Umutlar seneye kaldı... Yalnız o galatasaray maçı harbi şanssızlık bi gol daha atsak daha rahat olacaktık
Umutlar seneye kaldı... Yalnız o galatasaray maçı harbi şanssızlık bi gol daha atsak daha rahat olacaktık
Canlı yayın varmı bordo maçında![]()
3. olup Gidelim şu avrupayada millet San Marinolu görsün![]()
Hadi tüm San Marino seninle.
Yensen de yenilsende peşindeyiz. Go Go San Marino
Canımız sağolsun seneye inşallah
2 Puanla grubu 4.sırada bitiriyoruz onur mücadelemizde elimizden geleni yaptıkBu gruplar sayesinde itibarımız artık daha iyi transfer yapacağız
Hepinizden özür diliyorum beyler beklentilerinize karşılık veremedim
Ama itabarımız arttı
![]()
Yarın devam edeceğim iyi geceler![]()
Sorun yok Eğe. Gene iyi mücadele verdik.
Gruplar Bile Büyük Başarı Bu Sene Gruplar Seneye Son 16![]()
ŞL'de gruplara kalıp puan almak bile büyük başarı. Sen herşeyi bir kenara koy San Marino'lu regenlerden bahset bizeUmut var mı umut ?
Yapacak bir şey yok bu taraftar seninle gurur duyuyor![]()
Heykelin dikilecek San Marino meydanına bir kaç sene sonra 0 çekmemişiz ya boşver gerisini![]()
Iyiyiz iyi.![]()
Ege daha senin heykelini dikmediler mi![]()
Hepinize teşekkürler beylerRegen konusuna gelirsek daha hazır değiller 2022'ye anca yetişirler
Lig bildiğiniz gibiYorum yapacak bir şey yok
Yaf lig maçlarını direk toplu ver geç. Onlara yorum yapmaya gerek yok. Asıl milli maçlarla avrupa önemli
Bu arada senin belalın Figo banada çattı. Ona inat turu geçeceğim.![]()
Ege misafirliğe geliyoruz. Bize iyi bak. Yedir içir.
Takımı maça yardımcım çıkaracak bense San Marino geceleri nasılmış bir bakacağım.
Ege pusathan sana bir dur diyecek![]()
Kusura bakma ege az atın diye talimat verdim öyle San Marinolu dostlarımla izledim. Ama yinede biraz attılar.
Havanı fena almış adana bunda damı figonun parmağı var![]()
Adana fena haşlamışEge bunun altında kalmaz bir hazırlık maçı ayarlar =)
Adana beni de yendi hazırlık maçında bişeyler var adana da![]()
Eee geleceğin Barçası-Reali benim Adanam.![]()
O eşeklere az atın dedim dinlemediler. Adamlar atması gereken maçlarda atmıyor gidiyor az atın dediğim maçlarda kendilerini kaybeyorlar.
Müthiş Regen
San Marinolu regen çok iyi ya müthiş bir santrafor olur Gökdeniz Abisi ders versin
Marcelo nun üstüne iyi düş. Gelecekte Dünya şampiyonasında gol kralımız olacak.![]()