Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 280 sonuç

Konu: Asalet Mecbur Kılar | Galatasaray | 11. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Cardozo'dan memnun musun bari?

Trabzonspor o.O bu oyunda neden böyle oluyor hep cardozo yarar sağlıyo gibi görünüyo yaşına oranla

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Cardozo vaaaayyyy yalnız bu sene superlig olur birde serkanla bi kişi daha var ilk sözleşmelerini fesh etmişsin sonra geri almışsın onu anlayamadım
    Öyle ha deyince çıkılmıyor Süper Lig'e Serkan ile Tugay'ı önce aldım sonra sözleşmelerini feshettim.

Quote Originally Posted by EmircanSaygin View Post
    Lig çok iyi gidiyor, ZTK'da da Konya'yı geçersin çok rahat
    Senin nazarın değdi takıma :P

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Cardozo'dan memnun musun bari?
    Çok memnun olduğum söylenemez ama zaten benim forvetlerime çok iş düşmüyor genel olarak

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Trabzonspor o.O bu oyunda neden böyle oluyor hep cardozo yarar sağlıyo gibi görünüyo yaşına oranla
    Ne zaman FM oynasam hep Trabzonspor küme düşüyor ben de anlamadım Yani şimdilik çok şikayetçi değilim Cardozo'dan.

PTT 1. LİG'DE İLK YARININ SONUNA DOĞRU GELİRKEN

11. Hafta

Çok güzel oynadık ve çok rahat bir galibiyet aldık. Orta sahalarımız takımı skor anlamında taşıyor.

12. Hafta

İki stoperim de sakat maç öncesi. Bir de maç içinde geriye düşüyoruz. Beraberliği yakaladıktan sonra oyun tek kale oynanıyor. Sayısız gol pozisyonuna girdim. Hakem rakamla 3 yazıyla üç dakika uzatma verdi. İBBSK'nın kalecisi degajla oyunu başlattı. Yarı sahamıza gelen topa Narvaez orta sahanın biraz ilerisinden kafasının ucuyla dokundu. Top zıplaya zıplaya ağlarımıza gitti...

13. Hafta

Stoperler yine sakat. Yine 3 dakika uzatma verilmiş. Son dakikalarda +3'ü de geçti zaman. Ben aut kullanarak oyunu başlatacağım. Ben kazandık diye sevinç naraları atıyorum ve sonuç.

14. Hafta

İlk yarıda 2 oyuncum sakatlandı. İkinci yarıda geride olduğumuz için oyuncu değiştirdikten sonra bir oyuncum daha sakatlanınca 10 kişi devam ettik oyuna neyseki 1 puan aldık en azından.

Puan Durumu

Allah Kerim... Çok sinirlendim daha fazla devam edemedim oyuna. Gece devam edeceğim artık sinirim yatışınca. As oyuncuların da 5 tanesi sakat ne yapacağız bakalım.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR !

ZTK 3. Tur

Nasıl oluyorsa hiç bir rakibimiz karşısında varlık gösteremiyoruz son maçlarda. Türkiye Kupası'nda da "3. Tur Laneti" kaldığı yerden devam ediyor.

Tavşanlı Linyitspor'dan gelen teklifi de reddettim.

Fazla bi puan farkı yok üst sıralarla aramızda ama işimiz biraz zor olucak gbi başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Topa sahibiz ama puanlar veriyoruz 112 acile bir güzel forvet lazım (:
    Yukarıdakilerle aranda ne var ki çıkarız biz Süper Lig'e ha diyince

Bir dahakine ilk aldığını sonra fesh ettiğini paylaş kafam karışmasın ula

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Sallantılar mevcut ama sezon sonunda süper lig gelicektir Cardozo flaş transfer olmuş
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam bence sen kısa pas oyunundan vazgeçip direkt skora gitme amaçlı hızlı futbola geçiş yapmalısın. Topu ayağında tutuyorsun ama yüksek ihtimal çoğunlukla bu kendi yarısahanda oluyor. Eğer maçtan sonra analiz kısmında paslara bakarsan bunu muhtemelen daha çok kendi yarısahanda yaptığını göreceksin. Mesela 4-1-4-1 taktiği ile başarılı olabilirsin. Tabi ileride destek rollü bir forvet ile. Cardozo buraya gelebilir mesela. Hücumcu kanatlarda çok işine yarar.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Fazla bi puan farkı yok üst sıralarla aramızda ama işimiz biraz zor olucak gbi başarılar
    Aynen fazla bir puan farkı yok ya çok aşağılara düşeceğiz ya yukarı çıkacağız İşimiz zor

