İyi gidiyorsun. Seneye hem seni hem Eğeyi ŞL de görmek istiyoruz.![]()
İyi gidiyorsun. Seneye hem seni hem Eğeyi ŞL de görmek istiyoruz.![]()
" Start " için güzel para (:
Teşekkürleşu kadroyla çok bişey yapamayız seneye ama katılalım gerekli takviyeleri yapacağız
Ama öncelikle bi katılalım değil mi
evet açığı tecrübeli bir isimle kapattık bakalım
GONZALO PİNEDA START'TA
Owello'nun yarattığı açığı pineda ile kapattık. Bonservis ücreti ödemeden kadromuza katılan Pineda'ya başarılar dileriz.
Yerine aldığın ismi tanımıyorum ama özellikleri gidene göre daha iyi takıma liderlik yapabilir bu adam ^^
Ben de tanımıyorum menajerler önerdi aslında profili de hoşuma gitti imzaladık bakalım ne yapacak
17-23.HAFTALAR
Spoiler: İstatistik
Spoiler: Puan Durumu
Artık ligde son düzlüğe girdik. Son 7 haftaya 7 puan önde giriyoruz. Çok büyük bir sürpriz yaşamaz isek ligde kupayı alacağımızı düşünüyorum. Bouazza'nın ikinci devre yatması beni korkuturken bu anda Vilhjalmsson ve Geynrih takımı aldı götürdü. Şampiyon olunca ŞL için iddialı bir kadro kurmak istiyoruz. İnşallah yönetim güzel bir bütçeyle bizi ödüllendirirKupada asistana vermiştik yenilmiş
Önceliğimiz lig olduğu için bu sene kupaya pek bir önem vermedik gelecek yıllarda tüm kupalara ambargo koyacağız
KULÜPTEN HABERLER
Ligin bitmesine az bir süre kaldığından bu ayrılığın sorun yaratmayacağını düşünüyorum. 220B avro da gelir güzel oldu
İlk 11 oyuncusu ise yerine gelen adam uyum sorunu yaşamasın talihsiz goller yeme sakın (:
Rakiplere fazla şans vermesek çok rahat bitmişti lig![]()
Düşe kalka diyosun yönetim memnun anlaşılan![]()
Yönetim memnun sezon başında orta sıra istiyorlardı ben avrupa elemelerine yükseltmiştim![]()
Resmen rezil olduk şampiyonluk hevesimiz kursağımızda kaldı. 2-0'dan böyle bir maç vermeyi haketmedik. Oyun olarak başa baş gidiyordu maç, defans her topu geçirdi kaleci içeri aldı bende anlamadım nolduğunu
Strom maçı kötü olmuş. Herhalde oyuncular nasılsa yeneriz havalarına girmişler. Bu iyi oldu diğer maçlara asılırlar.
Şampiyon olacağız yinede önemli olan kupa![]()
Aynen rehavet oldu sanırım bide maçın başında 2-0'ı yakaladık boşladılar iyice maçı sağlık olsun nazar boncuğu
ŞAMPİ...
VE SON MAÇ !!
Nefesler tutuldu sayın seyirciler. Norveçte herkes Start-Sogndal maçını bekliyordu. Start kazanırsa 33 yıllık hasrete son verecek. Taraftarların maç hazırlıkları işte yönetmenim ekrana getiriyor:
Stattaki bayan taraftarlar güzellikleriyle büyüledi![]()
İşte iki takımın ilk 11'leri ve sahaya yansıyacak dizilişler :
Açıkçası sadece 12-13 oyuncu kullanarak buraya gelen Start büyük bir sürpriz yaptı. Kimse beklemiyordu bu performansı.
Sogndal Takımı'nın vuruşu ile maç başladı. Türksportal.net her iki takıma da başarılar diler..
Ve goolll Floo attı Sogndal 1-0 öne geçiyor. Kritiansund şokta!!!
Bir gol daha geliyor maç süper başladı ! Defansın hatasıyla arkaya kaçan Geynrih durumu eşitliyor skor 1-1 !
Müthiş bir geri dönüş !! Solli'nin ortası Vilhjalmsson'un önüne düştü boş kaleye topu gönderdi ve START 2-1 ÖNE GEÇTİ !!
Mükemmel ilk yarı 2-1 Start üstünlüğüyle bitti. Şampiyonluk için son 45 dakika !!!!
Vee bu iş burda biter diyor Geynrih !! 3-1 yapıyor dakika 85'te !! Şampiyon Start diyebiliriz artık !
VE ŞAMPİYON START OLUYORR!! ZORLU LİG MÜCADELESİNDE ŞAMPİYON START!!!
Taraftarlar ayakta kutlamalar devam ediyor müthiş görüntüler var sahada...
Futbolcular taraftarları selamlıyor...
