Sayfa 186 / 191 İlkİlk ... 86136176184185186187188 ... SonSon
5,551 ile 5,580 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

milan en büyük hatayı silva & ibrahimovic'i satarak yaptı. sonrasında hatalar zinciri aldı yürüdü. allegri ısrarıda iyice dibe vurdurdu takımı. eski itibarını kaybetti artık. geçmiş yıllardaki gibi ses getiren transferler yapması bundan sonra çok daha zor bana soracak olursanız.

adil rami iyi hamle ama alex'e anlam veremiyorum nedense.

essien,muntari,yepes,zapata,robinho,pazzini,matri, mexes,emanuelson gibi çöplerden kurtulabilirse toparlayabilirler kendilerini. bu transferlerin hepsinin gereksiz yere, anlamsız transferler olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim.

uzun yıllar alır milan'ın toparlanması.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Allah'ın fakirleri. Bi sizin durum mu bu kadar kötü anlamadım valla. Galiba Robinho ayrılacak bide Emanuelson Roma'ya gitmiş.
    Galibası yok öyle ya da böyle gidecek bu sezon.
    Toronto FC'ye aldıracakmış Kaka kankisini görüşmeler sürüyormuş.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    milan en büyük hatayı silva & ibrahimovic'i satarak yaptı. sonrasında hatalar zinciri aldı yürüdü. allegri ısrarıda iyice dibe vurdurdu takımı. eski itibarını kaybetti artık. geçmiş yıllardaki gibi ses getiren transferler yapması bundan sonra çok daha zor bana soracak olursanız.

adil rami iyi hamle ama alex'e anlam veremiyorum nedense.

essien,muntari,yepes,zapata,robinho,pazzini,matri,mexes,emanuelson gibi çöplerden kurtulabilirse toparlayabilirler kendilerini. bu transferlerin hepsinin gereksiz yere, anlamsız transferler olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim.

uzun yıllar alır milan'ın toparlanması.
    Essien kulüp arıyor şuan kendine en kötü Katar'dan gelen tekliflerden birisine evet der. Yepes zaten geçen sezon da yoktu takımda kiralık verilmişti o da bu sezon kesin tekmeyi yer.

Robinho alta da yazdım Toronto FC ile görüşüyor. Matri gitti kiralık olarak gelecek sezonda gelir gelmez satılır zaten.

Emanuelson da Roma ile anlaştı 2 yıllık imzalar atıldı.

Muntari'ye bir şans daha verilsin derim, en azından bu sezon bize çok yararı dokunur. Dünya kupasında gayet iyi oynuyordu valla ben beğendim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Milan'ın eskisi kadar popüler olmadığını herkes biliyor dostum o yüzden bir başkan gelecek paraları saçacak ancak o şekilde veyahut alt yapıdan oyuncular yavaştan çıkacak onun içinde en az 5 yılı var yani , Milan'ın bir daha Milan olması için ilk önce kendi kimliğini bulması gerekiyor şu an çok bencil mantıklarını yitirmiş şekilde ilerliyorlar sonları hiç iyi değil.

Iturbe reisi Juventus alır demiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Milan'ı bildim bileli hep böyle dönem dönem iniş çıkış yaşarlar.Hatta İtalya'da istikrar konusunda bir tek Juventus'u söyleyebiliriz.Tabii bu söylediğim son 10-15 yıllık döneme göre.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Temmuz.2014 at 20:39
    So what?
    Saike

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

İnter alır götürür bence bu sene İtalyayı.Yann M'Vila da çok yararlı transfer orta sahaya.Roma da çok iyi kadro kurdu da.Milan gerçekten ne ara böyle bir takım haline geldi bende anlamadım.Kim geldiyse tutturamadı takımda.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Juventus, M.United forması giyen Patrice Evra ile 2 seneliğine anlaştı.Oyuncu yıllık 3.5M € alacak

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Juve Moratayı alır, Roma yine kadroyu koruyor. Ligin rengi belli yine

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Juve'de hedef Lichtsteiner - Rabiot takası

Paris Saint-Germain İsviçreli sağ bek Stephan Lichtsteiner'i PSG'ye verip karşılığında genç oyuncu Rabiot'u kadroya katmayı planlıyor.

Kaynak: Corriere dello Sport

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benatia Chelsea'yi istiyor

Manchester City'nin Mangala'yla anlaşmasının ardından Roma, Benatia'nın Chelsea'de oynamak istediğini belirtti.

Kaynak: Gazzetta dello Sport

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Roma'da hedef Ron Vlaar

Mehdi Benatia ile başı belada olan Roma, Faslı oyuncunun Chelsea ve ya Bayern'e gitmesi durumunda Hollandalı Ron Vlaar için transfer atağına kalakacak.

