Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 74 sonuç

Konu: Lige RE"START" Attık, Sıra Devler Arenası'nda l 2.Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi gidiyorsun. Seneye hem seni hem Eğeyi ŞL de görmek istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

" Start " için güzel para (:

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    İyisin iyi seneye Şampiyonlar Liginede Bastan bir ''Start'' versek

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İyi gidiyorsun. Seneye hem seni hem Eğeyi ŞL de görmek istiyoruz.

Teşekkürle şu kadroyla çok bişey yapamayız seneye ama katılalım gerekli takviyeleri yapacağız Ama öncelikle bi katılalım değil mi

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    " Start " için güzel para (:

evet açığı tecrübeli bir isimle kapattık bakalım

GONZALO PİNEDA START'TA

Owello'nun yarattığı açığı pineda ile kapattık. Bonservis ücreti ödemeden kadromuza katılan Pineda'ya başarılar dileriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yerine aldığın ismi tanımıyorum ama özellikleri gidene göre daha iyi takıma liderlik yapabilir bu adam ^^

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Yerine aldığın ismi tanımıyorum ama özellikleri gidene göre daha iyi takıma liderlik yapabilir bu adam ^^
    Ben de tanımıyorum menajerler önerdi aslında profili de hoşuma gitti imzaladık bakalım ne yapacak

17-23.HAFTALAR

Spoiler: İstatistik 

Spoiler: Puan Durumu 

Artık ligde son düzlüğe girdik. Son 7 haftaya 7 puan önde giriyoruz. Çok büyük bir sürpriz yaşamaz isek ligde kupayı alacağımızı düşünüyorum. Bouazza'nın ikinci devre yatması beni korkuturken bu anda Vilhjalmsson ve Geynrih takımı aldı götürdü. Şampiyon olunca ŞL için iddialı bir kadro kurmak istiyoruz. İnşallah yönetim güzel bir bütçeyle bizi ödüllendirir Kupada asistana vermiştik yenilmiş Önceliğimiz lig olduğu için bu sene kupaya pek bir önem vermedik gelecek yıllarda tüm kupalara ambargo koyacağız

KULÜPTEN HABERLER

Ligin bitmesine az bir süre kaldığından bu ayrılığın sorun yaratmayacağını düşünüyorum. 220B avro da gelir güzel oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İlk 11 oyuncusu ise yerine gelen adam uyum sorunu yaşamasın talihsiz goller yeme sakın (:
    Rakiplere fazla şans vermesek çok rahat bitmişti lig

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

İlk 11 oyuncusu ise yerine gelen adam uyum sorunu yaşamasın talihsiz goller yeme sakın (:
    Rakiplere fazla şans vermesek çok rahat bitmişti lig

Lig bu hafta kopabilir artık evimizde 2. Haugesund ile oynayacağız yenersek kopar bakalım hayırlısı

Rakiplere fazla şans vermemizin nedeni sezonu 13 -14 oyuncu ile oynuyorum zor oluyor seneye güzel bir bütçeyle ligi rahat kontrol altına alırız

Düşe kalka diyosun yönetim memnun anlaşılan

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Düşe kalka diyosun yönetim memnun anlaşılan

Yönetim memnun sezon başında orta sıra istiyorlardı ben avrupa elemelerine yükseltmiştim

Resmen rezil olduk şampiyonluk hevesimiz kursağımızda kaldı. 2-0'dan böyle bir maç vermeyi haketmedik. Oyun olarak başa baş gidiyordu maç, defans her topu geçirdi kaleci içeri aldı bende anlamadım nolduğunu

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Strom maçı kötü olmuş. Herhalde oyuncular nasılsa yeneriz havalarına girmişler. Bu iyi oldu diğer maçlara asılırlar.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyon olacağız yinede önemli olan kupa

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Strom maçı kötü olmuş. Herhalde oyuncular nasılsa yeneriz havalarına girmişler. Bu iyi oldu diğer maçlara asılırlar.
    Aynen rehavet oldu sanırım bide maçın başında 2-0'ı yakaladık boşladılar iyice maçı sağlık olsun nazar boncuğu

Şampiyon olacağız yinede önemli olan kupa
    ŞAMPİ...

VE SON MAÇ !!

