Tebrikler. Alamadığımız Dünya kupasınıda bu turnuvada alırız.
Tebrikler. Alamadığımız Dünya kupasınıda bu turnuvada alırız.
2018 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ ANDORRA VE MACARİSTAN MAÇLARI ADAY KADROSU;
MİLLİ TAKIMA SEÇTİĞİM İLK REGEN;
2018 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ ANDORRA VE MACARİSTAN MAÇLARI;
2018 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ E GRUBU PUAN DURUMU;
Çok başarılı bir eleme geçiriyoruz , tam da bizlerin tahmin ettiği gibi ilerliyorsun (:
Regen 'de gelecekte can yakacak gibi duruyor.
İlk torbadan katılacak olmamız harika
Bu Avrupa şampiyonasında da kupayı kaldırıp 1.sıraya neden oturmayalım (:
Malta'ya aman dikkat et baya sıra atlamışlar![]()
Herşey çok güzel gidiyor, arabistan maçıda çok güzel geçmiş. Yalnız benim anlamadığım adnan nasıl bizi seçti, milli takımın başında 2022ye kadar kaldım dünya kupası için ne emre can neden januzaj bütün tekliflermi reddetti görüşmek bile istemediler
FİLDİŞİ SAHİLLERİ,KIBRIS VE DÜNYA KUPASI MAÇLARI ADAY KADROSU;
YENİ REGENİMİZ;
FİLDİŞİ SAHİLLERİ VE KIBRIS HAZIRLIK MAÇLARI;
Grubun puan takımı İran ama Uruguay ve Ukrayna bizi zorlayacak iki ekip olarak on planda birinden galibiyet alamazsak işler terse dönebilir, takım kadrosuna Emre ve Januzaj'ı katman alternatiflerini yedek kulubeni iyice guçleştirmiş ben umutluyum başarı yaşat bizeeee
DÜNYA KUPASI GRUP MAÇLARI;
2.TURDAKİ RAKİBİMİZ;
Gruptan Ukrayna ile aynı puanda 2.sırada çıktık.Ukrayna Belçika ile eşleşirken biz İngiltere ile eşleştik.
İran averaj takımı olur derken tekte kalmışız hocamDiğer maçlar biraz sıkıntılı gibi gözüksede gruptan çıkmışız . İngiltere'yi elermiyiz bu formla bilmiyorum ama al şu kupayı !
![]()
DÜNYA KUPASI 2.TUR MAÇI;
ÇEYREK FİNAL RAKİBİMİZ;
ÇEYREK FİNAL MAÇI;
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ;
Kariyer muhteşem zevkli gidiyor,Neler neler başarmışsın hocam helal olsunDünya kupası zor olacak ama alabiliriz
![]()
Brezilya zor bea (: bir de geçip İsviçre çıkarsa tadından yenmez![]()
2018 DÜNYA KUPASI FİNAL MAÇI;
DÜNYA KUPASI İLE İLGİLİ HABERLER;
VEE DÜNYA'DA İLK SIRAYA OTURDUK
İŞTE BU !!!!
Helal olsun kardeşim , içime doğmadı en kolayı o olur diye demiştim ama az kalsın veriyormuşuz kupayı , sıralamada da 1.ciyiz artık bizden büyüğü yok !
Bundan sonra finalden aşağısı kesmez dikkatli ol yuhalarızz![]()
Bence devam etme artık milli takıma![]()
Muhteşem Bir Başarı Tebrik Ederim Seni Osman Artık Bence Miladını Doldurmuş Olman Gerekebilir Milli Takım Konusunda Artık Büyük Kulüpler Seni Bekler..
Helal olsun, önce ingilizler, ruslar derken brezilyayıda devirip kupayı almışız. Final maçı zevkli ve heyecanlı olmuş teşekkürler milli takımı şahlandırdığın için![]()
Saolasın abi bundan sonra ekolüz finalden aşağısı olursa ben kendimi yuhalarım
Milli Takım devam ama bi teklif aldım onu düşünüyorum belki milli takımla beraber ona devam ederim.
Teşekkürler Kaan abi.Bir teklif var ama milli takıma da devam edicem diye düşünüyorum.
Teşekkürler![]()
Fransayla final oynarız rezerved.
TÜRKİYE İLE 2018 DÜNYA KUPASI'NI KALDIRAN OSMAN TUGAY ÜSTEL'E TEKLİFLER GELİYOR.
İLK TEKLİF;
VE LİGLERİN BAŞLAMASINA DA AZ KALDI DİYEREK TEKLİFİ KABUL ETİİM.
TAKIMA BAŞINAGELDİĞİMDE BÜTÜN HAZIRLIK MAÇLARI TAMAMLANMIŞTI O HAZIRLIK MAÇLARI;
İLK 11 VE TAKTİĞİMİZ;
Almanyada tuttuğum takımı almışız başarılar
Dunya Kupasi icin tebrikler, harika olmus.Simdi sira Dortmund`da.![]()
Güzel seçim, benderi satmışlar heralde oda olsaydı muhteşem 3lüyü tamamlıyacaktın![]()