Topa sahibiz ama puanlar veriyoruz 112 acile bir güzel forvet lazım (:
    Yukarıdakilerle aranda ne var ki çıkarız biz Süper Lig'e ha diyince

Bir dahakine ilk aldığını sonra fesh ettiğini paylaş kafam karışmasın ula
    Forvetlere pek iş düşmüyor ama Cardozo pek iyi gelmedi bize sanki.Bir dahakine önce gelenler sonra gidenler yapayım o zaman İnşallah çıkarız diyelim

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Sallantılar mevcut ama sezon sonunda süper lig gelicektir Cardozo flaş transfer olmuş
    İnşallah kardeşim Cardozo'nun ismi yeter dedik ama katkı sağladığı söylenemez.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Hocam bence sen kısa pas oyunundan vazgeçip direkt skora gitme amaçlı hızlı futbola geçiş yapmalısın. Topu ayağında tutuyorsun ama yüksek ihtimal çoğunlukla bu kendi yarısahanda oluyor. Eğer maçtan sonra analiz kısmında paslara bakarsan bunu muhtemelen daha çok kendi yarısahanda yaptığını göreceksin. Mesela 4-1-4-1 taktiği ile başarılı olabilirsin. Tabi ileride destek rollü bir forvet ile. Cardozo buraya gelebilir mesela. Hücumcu kanatlarda çok işine yarar.
    Kardeşim yorumların için teşekkür ederim fakat bahsettiğinin aksine topu rakip yarı sahada ayağımızda tutuyoruz. Top sadece bazı maçlarda bizim yarı sahamızda daha çok kalıyor onda da rakibin ayağında oluyor. Zaten tüm maçlarda daha çok pozisyona giren biziz. Ama çok pozisyon harcıyoruz ve rakiplerimizden çok şanssız goller yiyoruz.

PTT 1. LİG'DE İLK YARI SONA ERDİ !

15. Hafta

Haftalar sonra iyi bir oyunla galibiyet alabildik üstelik bir çok eksiğimiz olmasına rağmen.

16. Hafta

Daha çok etkili olan taraf biz olsak da 10 kişi kaldığımız için iyi bir skor diyebilirim.

17. Hafta

Cardozo'dan daha fazla gol attı iki orta sahamızda...

Puan Durumu

İlk yarıyı nispete iyi bir yerde bitirdik. İnşallah sezon sonunda Play-Off'a kalabiliriz.

Manisaspor'dan gelen teklifi de geri çevirdim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu sene play off felan farketmez çıkacağız.Cardoza iyi olmuş ama golleri süleymanov atıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tamam'dır çıkarız biz (:
    Bir sistem değişikliğine mi gittik yoksa aynı mı , sanki değişti gibi geldi.

Çok büyük sakatlıklar olmazsa 2.yarı toparlanır uçuşa geçeriz, çıkarızzz

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Bu sene play off felan farketmez çıkacağız.Cardoza iyi olmuş ama golleri süleymanov atıyor
    Aynen Süleymanov en golcü oyuncumuz Çıkma işi biraz yaş

Tamam'dır çıkarız biz (:
    Bir sistem değişikliğine mi gittik yoksa aynı mı , sanki değişti gibi geldi.
    Ah be Leonidas bi çıkayım ilk işim kupayı evine getirmek olacak Yok sistem aynı

Çok büyük sakatlıklar olmazsa 2.yarı toparlanır uçuşa geçeriz, çıkarızzz
    GEÇEMEDİK

PTT 1. LİG'DE İKİNCİ YARI BAŞLADI !

18. Hafta

Play-Off da zora giriyor yavaş yavaş.

19. Hafta

9 kişi ile bu kadar oluyor...

20. Hafta

Çok kötü oynuyoruz bu sezon.

21. Hafta

Maçı izlemedim bile ne olduğu hakkında fikrim yok. Bu mağlubiyetin ardından takımla " kötü gidişatı durdurmaları" için toplantı yaptım.

Puan Durumu

Artık bu sezondan ümitlerimizi kestik. Sezon sonunda Play-Off'a kalamazsak istifa etmeyi bile düşünüyorum. Önümüzdeki sezonda taktik değişikliğine gideceğim. Bu sezona kafa olarak bitirdim.

Karşıyaka'dan gelen teklifi de reddettim.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

FUTBOLCU TRANSFERLERİ

GİDENLER

Harun Balcı Karşıyaka'ya kiralandı.

Hakkı Kızıltan Güngörenspor'a kiralandı.

Eyüp Demir Altay'a kiralandı.

