Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Chikhura Sachkere - Bursaspor | (Pen 4-1) Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke eksik takımla katılsaydık yazıklar olsun be elendikleri takıma bak.Arka sayfada yazdıklarımın hepsi doğruydu. Yarı profesyonel bir takıma elendi Bursa. Utanılması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Utanmadan sıkılmadan bir de biz Turk futbolunu geliştirdik, bizim dönemimizde hebe höbe diye açıklama yapıyor TFF başkanı. Türk futbolu bu işte. ŞL'ye direk takım göndermesek grupları bile sittin sene göremeyiz. Milli Takım zaten rezil durumda. Bitmiş bir futbolun kaf dağı tarafındayız. Dışarıdan bakınca San Marino içeriden gördüğümüz İspanya.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Gürcistan Ligi'nde geçen sezon 4.olmuş iki pası harbiden yapamayan takıma 210 dakika gol bile atamıyoruz yav ben ne diyim abi hislerimi yansıtmak istesem banlanırım heralde şuraya valla girmeye yüzüm yok sizin yazdıklarınızı okuyamıyorum utanıyorum .
    Utanması gereken taraftar değil ki

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Utanması gereken taraftar değil ki
    İnsanın tuttuğu takım böyle gurcistan liginde 2.yılını yeni doldurmuş 4.sırada tamamlayıp karşına çıkıyorsa ve sen bu takıma 210 dakika gol atamayıp elenince nasıl utanıyor biiiliyor musun , forumda farklı konulara hahah hihi diye yorumlar yazıyorum ama inan kafam öyle bozuk ki şu takıma elendiğimizden beri . Utanıyor kardeşim utanıyor tuttuğun takım şunlara elense yerin dibine girersin gerçekten taraftarım diyorsan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bana Videoton macimizi hatirlatti
    Ne demistim ...

Senol Gunes yorulmus, bir heyecani kalmamis. Aktif bir gorevde basarili olmicak gibi.

Anorthosis, Videoton ve artik Chikhura'da eklendi kariyerine.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Civelli'ye penaltı attıran Şenol Hoca'yı tebrik ediyorum !!!

Adamı daha ilk antreman günü defol git bu kulüp diye çektiniz konuştunuz , adam da gereğini yaptı kolayca dışarıya şutladı topu ..

Şamil ayağında top tutamaz ilk penaltıyı atar , Şenol Hoca'nın da oyuncularımızı nasıl analiz ettiğini gördük..

Askere gidiyorum kurtuluyorum şu rezil takımı izlemekten inşalalh çoğu isimde ben giderken gitmiş olur da benim gibi saçını başını yolmaz bu sene taraftarlar.
    Genel de ilk penaltıları kimse kullanmak istemez. Ondan olabilir. Hatta bir örnek vereyim;

Dk'da Hollanda-Arjantin maçında penaltılarda Hollanda'nın ilk penaltılarını stoperler kullanmıştı. Van Gaal maç sonu açıklamasında bazı oyuncularının ilk penaltıları kullanmak istemediğini söylemişti.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri