Sayfa 461 / 480 İlkİlk ... 361411451459460461462463471 ... SonSon
13,801 ile 13,830 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Olcay bu takıma ilk yazılan isim olur.
    Katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lanzini'nin bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyor, pürüzler giderilmiş sanırım. Artık gelsin şu adam. Yarın geceye kadar UEFA'ya liste verilecek. Ortada 10 numara yok hala. Sağ beki zaten geçtim, isim dahi konuşulmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Norveç'ten bir oyuncunun adı geçiyordu sağ bek için haklarını yemeyelim

Ah ah, Hilbert'i geri alsınlar hiç uzakta aramasınlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç sorma be abi. Ah Hilbert vah Hilbert yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağ bek için Levante'li 33'lük papazı getirecekler diye duymuştum en son dün gece. Ntvspor hatta bilic onu istemiş felan şeklinde haberi belirtti. Escude olur ondan başka da birşey olmaz. Bek arıyoruz, 33'lük adamların isimleri geciyor hala neyin kafası bu ya.

Lanzini lanzini, töre töre, bitmedi bu cile cile..

Başkanın tek yaptığı şu !

Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
    Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..

Lanzini ve G.Töre ile anlaşmışız sanırım. Sırada bek ve stoper kaldı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egmnblgn View Post
    Sağ bek için Levante'li 33'lük papazı getirecekler diye duymuştum en son dün gece. Ntvspor hatta bilic onu istemiş felan şeklinde haberi belirtti. Escude olur ondan başka da birşey olmaz. Bek arıyoruz, 33'lük adamların isimleri geciyor hala neyin kafası bu ya.

Lanzini lanzini, töre töre, bitmedi bu cile cile..

Başkanın tek yaptığı şu !

Balon haber bence o ya. 33 yaşındaki adamı getirmesinler yani zahmet olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Lanzini ve G.Töre ile anlaşmışız sanırım. Sırada bek ve stoper kaldı..
    İmzayi atıcaklar oyle inanırım. Gökhan'da 3'ün 5'in lafını yapmasın gelsin, iyice sinir hastası ettiler taraftarı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de dün akşam üzeri NTVSpor'da dinledim Loukas Vytra haberini. Gereksizin de ötesinde bir transfer olur gelirse. Lanzini ve Töre en geç yarına kadar resmileşsin, razıyım. Kalan 1-2 (sağ bek ve defansif orta saha) transferi sonraki tura kadar hallederiz elbet. Halletmek zorundayız da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lanzini olayı kapanmış, geçmiş olsun, bize transfer haram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar uzamasından belliydi zaten. Bir yandan eğer Fikret Orman'ın dedikleri doğruysa (River işin cılkını çıkarmış pazarlık konusunda) iyi ki vazgeçmişler diyorum. Bir yandan da aklıma bu zamana kadar ki transfer vukuatları geliyor , yine bir işi beceremediler millete sallıyorlar diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer haberlerimiz dilden dile dolasiyor, olmayinca da boyle rezil gibi ortada kaliyoruz. Biraz daha sessiz ve derinden halletmemiz lazım. Birine talip oluyoruz, sağır sultanım bile haberi var. Oyuncularında piyasasını arttırıyoruz böyle olunca.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şöyle bir başkanımız olsa keşke;

Lanzini ve River Plate 'e kızıp gidip alın kardeşim parasıyla değil mi Ronaldinho'mu istiyosunuz, atla gel uçakla. Bitti gitti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Şöyle bir başkanımız olsa keşke;

Lanzini ve River Plate 'e kızıp gidip alın kardeşim parasıyla değil mi Ronaldinho'mu istiyosunuz, atla gel uçakla. Bitti gitti.
    Para olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Para olsa...
    Parası yoksa başkan olmasın

Zorla mı getirdiler, parası olmayan adam çıkıp da başkanlık yapmasın bir zahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Parası yoksa başkan olmasın

Zorla mı getirdiler, parası olmayan adam çıkıp da başkanlık yapmasın bir zahmet.
    Başbakan ve Demirören getirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Loukas Vyntra Beşiktaş'ta

Hürriyet'in haberine göre Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga ekibi Levante’nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra’yla iki senelik anlaşma sağladı.

