Bundesliga - 21.HAFTA
Spoiler: Maç Verileri
Bundesliga - 22.HAFTA
Bundesliga - 23.HAFTA
Bundesliga - 24.HAFTA
Ligdeki iyi formumuz devam ediyor. Çoğunlukla yedek oyuncularla oynamamıza rağmen, ikinci Wolfsburgla da puan farkını 11'e çıkarttık. İlerleyen haftalarda da bol bol yedeklere şans vereceğiz.
Reus, uzun süreli sakatlığından kurtuldu ve takımla çalışmalara katıldı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maç oynayamayacak fakat ikinci maçta sahada yerini alabilecek.
İnter Bayern artık bi Madrid-Barça ile kaparsın kariyeri dürüst olayım almanyayı salla cl'de kupa almadan başarılı saymam seni
Bayern ile CL'yi alıp kariyeri öyle kapatmayı planlıyorum. Açıkçası çok uzun süreli kariyer yapma taraftarı değilim. Çünkü bir süre sonra günümüzdeki futbolcuların miadı doluyo ve yerlerini regenlere bırakıyorlar. Bu da bana gerçek dışı geldiği için max.5-6 sezon kafidir![]()
Bizi bırakma hocaa![]()
UCL - 1.TUR İLK MAÇ - Zor da Olsa Avantaj Bizde
UCL - 1.TUR İKİNCİ MAÇ - Eski Dost Düşman Oldu !!
İlk maçta iyi not tutup, bu maça çok iyi hazırlandık ve rakibimizin silahlarını ekarte edip turu atladık. İçim burkulmadı değil. 3 senemi verdiğim takımı kupanın dışına itmek oldukça trajik oldu benim için.Gönül isterdi ki finalde kozlarımızı paylaşalım...
UCL - ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
Çok şanslı bir kura çektik. Diğer eşleşmeler de aynı ülkelerin takımları arasında derbi havasında olacak, gayet ilginç bi durum
Bizi zorlayacak Chelsea ile CİTY kalmış,zaten onlarda birbiriyle yapıyor ŞL yi almalıyız![]()
Aynen hocam çok zevki kalmıyor.Ama düşük takımla başlayıp yuksek hedefler koyunca hedefe ulasacam diye uzun kariyerler olabiliyor.Mesela benim hedefim Sır Alex Ferguson'un rekorunu egale etmek![]()
Güzel gidiyorsun dostum. ŞL kupasını almadan gelme![]()
ŞL bizim raad ol![]()
Ah be az kalsın İnterciğim eliyormuş ^^
Shaktar'ı şak şaklarız![]()
SL almadan gelme.![]()
İnşallah, bir aksilik olmazsa takımıma güveniyorum
Hakkında hayırlısı, hedefine ulaşırsın umarım.
SağolFinalden aşağısı başarısızlık olur bizim için.
İnşallah
Şaka maka şansımız çok yüksekti. İlk maç penaltı, ikinci maçta da Rodriguez'i sakatladık :F
Beklentiler çok büyük bakıyorum. Ama baskı altında çalışmayı severim ben![]()
Bayern makinasını güzel sürdüyorsunuz![]()
Teşekkür ederim
Bundesliga - 28.HAFTA
Bundesliga - 29.HAFTA
Bundesliga - PUAN DURUMU VE İSTATİSTİKLER
Ligde beklediğimiz üzere rahatça şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bitime 5 hafta kala en yakın takipçimiz Schalke 04'e, 20 puan fark atmış durumdayız. Şimdi bütün konstantrasyonumuzu Şampiyonlar Ligi'ne vermiş bulunuyoruz. Karşımızda Shaktar gibi kapalı kutu bir takım var. Bir sonra ki güncellemede de rakibimizi incelemeye alacağız.
Shaktar süpriz yapamaz diye düşüyorum.Bence bu sezon bitirmessen seneye lig maçlarını asistana oynat.
Tebrikler![]()
Biz bu lige fazlayız. Uzay ligi falan açsalar da uzaylılarla kapışsakFalan işin şakası tabi, Shaktar kura şansı ile gelmiş buraya kadar. Takım analizinde de görebilirsin bunu
Sağol dostum. Fakat henüz bence tebriği haketmedik. ŞL'yi alırsak o zaman başarılı sayacağım kendimi
Spoiler: SHAKTAR DONETSK ANALİZİ
Biz bu turu geçeriz abi![]()
Geçeriz.![]()
Uuuuu Lewis Holtby var adamlarda (:
Tehlikeli kadro ama taktiksel anlamda daha üstün olacağımız kesin favori tabii ki de biziz !
Dentinho`dan gol yersen yasama.![]()
Desteğiniz için sağolun beyler
UCL - ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
UCL - ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
UCL - YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
En zor rakip geldi yarı finalde. Eğer geçersek, kupayı da alırız diye düşünüyorum. İlk maçı deplasmanda olan bütün takımlar -biz de dahil- tur atlıyor. Oyunun açığı gibi bişey sanırım bu. Çeyrek final eşleşmelerinde tablonun sağ tarafındaki bütün takımlar yarı finale yükseldi![]()
City i yenersek ŞL bizim![]()
Bence PSG'den kurtulmamız iyi olmuş
City 3 takım arasında 2.güçlü takım finalde PSG gelir yenilirik ^^
City , PSG'den daha iyiymiş ya la![]()
Malesef![]()
UCL - YARI FİNAL 1.MAÇ - NEFES KESEN MAÇTA, GÜLEN YOK !
İlk maçımızda Bayern'e yakışır bir top oynadık. Girdiğimiz net fırsatları cömertçe harcadık malesef. Fakat gösterdiğimiz bu performans ikinci maç için büyük moral oldu bize. Kendi evimizde Anglosakson beyleri kupanın dışına itme keyfini yaşamak istiyoruz![]()
Diğer eşleşmenin sonucu ise Manchester United'dan yana oldu.