Hooop bir kolay lokma daha gelmiş Eyüpspor'unda üstünü çizelim
Skorlardan sonrada play-off hedefimi aha yazdım burayadaha azı kesmez
![]()
Hele 6-0 Ankara maçından itibaren Süper Lig'i düşünmeye başlamadım değil (:
Hooop bir kolay lokma daha gelmiş Eyüpspor'unda üstünü çizelim
Skorlardan sonrada play-off hedefimi aha yazdım burayadaha azı kesmez
![]()
Hele 6-0 Ankara maçından itibaren Süper Lig'i düşünmeye başlamadım değil (:
Rüyaymış o seri. Hatta kabusmuş ; uyandık Süper Lig , Play-Off ilk sezon imkansız
PTT 1. LİG'DE İLK YARI SONA ERDİ !
11. Hafta
Gençlerbirliği ile oynadığımız maçın ekran görüntüsü alamadım. 3-1 mağlup olduk. Kötü oynadık güçlü rakibe karşı.
12. Hafta
Çok çok çok şanssız bir mağlubiyet aldık. Maçın baştan sona tek hakimi bizdik ama 2 atakta 2 gol attı Manisaspor.
13. Hafta
Önemli oyuncularımızın sakat oluşu tüm maçlarda zorlanmamıza neden oluyor. Bu zorlanmada tecrübesizliğimizden dolayı mağlubiyetlere neden oluyor.
14. Hafta
Son dakikada kurtarabildik beraberliği. Hem sakatımız çok hemde kötü oynuyoruz.
15. Hafta
Şu berbat serideki tek galibiyetimiz.
16. Hafta
Her hafta bir 11 oyuncumuz sakat. Bir türlü tam kadro çıkamıyoruz maçlara. Moraller de bozuk olunca bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor.
17. Hafta
Sezonun ilk yarısını da mağlubiyetle kapattık.
Puan Durumu
Play-Off hayalleri suya düştü. Kovulmadan ve küme düşmeden sezonu tamamlarsak iyi olacak.
Bergama Belediyespor pilot kulübümüz oldu.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA HEYECAN SÜRÜYOR !
ZTK 3. Tur
Güçsüz rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet aldık. Bu kariyerimde ilk kez Türkiye Kupası'nda 4. Tur'a yükseldik.
ZTK 4. Tur
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda Süper Lig ekiplerinden Elazığspor ile eşleştik. Bu maçın da ekran görüntüsünü alamadım. Maça iyi başladık. 1-0 öne geçtik. Daha sonra Elazığspor uzun süre baskısı sonucu 1-1'i yakaladı. Başka gol olmayınca maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk yarısında çok iyi oynadık fakat gol bulamadık. Uzatmaların ikinci yarısında kornerden yediğimiz gol sonra 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'na 4. Tur'da veda ettik.
Mersin İdman Yurdu ve Orduspor'dan gelen teklifleri reddettim. Kovulmadığım veya çok cazip bir teklif gelmediği sürece Altınordu'dan ayrılmayı düşünmüyorum.