Nefesler tutuldu sayın seyirciler. Norveçte herkes Start-Sogndal maçını bekliyordu. Start kazanırsa 33 yıllık hasrete son verecek. Taraftarların maç hazırlıkları işte yönetmenim ekrana getiriyor:

Stattaki bayan taraftarlar güzellikleriyle büyüledi

İşte iki takımın ilk 11'leri ve sahaya yansıyacak dizilişler :

Açıkçası sadece 12-13 oyuncu kullanarak buraya gelen Start büyük bir sürpriz yaptı. Kimse beklemiyordu bu performansı.

Sogndal Takımı'nın vuruşu ile maç başladı. Türksportal.net her iki takıma da başarılar diler..

Ve goolll Floo attı Sogndal 1-0 öne geçiyor. Kritiansund şokta!!!

Bir gol daha geliyor maç süper başladı ! Defansın hatasıyla arkaya kaçan Geynrih durumu eşitliyor skor 1-1 !

Müthiş bir geri dönüş !! Solli'nin ortası Vilhjalmsson'un önüne düştü boş kaleye topu gönderdi ve START 2-1 ÖNE GEÇTİ !!

Mükemmel ilk yarı 2-1 Start üstünlüğüyle bitti. Şampiyonluk için son 45 dakika !!!!

Vee bu iş burda biter diyor Geynrih !! 3-1 yapıyor dakika 85'te !! Şampiyon Start diyebiliriz artık !

VE ŞAMPİYON START OLUYORR!! ZORLU LİG MÜCADELESİNDE ŞAMPİYON START!!!

Taraftarlar ayakta kutlamalar devam ediyor müthiş görüntüler var sahada...

Futbolcular taraftarları selamlıyor...

Evet hemen muhabir arkadaşımız Adam'a bağlanıyoruz. Yanında Furkan Hoca var!

A: Hocam öncelikle tebrik ederiz 2 hafta önceden şampiyonluğu garantilediniz ne düşünüyorsunuz? Kimse beklemiyordu böyle bir olayı. Kısıtlı kadroyla güzel işler başardınız.

FH: Teşekkürler Adam. Söyleyecek çok bir şey sadece anı yaşıyoruz şuan. İlk günden itibaren şampiyonluğa inandık. Çocuklarıma beni yüzüstü bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen taraftarımıza, yönetimimize sonsuz teşekkürler

Evet sayın seyirciler bize ayrılan sürenin sonuna geldik. Biz de yayıncı kuruluş olarak Start'ı tebrik ederiz. Türkiye'den izleyicilerimize hayırlı kandiller dileriz.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Şampiyonluk için tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ooo hayırlı uğurlu olsun. Artık biraz daha kaliteli ve rotasyon oyuncusuda alırız. Bütçe ne kadar gelecek onu merak ediyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Helal Olsun Şampiyon Biziz!

Şampiyonluk START'ıyla başlayıp Kupayla FİNİŞİ yapmışız hocam bravo, seneye canavar gibi bir kadro ve avrupada coşkuyla oynayan bir takım bekliyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by mayfaka View Post
    Şampiyonluk için tebrikler.
    Ooo hayırlı uğurlu olsun. Artık biraz daha kaliteli ve rotasyon oyuncusuda alırız. Bütçe ne kadar gelecek onu merak ediyorum.
    Helal Olsun Şampiyon Biziz!
    Şampiyonluk START'ıyla başlayıp Kupayla FİNİŞİ yapmışız hocam bravo, seneye canavar gibi bir kadro ve avrupada coşkuyla oynayan bir takım bekliyoruz
    Hepinize ayrı ayrı teşekkürler kalan 2 maçı asistana verdik. Bu arada şampiyonluk mesajlarını yayınlamamış onları kalan 2 maç ve lig istatistiklerini verelim

Spoiler: Son Maçlar 

Spoiler: Haberler 

Spoiler: Lig Verileri 

Spoiler: Kilit oyuncularımız 

Last edited by Canaries : 24.Temmuz.2014 at 01:08

Madem sevindi yönetim o kadar kesenin ağzını açar artık heralde ?