Doğru mu bu haber ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçmiş olsun o halde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

33 yaşında bu adam, yalandır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 haftadır ismi dolanıyordu, araştırdım ben biraz. Stoper asıllı bek oyuncusu, yani yine çakma bir bek. Hantal ve hücum yönü zayıf MIŞ.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bjk yönetimi ne zaman transferde sıkıntı yaşasa ronaldinho ile uyutuyor taraftarı yine öyle bi haber geçer taraftar her şeyi unutur heyecanla bekler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kaç para ulan bi Lanzini?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Kaç para ulan bi Lanzini?
    7 milyon euro. Bizimkilerin önerdiği son rakam ise 5 milyon euro; ama Fikret Orman'a göre onlar sürekli fiyat yükseltiyorMUŞ, Lanzinilerini tepe tepe kullansınlarMIŞ!!!

Bu takım, gelecek hafta şampiyonlar ligi ön elemesine çıkacak. Hem de Hollanda futbolunun en iyi takımlarından birine karşı. Cenk Tosun, Demba Ba ve gününde olursa Oğuzhan'dan başka güvenebileceğimiz hücuma yönelik futbolcu yok elimizde. Nasıl olacak bakalım!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne Lanzini transferinin gerçekleşmemesine,ne de Vyntra gibi ne vereceği şüpheli bir adamın alınmak istenmesine şaşırmıyorum.Çünkü kulübün mali sıkıntısı malum.Yöneticilerin de ne mal olduklarını biliyoruz. Yalnız Bilic istiyor deniliyor bu Vyntra'yı.Eğer öyleyse Dany ve Eneramo vakalarından sonra Bilic'in oyuncu değerlendirme yetisinden iyice şüphe duymaya başlayacağım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakitic'e daha 18 - 19 yaşındayken güvenip , O'ndaki ışığı görüp Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynatan adam nasıl oluyor da böyle boş beleş adamları takıma istiyor anlamış değilim. Bence Bilic falan istemiyor bu adamı. Elimizdeki en iyi seçenek bu hoca , canın isterse deniyordur adama. Çünkü bonservisi yok , istediği ücret de fazla değil. Ben beklerim yönetimden bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursaspor'dan örnek alın işte, dün akşam rezil kepaze oldu resmen Gürcistan Ligi'Nin 4.sü olan takıma. Ne posizyona girdi ne birşey yapabildi, ne de penaltı atabildi.

Çünkü takımda oynayacak doğru dürüst oyuncu yoktu bizimkiler de bunun üstüne hala birşey yapmıyorlar.

Taraftarın canı fena sıkılıyor yalnız başkan bunu unutmasın. Hele ben o stad konusundaki tarih belirsizliğinden acaip rahatsızım.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Benim esasen şaşkınlığım, Balkan kökenli hiçbir oyuncuya yönelmeyişimiz ile ilgili. Hajduk Split, Dinamo Zagreb, Partizan Belgrad, Crvena Zvezda gibi birçok genç yetiştiren klüp var. Bu güne kadar hiç ama hiç buralara bakmadılar. Üstelik Biliç referansı var.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Lanzini transferi gerçekleşmeliydi. Eğer Lanzini alınmayacaksa bile Lanzini ayarında bir oyuncu alınmalı. Yada Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda oynatıp orta sahaya oyunun iki yönünü oynayabilecek bir oyuncu alınmalı. Sağ bek için adı geçen Yunan oyuncu gelmez inşallah. Oyuncu + para karşılığında ESES'den Tarık Çamdal alınsa çok iyi iş yapılmış olur ama nerede... Galatasaray kapmak üzere.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

NTV Spor'a göre Bryan Ruiz'de 4 milyona inmişiz. Alabilmemiz olası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego alternatifimizdi nasılsa, Lanzini'de kesin alternatiftir. Ruiz alınırsa birini seçeneğimiz olur alınamazsa alternatifimiz olur muhtemelen.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri