Originally Posted by
Leonadias
Cardozo vaaaayyyy

yalnız bu sene superlig olur

birde serkanla bi kişi daha var ilk sözleşmelerini fesh etmişsin sonra geri almışsın onu anlayamadım

Öyle ha deyince çıkılmıyor Süper Lig'e

Serkan ile Tugay'ı önce aldım sonra sözleşmelerini feshettim.

Originally Posted by
EmircanSaygin
Lig çok iyi gidiyor, ZTK'da da Konya'yı geçersin çok rahat

Senin nazarın değdi takıma :P

Originally Posted by
RodiMood
Cardozo'dan memnun musun bari?

Çok memnun olduğum söylenemez ama zaten benim forvetlerime çok iş düşmüyor genel olarak

Originally Posted by
BMAais28
Trabzonspor o.O bu oyunda neden böyle oluyor hep

cardozo yarar sağlıyo gibi görünüyo yaşına oranla
Ne zaman FM oynasam hep Trabzonspor küme düşüyor ben de anlamadım

Yani şimdilik çok şikayetçi değilim Cardozo'dan.
PTT 1. LİG'DE İLK YARININ SONUNA DOĞRU GELİRKEN
11. Hafta
Çok güzel oynadık ve çok rahat bir galibiyet aldık. Orta sahalarımız takımı skor anlamında taşıyor.
12. Hafta
İki stoperim de sakat maç öncesi. Bir de maç içinde geriye düşüyoruz. Beraberliği yakaladıktan sonra oyun tek kale oynanıyor. Sayısız gol pozisyonuna girdim. Hakem rakamla 3 yazıyla üç dakika uzatma verdi. İBBSK'nın kalecisi degajla oyunu başlattı. Yarı sahamıza gelen topa Narvaez orta sahanın biraz ilerisinden kafasının ucuyla dokundu. Top zıplaya zıplaya ağlarımıza gitti...
13. Hafta
Stoperler yine sakat. Yine 3 dakika uzatma verilmiş. Son dakikalarda +3'ü de geçti zaman. Ben aut kullanarak oyunu başlatacağım. Ben kazandık diye sevinç naraları atıyorum ve sonuç.
14. Hafta
İlk yarıda 2 oyuncum sakatlandı. İkinci yarıda geride olduğumuz için oyuncu değiştirdikten sonra bir oyuncum daha sakatlanınca 10 kişi devam ettik oyuna neyseki 1 puan aldık en azından.
Puan Durumu
Allah Kerim... Çok sinirlendim daha fazla devam edemedim oyuna. Gece devam edeceğim artık sinirim yatışınca. As oyuncuların da 5 tanesi sakat ne yapacağız bakalım.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR !
ZTK 3. Tur
Nasıl oluyorsa hiç bir rakibimiz karşısında varlık gösteremiyoruz son maçlarda. Türkiye Kupası'nda da "3. Tur Laneti" kaldığı yerden devam ediyor.
Tavşanlı Linyitspor'dan gelen teklifi de reddettim.