Cardozo'dan memnun musun bari?![]()
Cardozo'dan memnun musun bari?![]()
Trabzonspor o.O bu oyunda neden böyle oluyor hepcardozo yarar sağlıyo gibi görünüyo yaşına oranla
Öyle ha deyince çıkılmıyor Süper Lig'eSerkan ile Tugay'ı önce aldım sonra sözleşmelerini feshettim.
Senin nazarın değdi takıma :P
Çok memnun olduğum söylenemez ama zaten benim forvetlerime çok iş düşmüyor genel olarak
Ne zaman FM oynasam hep Trabzonspor küme düşüyor ben de anlamadımYani şimdilik çok şikayetçi değilim Cardozo'dan.
PTT 1. LİG'DE İLK YARININ SONUNA DOĞRU GELİRKEN
11. Hafta
Çok güzel oynadık ve çok rahat bir galibiyet aldık. Orta sahalarımız takımı skor anlamında taşıyor.
12. Hafta
İki stoperim de sakat maç öncesi. Bir de maç içinde geriye düşüyoruz. Beraberliği yakaladıktan sonra oyun tek kale oynanıyor. Sayısız gol pozisyonuna girdim. Hakem rakamla 3 yazıyla üç dakika uzatma verdi. İBBSK'nın kalecisi degajla oyunu başlattı. Yarı sahamıza gelen topa Narvaez orta sahanın biraz ilerisinden kafasının ucuyla dokundu. Top zıplaya zıplaya ağlarımıza gitti...
13. Hafta
Stoperler yine sakat. Yine 3 dakika uzatma verilmiş. Son dakikalarda +3'ü de geçti zaman. Ben aut kullanarak oyunu başlatacağım. Ben kazandık diye sevinç naraları atıyorum ve sonuç.
14. Hafta
İlk yarıda 2 oyuncum sakatlandı. İkinci yarıda geride olduğumuz için oyuncu değiştirdikten sonra bir oyuncum daha sakatlanınca 10 kişi devam ettik oyuna neyseki 1 puan aldık en azından.
Puan Durumu
Allah Kerim... Çok sinirlendim daha fazla devam edemedim oyuna. Gece devam edeceğim artık sinirim yatışınca. As oyuncuların da 5 tanesi sakat ne yapacağız bakalım.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR !
ZTK 3. Tur
Nasıl oluyorsa hiç bir rakibimiz karşısında varlık gösteremiyoruz son maçlarda. Türkiye Kupası'nda da "3. Tur Laneti" kaldığı yerden devam ediyor.
Tavşanlı Linyitspor'dan gelen teklifi de reddettim.
Fazla bi puan farkı yok üst sıralarla aramızda ama işimiz biraz zor olucak gbi başarılar![]()
Topa sahibiz ama puanlar veriyoruz 112 acile bir güzel forvet lazım (:
Yukarıdakilerle aranda ne var ki çıkarız biz Süper Lig'e ha diyince
Bir dahakine ilk aldığını sonra fesh ettiğini paylaş kafam karışmasın ula![]()
Sallantılar mevcut ama sezon sonunda süper lig gelicektir Cardozo flaş transfer olmuş![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Hocam bence sen kısa pas oyunundan vazgeçip direkt skora gitme amaçlı hızlı futbola geçiş yapmalısın. Topu ayağında tutuyorsun ama yüksek ihtimal çoğunlukla bu kendi yarısahanda oluyor. Eğer maçtan sonra analiz kısmında paslara bakarsan bunu muhtemelen daha çok kendi yarısahanda yaptığını göreceksin. Mesela 4-1-4-1 taktiği ile başarılı olabilirsin. Tabi ileride destek rollü bir forvet ile. Cardozo buraya gelebilir mesela. Hücumcu kanatlarda çok işine yarar.
Aynen fazla bir puan farkı yok ya çok aşağılara düşeceğiz ya yukarı çıkacağızİşimiz zor
Forvetlere pek iş düşmüyor ama Cardozo pek iyi gelmedi bize sanki.Bir dahakine önce gelenler sonra gidenler yapayım o zamanİnşallah çıkarız diyelim
İnşallah kardeşimCardozo'nun ismi yeter dedik ama katkı sağladığı söylenemez.
Kardeşim yorumların için teşekkür ederim fakat bahsettiğinin aksine topu rakip yarı sahada ayağımızda tutuyoruz. Top sadece bazı maçlarda bizim yarı sahamızda daha çok kalıyor onda da rakibin ayağında oluyor. Zaten tüm maçlarda daha çok pozisyona giren biziz. Ama çok pozisyon harcıyoruz ve rakiplerimizden çok şanssız goller yiyoruz.
PTT 1. LİG'DE İLK YARI SONA ERDİ !