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Madem sevindi yönetim o kadar kesenin ağzını açar artık heralde ?
    Sevindiler ve verebilecekleri en iyi bütçe buydu 9 yabancı sıınırımız var ben yabancı konusunda revizyona gitmeyi düşünüyorum Geynrih ve Vilhjalmsson bu sene de devam edecekler yanlarına yedek bir Norveçli, orta sahaya sürpriz bir oyuncu alacağız profil olarak çok iyi ve çok genç bir Afrikalı isim, kanatlara ve stopere de bulabilirsek 1'er Norveçli ve yabancı arıyoruz. Her bölgede alternatifli bir kadro yapılanması sağlayacağız. Çalışmalar devam ediyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk güzel olmuş , 1 Milyonluk bütçe de fena değil

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şampiyonluk güzel olmuş , 1 Milyonluk bütçe de fena değil
    Teşekkürler, bütçeden memnunum Geynrih ve Vilhjalmsson hariç diğer yabancılarla da yolları ayırdık yerlerini dolduruyoruz

SAĞ BEK İÇİN HANGİ OYUNCUYU TAKIMDA GÖRMEK İSTERSİNİZ ?

1) GİOURKAS SEİTARİDİS

2) MARİO MARİN

3) MARKUS SCHWABL

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

MARİO MARİN daha iyi gibi geldi bana

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    MARİO MARİN daha iyi gibi geldi bana
    Teklifimizi yaptık Xanthi ile mücadele ediyoruz kimi seçecek bakalım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bence Markus daha iyi çünkü hem stoper pozisyonunda da oynaması sana rotasyonda destek sağlayacaktır. Ve zihinseli de güzel.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Bence Markus daha iyi çünkü hem stoper pozisyonunda da oynaması sana rotasyonda destek sağlayacaktır. Ve zihinseli de güzel.
    Markus geliyor, Marin Xanthi'yi seçti

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Şimdilik iyi gözüküyor umarım performansıda iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Markus daha iyi alacaksan onu ama potansiyeli ne durumda arkadaşların bilemiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Şimdilik iyi gözüküyor umarım performansıda iyi olur.
    Markus daha iyi alacaksan onu ama potansiyeli ne durumda arkadaşların bilemiyorum.
    İnşallah bakalım 750B euro gibi bi para saydık parlatıp kar ederiz inşallah

Bu arada Türkiye kampı öncesi transfere noktayı koyduk. Genç potansiyelli gençlerin yanında hazır direk ilk 11 oyuncusu da kadromuza kattık. Yerli kadromuz iyi değildi onları sağlamlaştırdık. Özellikle Mahlangu ve Kalaba orta saha ortasında takımı sırtlayacaklardır. Stopere Standart'tan kiraladığımız Cisse iyi geldi diye düşünüyorum. Geçen sezon verim alamadığım yabancı isimleri yolladık. Daha iyilerini aldık. Bu yıl hedefimiz Norveç'te 2 kupa ŞL'de ise Play-off'lara kalıp en azından AL'de gruplarda oynamak ancak şöyle bir durum var şuan şubat ayı içerisindeyiz ve bizim ŞL maçımıza yaklaşık 5 aylık bir süre var ŞL için sabırsızlanıyoruz

Spoiler: Kaleci 

Spoiler: Defans 

Spoiler: Orta Saha 

Spoiler: Kanat Oyuncusu 

Spoiler: Forvet 

KAMP PROGRAMI

Kamptan sonra ligin başlamasına 1 ay kalacağı hazırlık maçlarımız devam edecektir. Rakipler belirlenince gerekli açıklama yapılacaktır.
    IK Start

TAKTİK VE İLK 11

Defans hattı hızlı uyum sağlarsa, güzel bir kadro oluşturduk alternatifli bir kadromuz oldu. Bu sezon her şeye re'start' atacağız

Last edited by Canaries : 24.Temmuz.2014 at 18:21

Defansta ve orta sahada kilit adamlarımız var dediğin gibi uyum sorunu çekmezsek ligde zaten favoriyiz, avrupada neler yapacağız bakalım ben asıl orayı merak ediyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Defansta ve orta sahada kilit adamlarımız var dediğin gibi uyum sorunu çekmezsek ligde zaten favoriyiz, avrupada neler yapacağız bakalım ben asıl orayı merak ediyorum
    Lige güzel başladık ama önemli bir sorun var,

Bu arkadaş öz Norveçli olmasına rağmen kadro kayıtta yabancı oyuncu olarak sayılıyor ve kayıt edemiyorum. Acaba neden böyle bir fikriniz var mı ?

Aynı durum bu arkadaş için de geçerli maalesef

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri