1 ile 30 arası toplam 280 sonuç

Konu: Asalet Mecbur Kılar | Galatasaray | 11. Sezon

Hybrid View

@pusanhan01 kariyerinde bursa düştü düşecek, @burakdinc sende de trabzon düşmüş. 5 büyüklere ne olmuş yav. #fm08 geldi aklıma trabzon o seride bir kariyerimde düşmüştü. iyi gidiyorsun. play-off gelir bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Biraz zorlamayla Play-off a kalabiliriz. O değilde ben hala Trabzonspor'da kaldım Adamlar Ptt ye düşmüşler.
    Söylediğin gibi biraz daha zorlarsak Play-Off'a kalacağız. Biraz avantajlı olduğumuzu söyleyebilirim. Trabzonspor benim tüm FM14 kariyerlerimde küme düştü

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    O değil Trabzonspor'u yeni görüyorum maç sonuçları yüzdelere bakıp geçerken isimleri okumuyoruz kötü geçen bir kaç maç sonrası gelen transferlerle ikinci yarı düzeltmişiz , ara sıra tökezleme çok rahat Süper Lig'deyiz
    Gelen transfer olmadı hepsi gidenler onlar

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Fm 15 de TS ile oynamak çok zevkli olacak adamlar 10 tane Türk aldı Altınorduya gelince playoff lara kalalım en azından,belki çıkarız
    Kalacağız inşallah

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    @pusanhan01 kariyerinde bursa düştü düşecek, @burakdinc sende de trabzon düşmüş. 5 büyüklere ne olmuş yav. #fm08 geldi aklıma trabzon o seride bir kariyerimde düşmüştü. iyi gidiyorsun. play-off gelir bence.
    Trabzonspor benim tüm FM14 kariyerlerimde küme düştü ben şaşırmıyorum artık fazla. İnşallah gelir Play-Off

PTT 1. LİG'DE SONA DOĞRU GELİNİYOR !

27. Hafta

Cardozo ilk kez takımımızı sırtlayan isim oldu. Zor da olsa tek golle kazandık.

28. Hafta

Lig ikincisine deplasmanda konuk olduk. Çok da iyi oynadık fakat kazanan rakibimiz oldu.

29. Hafta

Muhteşem bir galibiyet oldu muhteşem...

Puan Durumu

Puanlar birbirine çok yakın. Play-Off'u zorlamaya devam ediyoruz.

Boluspor ve Kartalspor'dan gelen teklifleri reddettim.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ !

Sezonun bitimine 5 hafta kala Süper Lig'in önemli ekiplerinden biri teknik direktörünü kovdu. İş başvuruları olumlu neticelendi. Kalan 5 haftada ve önümüzdeki sezon Süper Lig'in önemli ekiplerinden birinin menajerliğini yürüteceğim.
    Last edited by burakdinc : 25.Temmuz.2014 at 12:40

Mesaj Yetkileri