taraftarlarımıza armağan ediyorum..." diyerek noktaladı.

Mesaj Yetkileri