-
14.Temmuz.2014, 22:44
Gördüğüm önerilerden yola çıkarak destek olmak istiyorum
1- Antrenman olayı, bu sene epey sadeleştirdiler ama çoğu menejerlik oyununda olduğu gibi biraz geliştirilsin ya artık şu antrenman işkence değil heycan verici olsun maçlara yansıması olsun
2-Alt yapı okulları, oyuncu menejer şirketleri ile anlaşma ortaklıkları vs. gibi şeyler artık olmalı
3-genç oyuncuların kiralık gittiği klüplerde istenilen pozisyon ilk 11 maç deneyimi ile birlikte gelişim etkisinin daha fazla olması
4-Klüp kurma, klüp satın alma, gözlemcilik , futbol direktörü gibi yeni özellikler getirilmeli
5-Sound track, spiker, taraftar sesleri, golden sonra Türk adeti golü atan futbolcumuz anonsu gibi bir kaç değişik çalışma renk katıcaktır...
6-Maaşı klüp alma satma menejerlik şirketi kurma vs. gibi şeylere kullanabilmek (yada memleket takımına destek olmak, onlara alt yapı desteği sağlamak transfer bütçesi vermek gibi )
Kısacası ben artık menejerlik oynarken arkadan sıkılmamak için müzik açmak istemiyorum. 5 - 10 sezonda sıkılıp 0 dan kariyer açmak istemiyorum , ödüller (başarımlar)
Biz oyuncu olarak yüzlerce fikir ortaya koyabiliyorken bu işin içindeki yapımcı, satımcı, başkanı , dıdısı neden bunları göremiyor anlamış değilim özellikle son 2 seri oyununu orjinal satın almama rağmen bana güncellemelerden fazlasını veremedi ! Eğer bu seride beni heycanlandıracak yada düşündüklerimi sundukları bir çalışma olmaz ise çoğu insan gibi orjinalini tercih etmiycem. Fifa menejer 06 da bile şuanki fm den daha çok seçenek vardı. Lanet olsun içimdeki fm sevgisine der susarım !
Mesaj Yetkileri