Kabul ettin sandım bir an, arka arkaya 3 ihtimalli seriler almışız duşuş normal önemli olan ne kadar sürdüğü bunu minimuma dusurduk mu pek problem olmaz
Kabul ettin sandım bir an, arka arkaya 3 ihtimalli seriler almışız duşuş normal önemli olan ne kadar sürdüğü bunu minimuma dusurduk mu pek problem olmaz
Yok kardo. Üst liglerden cazip bi teklif gelmediği sürece kabul etmem.
SPOR TOTO 2. LİG'DE İKİNCİ YARI BAŞLADI !
19. Hafta
Güngörenspor'u ligin ilk yarısında olduğu gibi son dakikalarda bulduğumuz golle yenerek ikinci yarıya moralli başladık.
20. Hafta
Tarihi geri dönüş. Lig sonuncusu Tokatspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Devre arası soyunma odasında oyuncularımı haşladım. Ve tarihi bir geri dönüşe imza atarak 3-2 kazandılar.
21. Hafta
Kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı. İkinci yarılarda maçları koparmaya devam ediyoruz.
22. Hafta
23. Hafta
Rakibimiz 9 kişi kalmasına rağmen kalecilerini bir türlü geçemedik. Sayısız pozisyonu kurtardı.
22. Hafta Erteleme Maçı
Erteleme maçında rakibimizi zor da olsa yendik ve namağlup serimizi sürdürdük.
Puan Durumu
Yeniden lideriz. İlk 4 arasında puanlar birbirine çok yakın. Maçlarda çok zorlanıyoruz ama kazanıyoruz.
Kızılcahamamspor'dan gelen teklifi de reddettim. Üst liglerden cazip bir teklif gelmediği sürece yoluma Altınordu ile devam edeceğim.