Kaynak: Corriere dello Sport

Juve Paulinho için harekete geçti

Juventus, Tottenham'ın orta saha oyuncusu Paulinho'yu transfer etmek için atağa kalktı. Arturo Vidal'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılınca, gözler Paulinho'ya çevrildi. İtalyanlar, yıldız futbolcu için 25 milyon avroyu gözden çıkardı.

Kaynak: Daily Express

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

haydaa Paulinho gelmesin Juve'ye

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Roma çok iyi transferler yapıyor. Vlaar çok iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by playeray View Post
    haydaa Paulinho gelmesin Juve'ye
    Vidal gidiyor heralde yerini dolduramaz tabi ^^

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Antonio Conte istifa etmiş sanırım. Yerine adaylar Mancini veya Allegri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Conte'nin ayrılışına çok üzüldüm. 3 sene üstüste şampiyon yaptı. Üstelik rekor bir puanla. Transfer politikasında anlaşamadı diye ayrılmış :/
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Vidal Ve Pogba'nın elden çıkarılması ihtimaline karşın istifa etmiş.Bence de doğru bi hareket etmiş.Orta sahanın en önemli 2 ismini satarsa eğer Juve bu sene Şampiyonlar Ligi yine hüsranla biter.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sene ligi Roma alır gibi geliyor bana. Conte ise isabetli bir karar vermiş İtalya'ya gider bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Vidal Ve Pogba'nın elden çıkarılması ihtimaline karşın istifa etmiş.Bence de doğru bi hareket etmiş.Orta sahanın en önemli 2 ismini satarsa eğer Juve bu sene Şampiyonlar Ligi yine hüsranla biter.
    Yalan o haber ya. Tribün dergi kafasına göre bi tweet atmış "Pogba ve Vidal yoksa bir şey yapamam. İkinci Galatasaray faciası yaşamak istemiyorum" vs diye, herkes onu yaymış. Ben twitter üzerinden ingilizce olarak arattım öyle bir haber bulamadım. Kaldı ki takip ettiğim Juventus hesapları, İtalyan gazeteciler var. Onlar da yazmadı böyle bir şey.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Antonio Conte istifa etmiş sanırım. Yerine adaylar Mancini veya Allegri
    milli takimla ilgili bir gorusme falan yoksa bence mancini olur garanti. gsden ayrilmasi da bununla alakali buyuk bir ihtimalle. conte istifasi bekleniyordu, bir de onu avrupada eleyen teknik direktor olarak da mancini cok dikkat cekti. onceki kariyeri de kotu sayilmaz ama o da bir etken olabilir. avrupadaki hem SL hem de UEFA hezimetinden sonra contenin devam etmesi zordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Yalan bu haber birçok Milan sayfasında da Juventus haberleri dolanıyor ama bir tanesinde böyle bir şey görmedim.

Pogba ve Vidal gidecekse bedavaya gitmeyecek ayrıca ikisi de doğuştan bu kulüpte değillerdi yani yerleri dolar. Gelen para ile daha iyi oyuncular bile alabilirdi Juventus o yüzden bu ayrılık sebebi çok saçma olurdu.

Conte gibi bir adamın istifa etmesi bizim cepheyi sevindirdi. Juventus'a güç kaybettirecek bu kesinlikle eğer dikiş tutmazsa çok başı yanar.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Pogba ve Vidal'in gidişinden en az 100 M € para kaldıracaklardı. Bu sebeple ayrılması çok saçma olurdu zaten. Guardiola gibi yorulmuş ve dinlenmek istiyor olabilir. Ya da kulüp ile başka türlü bir anlaşmazlık olabilir. Ailevi sebepler olabilir. İtalya Milli Takımı olabilir. Ama ayrılması büyük kan kaybettirecek Juventus'a. Bu sene işleri zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus'un yeni teknik direktörü; Massimilliano Allegri. Anlaşma 2 yıllık.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Juventus'un yeni teknik direktörü; Massimilliano Allegri. Anlaşma 2 yıllık.
    Saçmalığın daniskası olmuş.Conteyi yolla yerine Allegriyi getir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Conte kendi gitti yollamadılar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Milan, Nani transferini bitirmek istiyor

Manchester United'da gözden düşen Portekizli futbolcu Milan yolunda. İtalyan ekibi yıldız futbolcu için 6.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Kaynak: Daily Star

Inter istiyor...

Dünya Kupası'nda parlayan isimlerden Medel için Inter'in devrede olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Wales Online

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Juventus Facebook sayfasında büyük tepki var Allegri kararına

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fazla barınamaz ki Şampiyonlar Ligi'nde final falan oynucak anca öyle bir şey olur ama Juventus taraftarı ufacık olaylarda Allegri'ye saracak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim'den sonra Mancini nasıl gönderildiyse aynı şekinde bu da gönderilecek gibi geliyor bana. Sıradaki teknik adam başarılı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu sene favorim Roma. Çok iyi transferler yaptılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İturbe Roma'da. 25m€.

Mesaj Yetkileri