1 ile 30 arası toplam 280 sonuç

Konu: Asalet Mecbur Kılar | Galatasaray | 11. Sezon

Hybrid View

Trabzonspor o.O bu oyunda neden böyle oluyor hep cardozo yarar sağlıyo gibi görünüyo yaşına oranla

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Cardozo vaaaayyyy yalnız bu sene superlig olur birde serkanla bi kişi daha var ilk sözleşmelerini fesh etmişsin sonra geri almışsın onu anlayamadım
    Öyle ha deyince çıkılmıyor Süper Lig'e Serkan ile Tugay'ı önce aldım sonra sözleşmelerini feshettim.

Quote Originally Posted by EmircanSaygin View Post
    Lig çok iyi gidiyor, ZTK'da da Konya'yı geçersin çok rahat
    Senin nazarın değdi takıma :P

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Cardozo'dan memnun musun bari?
    Çok memnun olduğum söylenemez ama zaten benim forvetlerime çok iş düşmüyor genel olarak

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Trabzonspor o.O bu oyunda neden böyle oluyor hep cardozo yarar sağlıyo gibi görünüyo yaşına oranla
    Ne zaman FM oynasam hep Trabzonspor küme düşüyor ben de anlamadım Yani şimdilik çok şikayetçi değilim Cardozo'dan.

PTT 1. LİG'DE İLK YARININ SONUNA DOĞRU GELİRKEN

11. Hafta

Çok güzel oynadık ve çok rahat bir galibiyet aldık. Orta sahalarımız takımı skor anlamında taşıyor.

12. Hafta

İki stoperim de sakat maç öncesi. Bir de maç içinde geriye düşüyoruz. Beraberliği yakaladıktan sonra oyun tek kale oynanıyor. Sayısız gol pozisyonuna girdim. Hakem rakamla 3 yazıyla üç dakika uzatma verdi. İBBSK'nın kalecisi degajla oyunu başlattı. Yarı sahamıza gelen topa Narvaez orta sahanın biraz ilerisinden kafasının ucuyla dokundu. Top zıplaya zıplaya ağlarımıza gitti...

13. Hafta

Stoperler yine sakat. Yine 3 dakika uzatma verilmiş. Son dakikalarda +3'ü de geçti zaman. Ben aut kullanarak oyunu başlatacağım. Ben kazandık diye sevinç naraları atıyorum ve sonuç.

14. Hafta

İlk yarıda 2 oyuncum sakatlandı. İkinci yarıda geride olduğumuz için oyuncu değiştirdikten sonra bir oyuncum daha sakatlanınca 10 kişi devam ettik oyuna neyseki 1 puan aldık en azından.

Puan Durumu

Allah Kerim... Çok sinirlendim daha fazla devam edemedim oyuna. Gece devam edeceğim artık sinirim yatışınca. As oyuncuların da 5 tanesi sakat ne yapacağız bakalım.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR !

ZTK 3. Tur

Nasıl oluyorsa hiç bir rakibimiz karşısında varlık gösteremiyoruz son maçlarda. Türkiye Kupası'nda da "3. Tur Laneti" kaldığı yerden devam ediyor.

Tavşanlı Linyitspor'dan gelen teklifi de reddettim.

Mesaj Yetkileri