Güzel bir haber.
Yeni sezon formaları ne zaman tanıtılacak acaba? Duyumlar falan var mı?
Güzel bir haber.
Yeni sezon formaları ne zaman tanıtılacak acaba? Duyumlar falan var mı?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tüzüğe bağış maddesinin eklenmesinin sebebi:
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40650
Gerçi haber gönderilmiş, farketmemişim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
diego yıllık 3.5m€ alacakmış. kuyt'ında alacağı para değişecek mi acaba? 2.8 m€ taban ücret belirledik diye biliyorum kuyt'ı alırken.
gitmesini temenni ettiğimiz futbolcularda hala bir hareketlenme yok. hepsi birden kalacak sanırım.![]()
Diego 10 numaralı formayı giyecek..
![]()
Şuan sahada poz veriyor:
http://www.dailymotion.com/fenerbahce
![]()
Ricky Martin'e benzeten bir tek ben miyim (:
...
Gözlerim iyi görümüyor şu an ama eski forma değil değil mi o? Değilse yeni sezon çubuklusu da kesinleşmiş oldu sanırım böylece.
Eski olması lazım, sadece reklam sökülmüş sanırsam.
Umarım aldığı parayı hak eder. Bence iyi bir transfer ama oynamadan bir şey demek mümkün değil. Yanında kesinlikle Alper oynamalı, Emreyle Meirelesle olmaz bu iş.
Geçtiğimiz sezonun formasıymış, Fotpğrafı büyütünce farkettim. Reklamsız olunca acaba yeni forma mı diye heyecanlandım bir an.
Çok sevindirecek bu adam bizi çok
Sevimli kerata ha![]()
gogus reklami olmadan daha hos duruyor forma. bu arada gogus reklami konusunda anlasmazlik vardi sanirim. istenen fiyata cikilmazsa bos cikicaz falan deniyordu. o noldu acaba.
Göğüs reklamı olmadan çok daha güzel olmuş gerçekten![]()
Pazarlama muhabbetine her sene zırvalayıp beklentilerin altında forma çıkaracağına böyle reklamsız forma yeminle yağmur damlası gibi tertemiz yemin ediyorum. Birde şu uzun kol forma muhabbetine bi çözüm bulsalar. Satışların 2 kat artacağına ben teminat veriyorum, ben bizzat kendim papazım
Fenerbahçe'nin belirlediği ücreti veren olmazsa sponsorsuz olacak ya da Fenerium yazarak. Bu yönde açıklama vardı.
"YÜCE ATATÜRK"
Alex'in geldiği sene böyle bi muhabbet olmuştu ama adidasla olmuştu bu sefer yanlış hatırlamıyorsam. Sene başında herkese Fenerium markalı formaları kitlediler 2 hafta sonra adidasla anlaşmışlardı
Aslanım benim be ilk idmanına çıkmış
![]()
2. Hafta - Trabzonspor-Fenerbahçe
6. Hafta - Galatasaray-Fenerbahçe
8. Hafta - Beşiktaş-Fenerbahçe
O değilde ilk 8 haftada tüm derbileri deplasmanda bitireceğiz. Eğer iyi kullanabilirsek bence şampiyonlukta ciddi avantaj yakalayabiliriz. İkinci yarı hepsini evimizde oynamak çok avantaj olacak![]()
bursaspor maçıda ilk devre deplasmanda.
ben genel olarak fikstürü beğendim. ikinci yarı ts-gs-bjk-bursa ile evimizde oynayacağız.
Bence hiç iyi değil fikstür. Maçları kabettiğimiz takdirde sürekli baskı hissedicez. Herkes iyi tarafına bakmış ama kötü tarafını düşünen yok. Tabi 2 tane galibiyet çıkartırsak süper olur.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Harbiden Ersun Baba yazıp verse bu kadar olur ya![]()
iyi tarafindan bakalim ki sonuclar da olumlu olsun. bastan karalar baglarsak zaten hic sansimiz olmaz ki sampiyonluk icin. gectigimiz sezondaki ersun yanal durusu bizi sampiyon yapan. ilk mactan sampiyonluga inandirdi camiayi, gerceklesti. malum ersun hocanin baslangiclari iyidir. yine iyi baslarsak ikinci yari cosariz, gecen sezonki farkin daha buyugu gelebilir. oyle bir fikstur olmus.
ayrica deplasmandaki derbilerde puan kaybina kimse ses cikarmaz herhalde, dedigin gibi buralardan ekstra puanlar cikarirsak aman aman![]()
Geçen sene de bunun tersiydi durumlar. Ama ilk yarıdan farkı açmıştı Fener. Bu sefer tersi olur gibi geliyor bana himone'nin dediklerine de katılıyorum.
Ve bu sene Orijinal forma alınır (:Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formalar tarihe geçecek. Sarı lacivertli kulüp, bir süredir konuşulan "Göğüs reklamsız forma" konusunda son kararını verdi. Fenerbahçe tam 36 yıl sonra ilk kez sahaya göğüs reklamı olmadan çıkacak.
"4. yıldız yolunda reklamsız forma" kampanyasıyla taraftarlarını mutlu etmek isteyen sarı lacivertli yönetim, aynı zamanda bu kampanyayla birlikte forma satışlarında da patlama yaşanmasını hedefliyor.
Fenerbahçe'nin göğüs reklamsız forması, Dünya Fenerbahçeliler günü olarak ilan edilen 19 Temmuz'da görücüye çıkacak ve aynı gün piyasaya sürülecek.
Yeni transfer Brezilyalı yıldız Diego'nun basına tanıtımı esnasında giydiği formanın reklamsız olması, bu müthiş kampanyanın da bir anlamda sinyalini vermişti.
Fenerbahçe ilk kez 1978-1979 sezonunda, Cemil Turan'lı unutulmaz kadrosuyla sahaya göğüs reklamlı formasıyla çıkmıştı.
(Goal.com)
...
bir de su var, ilk haftalar her takim icin kayiplar zamanidir. 8. haftada bjk ile bu evreyi kapatmis olacaz. kayip olursa derbilerde olacak en azindan. onlar da zaten hesaba katilan kayiplardir cogu zaman. telafi icin uzun bir donem olacak onumuzde. keza ikinci yarida da derbilerin tamami evimizde. bence inanilmaz avantajli bir fikstur olmus. yeter ki 1-2 maglubiyetle karalar baglamayalim, takima guvenmeye devam edelim. puan kayiplarini olagan gorelim. ikinci yari isimiz cok daha kolay olacak cunku.
reklamsiz forma olursa ciddi bir forma satis patlamasi olur.