1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post

Bana kalırsa Oğuzhan-Lanzini ikilisi aynı anda sahada olsa daha iyi olur. Top senin ayağında olsun , sürekli defans yapıp rakip kovalamak zorunda kalma.
    Zaten bu şekilde daha iyi oynuyoruz.Geçen sene en iyi futbolumuzu Fernandes Oguzhan 2'lisi aynı anda sahada varken oynuyorduk.Mehmet Demirkolun dediği gibi Veli Kavlak zaten 2 kişilik oynuyor hatta Velinin oynamadığı maçlarda bile Fernandes, Oguzhan, Atiba olarakta etkiliydik.

Benim bu seneki tek korkum sağ bek alınmaması olacak.Serdarla gitmiyor orası.Şimdi Serdar oynamasa Atibayı oraya koyacak bu seferde ortasahamızdaki güç azalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Zaten bu şekilde daha iyi oynuyoruz.Geçen sene en iyi futbolumuzu Fernandes Oguzhan 2'lisi aynı anda sahada varken oynuyorduk.Mehmet Demirkolun dediği gibi Veli Kavlak zaten 2 kişilik oynuyor hatta Velinin oynamadığı maçlarda bile Fernandes, Oguzhan, Atiba olarakta etkiliydik.

Benim bu seneki tek korkum sağ bek alınmaması olacak.Serdarla gitmiyor orası.Şimdi Serdar oynamasa Atibayı oraya koyacak bu seferde ortasahamızdaki güç azalıyor.
    Aynen öyle. Oğuzhan'a yardımcı olacak oyuncu olmadığında Atiba'dan ekstra bir katkı, az biraz Gökhan'ın pas trafiğine katılması falan anca oluyordu ama Ozi dışında topu ayağında tutacak biri daha olduğunda otomatikman savunma da rahatlıyor. Topun peşinden koşmuyoruz da topu koşturuyoruz.

Mesaj Yetkileri