Bilal Kısa bedelsiz olarak İskenderun Demir-Çelikspor'a satıldı.

Semih Orbay bedelsiz olarak Dardanelspor'a satıldı.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

PTT 1. LİG DEVAM EDİYOR !

22. Hafta

Mersin İdman Yurdu = Takım moral sponsoru

23. Hafta

Lig sonuncusu da farklı yenerek iyice morallendik.

24. Hafta

İyi oynamaya başladık. Deplasmanda da farklı bir galibiyet daha.

25. Hafta

Güçlü rakibimiz karşısında öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık.

26. Hafta

Deplasmanda 3 kez öne geçtik ama her seferinde geri döndüler. Neyse yine de iyi bir skor güçlü rakibe karşı.

Puan Durumu

İnşallah sezon sonunda Play-Off'a kalacağız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Biraz zorlamayla Play-off a kalabiliriz. O değilde ben hala Trabzonspor'da kaldım Adamlar Ptt ye düşmüşler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

O değil Trabzonspor'u yeni görüyorum maç sonuçları yüzdelere bakıp geçerken isimleri okumuyoruz kötü geçen bir kaç maç sonrası gelen transferlerle ikinci yarı düzeltmişiz , ara sıra tökezleme çok rahat Süper Lig'deyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Fm 15 de TS ile oynamak çok zevkli olacak adamlar 10 tane Türk aldı Altınorduya gelince playoff lara kalalım en azından,belki çıkarız

@pusanhan01 kariyerinde bursa düştü düşecek, @burakdinc sende de trabzon düşmüş. 5 büyüklere ne olmuş yav. #fm08 geldi aklıma trabzon o seride bir kariyerimde düşmüştü. iyi gidiyorsun. play-off gelir bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Biraz zorlamayla Play-off a kalabiliriz. O değilde ben hala Trabzonspor'da kaldım Adamlar Ptt ye düşmüşler.
    Söylediğin gibi biraz daha zorlarsak Play-Off'a kalacağız. Biraz avantajlı olduğumuzu söyleyebilirim. Trabzonspor benim tüm FM14 kariyerlerimde küme düştü

O değil Trabzonspor'u yeni görüyorum maç sonuçları yüzdelere bakıp geçerken isimleri okumuyoruz kötü geçen bir kaç maç sonrası gelen transferlerle ikinci yarı düzeltmişiz , ara sıra tökezleme çok rahat Süper Lig'deyiz
    Gelen transfer olmadı hepsi gidenler onlar

Fm 15 de TS ile oynamak çok zevkli olacak adamlar 10 tane Türk aldı Altınorduya gelince playoff lara kalalım en azından,belki çıkarız
    Kalacağız inşallah

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    @pusanhan01 kariyerinde bursa düştü düşecek, @burakdinc sende de trabzon düşmüş. 5 büyüklere ne olmuş yav. #fm08 geldi aklıma trabzon o seride bir kariyerimde düşmüştü. iyi gidiyorsun. play-off gelir bence.
    Trabzonspor benim tüm FM14 kariyerlerimde küme düştü ben şaşırmıyorum artık fazla. İnşallah gelir Play-Off

PTT 1. LİG'DE SONA DOĞRU GELİNİYOR !

27. Hafta

Cardozo ilk kez takımımızı sırtlayan isim oldu. Zor da olsa tek golle kazandık.

28. Hafta

Lig ikincisine deplasmanda konuk olduk. Çok da iyi oynadık fakat kazanan rakibimiz oldu.

29. Hafta

Muhteşem bir galibiyet oldu muhteşem...

Puan Durumu

Puanlar birbirine çok yakın. Play-Off'u zorlamaya devam ediyoruz.

Boluspor ve Kartalspor'dan gelen teklifleri reddettim.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ !

Sezonun bitimine 5 hafta kala Süper Lig'in önemli ekiplerinden biri teknik direktörünü kovdu. İş başvuruları olumlu neticelendi. Kalan 5 haftada ve önümüzdeki sezon Süper Lig'in önemli ekiplerinden birinin menajerliğini yürüteceğim.
    Last edited by burakdinc : 25.Temmuz.2014 at 12:40

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dostum keşke devam etseydin. Bu kadar emekten sonra ayrılman olmadı.

Yeni takımında başarılar dilerim.

Haydaa çıksaydık altınorduyla bi süper lige önce ...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Altınordu ile devam etsek daha iyi olabilirdi. Ancak karar senin

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Dostum keşke devam etseydin. Bu kadar emekten sonra ayrılman olmadı.

