Basarilar![]()
Basarilar![]()
Klübümüze geldiğimizde ilk iş olarak başkan ve asistanımla bir toplantı yaptım. Özellikle klübün altyapı tesisleri hakkında detaylı bilgiler aldım ve beni gerçekten tatmin etti.
Daha sonra başkan ilk sezon bütçesini ve hedeflerini açıkladı. Ben inanamadım ancak klübün kasasını bana gösterdiğinde acı durumu kavrayabildim: Klübün kasasında örümcek ağları vardı resmen...
Klüp elindeki oyuncuların maaşlarını zor ödüyor. Ancak eldeki oyuncular bu ligden çıkmaya müsait değil. Mecburen birkaç oyuncu satıp en azından maaş parasından bütçe oluşturmamız lazım.
İlk iş olarak klüpteki vasıfsız personellerin hepsini yolladım. Gençlik gelişim sorumlusunu da gönderecektim ancak son anda belki bir işe yarar diyerekten göndermekten vazgeçtim. Ancak elde kalanlarda en fazla vasat durumda. Bu yüzden bu sezonluk asistan menajerimi ve gözlemcimi değiştirmedim. Ancak birer fizyoterapist ve antröner ile personel kadromuzu güçlendirdim. Gönül isterdi ki alabielceğim en iyi personelleri alayım ama mali durumuz pe kiyi değil ne yazık ki.
Ardından çıktım Turgutlu sokaklarına topa vurmayı bilen tanıdık varsa klübe yollayın bir deneyelim diye haber saldım. En azından gözlemcilik masraflarını azalmış oluruz.
Spoiler: Personel Kadromuz