15. Hafta
Haftalar sonra iyi bir oyunla galibiyet alabildik üstelik bir çok eksiğimiz olmasına rağmen.
16. Hafta
Daha çok etkili olan taraf biz olsak da 10 kişi kaldığımız için iyi bir skor diyebilirim.
17. Hafta
Cardozo'dan daha fazla gol attı iki orta sahamızda...
Puan Durumu
İlk yarıyı nispete iyi bir yerde bitirdik. İnşallah sezon sonunda Play-Off'a kalabiliriz.
Manisaspor'dan gelen teklifi de geri çevirdim.
Bu sene play off felan farketmez çıkacağız.Cardoza iyi olmuş ama golleri süleymanov atıyor![]()
Tamam'dır çıkarız biz (:
Bir sistem değişikliğine mi gittik yoksa aynı mı , sanki değişti gibi geldi.
Çok büyük sakatlıklar olmazsa 2.yarı toparlanır uçuşa geçeriz, çıkarızzz
Aynen Süleymanov en golcü oyuncumuzÇıkma işi biraz yaş
Ah be Leonidas bi çıkayım ilk işim kupayı evine getirmek olacakYok sistem aynı
GEÇEMEDİK
PTT 1. LİG'DE İKİNCİ YARI BAŞLADI !
18. Hafta
Play-Off da zora giriyor yavaş yavaş.
19. Hafta
9 kişi ile bu kadar oluyor...
20. Hafta
Çok kötü oynuyoruz bu sezon.
21. Hafta
Maçı izlemedim bile ne olduğu hakkında fikrim yok. Bu mağlubiyetin ardından takımla " kötü gidişatı durdurmaları" için toplantı yaptım.
Puan Durumu
Artık bu sezondan ümitlerimizi kestik. Sezon sonunda Play-Off'a kalamazsak istifa etmeyi bile düşünüyorum. Önümüzdeki sezonda taktik değişikliğine gideceğim. Bu sezona kafa olarak bitirdim.
Karşıyaka'dan gelen teklifi de reddettim.
FUTBOLCU TRANSFERLERİ
GİDENLER
Harun Balcı Karşıyaka'ya kiralandı.
Hakkı Kızıltan Güngörenspor'a kiralandı.
Eyüp Demir Altay'a kiralandı.
Bilal Kısa bedelsiz olarak İskenderun Demir-Çelikspor'a satıldı.
Semih Orbay bedelsiz olarak Dardanelspor'a satıldı.
PTT 1. LİG DEVAM EDİYOR !
22. Hafta
Mersin İdman Yurdu = Takım moral sponsoru
23. Hafta
Lig sonuncusu da farklı yenerek iyice morallendik.
24. Hafta
İyi oynamaya başladık. Deplasmanda da farklı bir galibiyet daha.
25. Hafta
Güçlü rakibimiz karşısında öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık.
26. Hafta
Deplasmanda 3 kez öne geçtik ama her seferinde geri döndüler. Neyse yine de iyi bir skor güçlü rakibe karşı.
Puan Durumu
İnşallah sezon sonunda Play-Off'a kalacağız.
Biraz zorlamayla Play-off a kalabiliriz. O değilde ben hala Trabzonspor'da kaldımAdamlar Ptt ye düşmüşler.
O değil Trabzonspor'u yeni görüyorummaç sonuçları yüzdelere bakıp geçerken isimleri okumuyoruz
kötü geçen bir kaç maç sonrası gelen transferlerle ikinci yarı düzeltmişiz , ara sıra tökezleme çok rahat Süper Lig'deyiz
![]()
Fm 15 de TS ile oynamak çok zevkli olacak adamlar 10 tane Türk aldıAltınorduya gelince playoff lara kalalım en azından,belki çıkarız
![]()
@pusanhan01 kariyerinde bursa düştü düşecek, @burakdinc sende de trabzon düşmüş. 5 büyüklere ne olmuş yav. #fm08 geldi aklıma trabzon o seride bir kariyerimde düşmüştü. iyi gidiyorsun. play-off gelir bence.
Söylediğin gibi biraz daha zorlarsak Play-Off'a kalacağız. Biraz avantajlı olduğumuzu söyleyebilirim. Trabzonspor benim tüm FM14 kariyerlerimde küme düştü
Gelen transfer olmadı hepsi gidenler onlar![]()
Kalacağız inşallah
Trabzonspor benim tüm FM14 kariyerlerimde küme düştü ben şaşırmıyorum artık fazla. İnşallah gelir Play-Off
PTT 1. LİG'DE SONA DOĞRU GELİNİYOR !
27. Hafta
Cardozo ilk kez takımımızı sırtlayan isim oldu. Zor da olsa tek golle kazandık.
28. Hafta
Lig ikincisine deplasmanda konuk olduk. Çok da iyi oynadık fakat kazanan rakibimiz oldu.
29. Hafta
Muhteşem bir galibiyet oldu muhteşem...
Puan Durumu
Puanlar birbirine çok yakın. Play-Off'u zorlamaya devam ediyoruz.
Boluspor ve Kartalspor'dan gelen teklifleri reddettim.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !
Sezonun bitimine 5 hafta kala Süper Lig'in önemli ekiplerinden biri teknik direktörünü kovdu. İş başvuruları olumlu neticelendi. Kalan 5 haftada ve önümüzdeki sezon Süper Lig'in önemli ekiplerinden birinin menajerliğini yürüteceğim.
Last edited by burakdinc : 25.Temmuz.2014 at 12:40
Dostum keşke devam etseydin. Bu kadar emekten sonra ayrılman olmadı.
Yeni takımında başarılar dilerim.
Haydaa çıksaydık altınorduyla bi süper lige önce ...
Altınordu ile devam etsek daha iyi olabilirdi. Ancak karar senin![]()
Başarı dileğin için teşekkürler.Kalmayı isterdim fakat yönetmek istediğim 4 takımdan biri ile anlaşınca maalesef Altınordu ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
Süper Lig'e çıktık ama Altınordu ile değil
Ayrılmanın zamanı gelmişti artık sanırım ama çok keyif aldığımı belirtmeden edemeyeceğim.
4 sezon çalıştırdığım Altınordu kulübünün "Sevdiği Kişiler"in arasına girdiğim için mutluyum.
Bursaspor'un Ertuğrul Sağlam'ı kovmasının ardından başvurduğum menajerlik görevinde görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Bursaspor'un yeni menajeri oldum.
TAKIM
BURSASPOR
Bursaspor 1963 yılında Bursa'da kurulan spor kulübüdür. Daha çok futbol branşıyla tanınan spor kulübü, futbol branşının yanı sıra masa tenisi, voleybol, yüzme, boks ve atletizm dallarında faaliyet göstermektedir. Kulübün renkleri yeşil beyazdır.
LOGO
BAŞKAN
Ender Şerifoğlu
STADYUM
Timsah Arena
TARAFTAR GRUBU
TEXAS
KADRODAN ÖNEMLİ İSİMLER
Robin Yalçın
Rocco Cobelli
Virgil Misidjan
Edgar Salli
Luis Caballero
yeni takımında başarılar.![]()
Yeni takımında başarılar dilerim. Ayrılık yazındaki Yeşil-Beyaz dan bilmeliydim.
Ya kardeşim nedir bu Bursa sevgisi. Maşallah herkes Bursa kariyeri yapıyor. Azcık da Adana taraftarı olun ona yönelin.![]()
Hayırlı olsun takımda güzel de Altınordu'yu lige bir çıkaraydık.
Teşekkürler
Evet yeşil renkle ipucu vermiştim ama herkes Altınordu derdinde olunca fark edilmedi.Bursa sevgisi olduğundan değil ya durumu iyi geldi o yüzden geçtim
SPOR TOTO SÜPER LİG'DE HEYECAN HAD SAFHADA !
28. Hafta
Bursaspor kariyerimize bomba gibi bir giriş yapıyoruz. Kırmızı kartın etkisi çok büyük oldu tabiki.
29.Hafta
Çok zorlu bir maç olsa da 9 golün 5'ini atarak 3 puana uzandık.
30. Hafta
Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da Timsah Arena'dan çıkamadı. Yine kırmızı kartın etkisi çok büyük oldu.
31.Hafta
Kayserispor geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişti. O ikinci penaltıyı kaçırmak 3 puana mâl oldu bize.
Puan Durumu
Kalan 3 haftada ligin son üç sırasındaki takımlarla oynacağız. Tüm maçlarımızı kazanıp Avrupa biletini almak istiyoruz.
Yeni takımında başarılarFB-GS maçları çok iyi.
Çok pozisyon veriyoruz ama daha taktiğe ısınmaları lazım o yüzden es geçelim onuda Avrupa çok uzak değil ama biraz zor![]()
Altınordu ile yapabileceklerimizi yaptık artık.Taktiğe yatkınlık baya düşük ve takımda hiç yedek oyuncu yok.
Teşekkürler. Bu kadar iyi bir başlangıç beklemiyordum
SPOR TOTO SÜPER LİG SONA ERDİ !
32. Hafta
Çok zorlandık ama kazanmasını bildik.
33. Hafta
Zorlu rakibimizi rahat geçtik.
34. Hafta
Çok erken 10 kişi kaldık. Çok zorlu geçti maç. Avrupa Ligi'ne gidebilmek için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Zorlandık fakat kazandık.
Puan Durumu
Takımı aldığımda 9. sıradaydı. Son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik alarak ligi 5. tamamlayıp Avrupa Ligi vizesi aldık.