Yeni takımında başarılar dilerim.
    Başarı dileğin için teşekkürler. Kalmayı isterdim fakat yönetmek istediğim 4 takımdan biri ile anlaşınca maalesef Altınordu ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.

Haydaa çıksaydık altınorduyla bi süper lige önce ...
    Süper Lig'e çıktık ama Altınordu ile değil

Altınordu ile devam etsek daha iyi olabilirdi. Ancak karar senin
    Ayrılmanın zamanı gelmişti artık sanırım ama çok keyif aldığımı belirtmeden edemeyeceğim.

4 sezon çalıştırdığım Altınordu kulübünün "Sevdiği Kişiler"in arasına girdiğim için mutluyum.

Bursaspor'un Ertuğrul Sağlam'ı kovmasının ardından başvurduğum menajerlik görevinde görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Bursaspor'un yeni menajeri oldum.

TAKIM
    BURSASPOR
    Bursaspor 1963 yılında Bursa'da kurulan spor kulübüdür. Daha çok futbol branşıyla tanınan spor kulübü, futbol branşının yanı sıra masa tenisi, voleybol, yüzme, boks ve atletizm dallarında faaliyet göstermektedir. Kulübün renkleri yeşil beyazdır.

LOGO

BAŞKAN

Ender Şerifoğlu

STADYUM

Timsah Arena

TARAFTAR GRUBU

TEXAS

KADRODAN ÖNEMLİ İSİMLER

Robin Yalçın

Rocco Cobelli

Virgil Misidjan

Edgar Salli

Luis Caballero

yeni takımında başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yeni takımında başarılar dilerim. Ayrılık yazındaki Yeşil-Beyaz dan bilmeliydim.

Ya kardeşim nedir bu Bursa sevgisi. Maşallah herkes Bursa kariyeri yapıyor. Azcık da Adana taraftarı olun ona yönelin.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun takımda güzel de Altınordu'yu lige bir çıkaraydık.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    yeni takımında başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yeni takımında başarılar dilerim. Ayrılık yazındaki Yeşil-Beyaz dan bilmeliydim.

Ya kardeşim nedir bu Bursa sevgisi. Maşallah herkes Bursa kariyeri yapıyor. Azcık da Adana taraftarı olun ona yönelin.
    Evet yeşil renkle ipucu vermiştim ama herkes Altınordu derdinde olunca fark edilmedi. Bursa sevgisi olduğundan değil ya durumu iyi geldi o yüzden geçtim

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE HEYECAN HAD SAFHADA !

28. Hafta

Bursaspor kariyerimize bomba gibi bir giriş yapıyoruz. Kırmızı kartın etkisi çok büyük oldu tabiki.

29.Hafta

Çok zorlu bir maç olsa da 9 golün 5'ini atarak 3 puana uzandık.

30. Hafta

Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da Timsah Arena'dan çıkamadı. Yine kırmızı kartın etkisi çok büyük oldu.

31.Hafta

Kayserispor geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişti. O ikinci penaltıyı kaçırmak 3 puana mâl oldu bize.

Puan Durumu

Kalan 3 haftada ligin son üç sırasındaki takımlarla oynacağız. Tüm maçlarımızı kazanıp Avrupa biletini almak istiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni takımında başarılar FB-GS maçları çok iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çok pozisyon veriyoruz ama daha taktiğe ısınmaları lazım o yüzden es geçelim onuda Avrupa çok uzak değil ama biraz zor

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Hayırlı olsun takımda güzel de Altınordu'yu lige bir çıkaraydık.
    Çok pozisyon veriyoruz ama daha taktiğe ısınmaları lazım o yüzden es geçelim onuda Avrupa çok uzak değil ama biraz zor
    Altınordu ile yapabileceklerimizi yaptık artık. Taktiğe yatkınlık baya düşük ve takımda hiç yedek oyuncu yok.

Yeni takımında başarılar FB-GS maçları çok iyi.
    Teşekkürler. Bu kadar iyi bir başlangıç beklemiyordum

SPOR TOTO SÜPER LİG SONA ERDİ !

32. Hafta

Çok zorlandık ama kazanmasını bildik.

33. Hafta

Zorlu rakibimizi rahat geçtik.

34. Hafta

Çok erken 10 kişi kaldık. Çok zorlu geçti maç. Avrupa Ligi'ne gidebilmek için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Zorlandık fakat kazandık.

Puan Durumu

Takımı aldığımda 9. sıradaydı. Son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik alarak ligi 5. tamamlayıp Avrupa Ligi vizesi aldık.

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri