Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mustafa Doğan,Türk milli takımıyla neler yapabilir ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Şampiyon Olur

9 50.00%
  • Finale Kalır

3 16.67%
  • Yarı Finale Kalır

2 11.11%
  • Çeyrek Finale Kalır

4 22.22%
1 ile 30 arası toplam 1305 sonuç

Konu: Türk Futbolu Bize Emanet (7.Sezon)

Hybrid View

Valla helal olsun sabahtan beri okuyorum kariyerini FM oynayasım geldi o nasıl oyuncu yetiştirmek öyle ya :O

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Valla helal olsun sabahtan beri okuyorum kariyerini FM oynayasım geldi o nasıl oyuncu yetiştirmek öyle ya :O
    Eyvallah hocam saolasin.Antrenörler ve bazı ince ayrıntılar çok önemli.Amacım oyuncu satmak değil en az 5 oyuncuyu dünyanın en pahalı oyuncuları arasına sokmak hatta ilk beşine Daha önce Victor Obinnayi bedava alıp 1-2M iken 60-70M ye kadar cikarmistim.Daniel Opare vardı real altyapısında sağ bek hep 250k ya gelirdi : oda 50 küstürdü.Böylece dünyanın en değerli takımı olabiliriz

Quote Originally Posted by Likliki View Post
    Eyvallah hocam saolasin.Antrenörler ve bazı ince ayrıntılar çok önemli.Amacım oyuncu satmak değil en az 5 oyuncuyu dünyanın en pahalı oyuncuları arasına sokmak hatta ilk beşine Daha önce Victor Obinnayi bedava alıp 1-2M iken 60-70M ye kadar cikarmistim.Daniel Opare vardı real altyapısında sağ bek hep 250k ya gelirdi : oda 50 küstürdü.Böylece dünyanın en değerli takımı olabiliriz
    Hocam Obinna ayrıdır ya FM 08 de alıp oynatıyordum Zenit kariyeri yaparken çok gol atıyordu hatta 30 - 40 m teklif almıştım elim gitmedi satmaya. Ayrıca senin kariyerini gördükten sonra bende samsun kariyeri açmaya karar verdim.
    Last edited by Hoffman : 26.Temmuz.2014 at 21:34 Reason: Yanlış yazım

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Hocam Obinna ayrıdır ya FM 08 de alıp oynatıyordum Zenit kariyeri yaparken çok gol atıyordu hatta 30 - 40 m teklif almıştım elim gitmedi satmaya. Ayrıca senin kariyerini gördükten sonra bende samsun kariyeri açmaya karar verdim.
    Aç hocam aç bu tarz takımlarla kariyer çok zevkli oluyor.Eskiler fenaydı ya Lebohang Mokoenayı bilirsin o zaman Çok Çok daha eski isimler vardı fena unuttum şimdi .Ronaldinho nun Paris Saint Germen deki halini bilirim

Mesaj Yetkileri