1 ile 30 arası toplam 233 sonuç

Konu: FM 2015'ten Beklentileriniz

Hybrid View

2 gün önce başladım FM14 oynamaya. Sanki biraz kolay olmuş oyun. Fenerbahçe ile ilk sezondayım ve bitmek üzere. Sadece 1 mağlubiyet aldım. Oda sezon öncesi süper kupa maçında. Hatta onda da penaltı ile kaybettim, maç sonrasında karar hatalı diye haber çıktı

FM15 biraz daha zorlaştırılsa fena olmaz gibi geldi bana.

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    2 gün önce başladım FM14 oynamaya. Sanki biraz kolay olmuş oyun. Fenerbahçe ile ilk sezondayım ve bitmek üzere. Sadece 1 mağlubiyet aldım. Oda sezon öncesi süper kupa maçında. Hatta onda da penaltı ile kaybettim, maç sonrasında karar hatalı diye haber çıktı

Bravo ne diyelim ki. ilk oynayış, ilk sezon

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Bravo ne diyelim ki. ilk oynayış, ilk sezon
    İşte o bravoluk kısım yok aslında. Öyle üstün bir oyuncu filan değilim sonuçta. En son 2007 yada 2008 serilerinden birini oynamıştım. Antreman ayarlayıp tutturacağız filan diye göbeğimiz çatlardı. Bunda hiç uğraşmadım neredeyse detaylarla ama her şey tıkırında az zor olsaydı iyiydi.

Bir ara EA oyunlarındaki gibi zorluk seviyesi vardı benmi kaçırdım acaba diye menülere bile bakındım
    Last edited by Seçkinn : 19.Temmuz.2014 at 10:21 Reason: ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post

Erken varılmış bir karar olduğunu düşünüyorum zira Fenerbahçe ile oynamak ,yanlış anlamayın , bu seride çok kolay olmuş. Hem kadro itibari ile sağlam hem de oyunun en zor sezonu olan ilk sezonda Avrupa macerası olmaması oyuncuların maçlara diri çıkmasını sağlıyor . Alt liglerden bir takım aldığınız zaman ne demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksınız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Erken varılmış bir karar olduğunu düşünüyorum zira Fenerbahçe ile oynamak ,yanlış anlamayın , bu seride çok kolay olmuş. Hem kadro itibari ile sağlam hem de oyunun en zor sezonu olan ilk sezonda Avrupa macerası olmaması oyuncuların maçlara diri çıkmasını sağlıyor . Alt liglerden bir takım aldığınız zaman ne demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksınız
    Aynen Aytekine katılıyorum. Heleki forvetlerin birebirde kaçırdıklarını, kalecilerin muhteşem kurtarışlarını gördükçe çıldırmamak elde değil. Özellikle rakip takımlar( Kim olursa olsun) sana gelince sanki içlerine barça-münih kaçmış gibi oynamaları insanları delirtiyor.

Mesaj Yetkileri