1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

San Marino olarak aldığımız biletleri size satıp fazladan seyirci avantajı sağlayacağız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    San Marino olarak aldığımız biletleri size satıp fazladan seyirci avantajı sağlayacağız
    Sen kafanı takma gün gelecek Romayı olduğu gibi tüm italyayı turuncu yapacağız. Adana arkanda merak etme.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sözleşme teklif ettik gelirse sezon sonunda bedelsiz gelecek.

950,000 TL ye Fenerbahçe ile anlaştık. Gelmek üzere.

1,4 M verdim ama Ajax peşinde idi vardır bir hikmeti dedim aldım.

Haftalık 102,000 TL verip aklını çeldim. Sezon sonunda aramıza katılacak. Bedelsiz. Şenerin veliahtını bulduk. Sağ bekimizide aldık. Böyle birde stoper ile sol beke bulsam süper olur.

Yine Fenerbahçeden aldım. Ama bu sefer bedel ödemedik. Bu arada Fenerbahçe orjinli oyuncularımız çoğaldı. Recep Niyaz-Selçük serbest-Cengiz- Mehdi Akgül ve son olarak Metin oldu. Aklımda olanlar bunlar ki daha öncede aldıklarım oldu.

Üniversidad Catolica dan 1,5 M TL vererek aldım. Tabi bunu 1,5 yıl önce almıştım ama anca geldi. Neden aldığımı bilmiyorum. Belki ilerde para eder düşüncesi ile almış olabilirim.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sen kafanı takma gün gelecek Romayı olduğu gibi tüm italyayı turuncu yapacağız. Adana arkanda merak etme.
    Transferler müthiş Brezilyali elemanı çok beğendim ama bu kuracı Figo varken işimiz zor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Transferler müthiş Brezilyali elemanı çok beğendim ama bu kuracı Figo varken işimiz zor
    Valla o brezilyalı gelsin diye dua ediyorum. Kakuta mırın kırın ediyor sezon sonu yolları ayırabilirim. Yerine bu iyi olur.

Mesaj Yetkileri