Evet hemen muhabir arkadaşımız Adam'a bağlanıyoruz. Yanında Furkan Hoca var!
A: Hocam öncelikle tebrik ederiz 2 hafta önceden şampiyonluğu garantilediniz ne düşünüyorsunuz? Kimse beklemiyordu böyle bir olayı. Kısıtlı kadroyla güzel işler başardınız.
FH: Teşekkürler Adam. Söyleyecek çok bir şey sadece anı yaşıyoruz şuan. İlk günden itibaren şampiyonluğa inandık. Çocuklarıma beni yüzüstü bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen taraftarımıza, yönetimimize sonsuz teşekkürler
Evet sayın seyirciler bize ayrılan sürenin sonuna geldik. Biz de yayıncı kuruluş olarak Start'ı tebrik ederiz. Türkiye'den izleyicilerimize hayırlı kandiller dileriz.
Şampiyonluk için tebrikler.
Ooo hayırlı uğurlu olsun. Artık biraz daha kaliteli ve rotasyon oyuncusuda alırız. Bütçe ne kadar gelecek onu merak ediyorum.
Helal Olsun Şampiyon Biziz!![]()
Şampiyonluk START'ıyla başlayıp Kupayla FİNİŞİ yapmışız hocam bravo, seneye canavar gibi bir kadro ve avrupada coşkuyla oynayan bir takım bekliyoruz
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler kalan 2 maçı asistana verdik. Bu arada şampiyonluk mesajlarını yayınlamamış onları kalan 2 maç ve lig istatistiklerini verelim
Spoiler: Son Maçlar
Spoiler: Haberler
Spoiler: Lig Verileri
Spoiler: Kilit oyuncularımız
Last edited by Canaries : 24.Temmuz.2014 at 01:08
Madem sevindi yönetim o kadar kesenin ağzını açar artık heralde ?![]()
Sevindiler ve verebilecekleri en iyi bütçe buydu9 yabancı sıınırımız var ben yabancı konusunda revizyona gitmeyi düşünüyorum Geynrih ve Vilhjalmsson bu sene de devam edecekler yanlarına yedek bir Norveçli, orta sahaya sürpriz bir oyuncu alacağız profil olarak çok iyi ve çok genç bir Afrikalı isim, kanatlara ve stopere de bulabilirsek 1'er Norveçli ve yabancı arıyoruz. Her bölgede alternatifli bir kadro yapılanması sağlayacağız. Çalışmalar devam ediyor
Şampiyonluk güzel olmuş , 1 Milyonluk bütçe de fena değil![]()
MARİO MARİN daha iyi gibi geldi bana
Bence Markus daha iyi çünkü hem stoper pozisyonunda da oynaması sana rotasyonda destek sağlayacaktır. Ve zihinseli de güzel.
Şimdilik iyi gözüküyor umarım performansıda iyi olur.
Markus daha iyi alacaksan onu ama potansiyeli ne durumda arkadaşların bilemiyorum.
İnşallah bakalım 750B euro gibi bi para saydık parlatıp kar ederiz inşallah
Bu arada Türkiye kampı öncesi transfere noktayı koyduk. Genç potansiyelli gençlerin yanında hazır direk ilk 11 oyuncusu da kadromuza kattık. Yerli kadromuz iyi değildi onları sağlamlaştırdık. Özellikle Mahlangu ve Kalaba orta saha ortasında takımı sırtlayacaklardır. Stopere Standart'tan kiraladığımız Cisse iyi geldi diye düşünüyorum. Geçen sezon verim alamadığım yabancı isimleri yolladık. Daha iyilerini aldık. Bu yıl hedefimiz Norveç'te 2 kupa ŞL'de ise Play-off'lara kalıp en azından AL'de gruplarda oynamak ancak şöyle bir durum var şuan şubat ayı içerisindeyiz ve bizim ŞL maçımıza yaklaşık 5 aylık bir süre varŞL için sabırsızlanıyoruz
Spoiler: Kaleci
Spoiler: Defans
Spoiler: Orta Saha
Spoiler: Kanat Oyuncusu
Spoiler: Forvet
KAMP PROGRAMI
Kamptan sonra ligin başlamasına 1 ay kalacağı hazırlık maçlarımız devam edecektir. Rakipler belirlenince gerekli açıklama yapılacaktır.
IK Start
TAKTİK VE İLK 11
Defans hattı hızlı uyum sağlarsa, güzel bir kadro oluşturduk alternatifli bir kadromuz oldu. Bu sezon her şeye re'start' atacağız
Last edited by Canaries : 24.Temmuz.2014 at 18:21
Defansta ve orta sahada kilit adamlarımız var dediğin gibi uyum sorunu çekmezsek ligde zaten favoriyiz, avrupada neler yapacağız bakalım ben asıl orayı merak ediyorum![]()